bayramlık :)

CakilTasi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
68
Yer
Manisa
merhaba hanımlar.. daha önceden almış olduğum bir gömleğim ve çantam var.. bayramda çok masraf etmek istemiyorum o yüzden bu gömlekle çantaya uygun bir ayakkabı pantolon almam lazım.. sizce nasıl tarzda bişeylerle kullanabilirim? tavsiyelerinizi esirgemeyin..

Eklentiler

• $DSCF1352_resized.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
ya boyutlar büyük geldi ufaltmaya çalışıyorum konuyu da açmış bulundum elim çarptı

ya boyutlar büyük geldi ufaltmaya çalışıyorum konuyu da açmış bulundum elim çarptı

valla ben anlamam gömlek badem yeşili renk içeriyor mu, tutmadı mı yoksa

valla da tutmamış

Son düzenleme:
badem yeşili ya da narçiçeği pantolon diyorum, kremrengi de topuklu ayakkabı.

nar çiçeği çok patlamaz mı siyahın altında.. badem yeşilini pek sevmem zaten :) krem rengi ayakkabı da hemfikirim..

yılın moda renkleri bunlar, siyahla çok yakışıyor, narçiçeğinin açığı pantolonlar var, cırtlak değil yani

krem kumaş pantolon, siyah topuklu ayakkabı.başka çanta alternatifin var mı

Son düzenleme:
krem kumaş pantolon, siyah topuklu ayakkabı.başka çanta alternatifin var mı

portföy var gömleğe takım ama pek rahat edemem açıkçası.. omuz çantası da pek kullanmıyorum.ya zaten bayramda düğünümüz var sadece bir gün çıkıcam el öpmeye :)

bu tarz bir pantolon ve bu tarz bir ayakkabı ile giysem nasıl olur? bana bu hoş geldi ama.. ayakkabının tonu biraz koyu olacak, pantolonun ise biraz daha açık.

​Krem pantolon ve siyah ayakkabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…