bayramlıklarınızı gorelım hanımlarrr

elizzsa

gecer mi bunlar?
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
679
33
98
Gaziantep
ramazan bıtmek uzere bayram ıcın alısverısler baslamıstır artık en cok cocuklar sevınır bayramlıklara
ama bızde eksık kalmayız yanıı.....

bende oğluçuma bayramlık almak istedim keten takımlar var spor ceket spor pantolon kızılayda buldum ama 150ymiş ama indirimli hali 120 olur dedi çok geldi yinede nerden bulabilirim başka bilmiyorum ki şöyle lacivert spor ceket beyaz pantolon içinede keten gömlek ayyyyy oğluçuma çok yakışır çokkk

konuyu actım kactım gıbı oldu ama gerı geldım kımseden de ses cıkmamıs
ıns.bugun vakıt bulursam eklıycem aldıklarımı

Son düzenleme:
ikisi de cok hos gule gule giy insallah
ben sanki ilkini daha cok begendim, aslında ben de uzun elbise almak istiyorum ama ya boyu kısa oluyor ya kolları fakir ya da boynu cok acık

ikisi de cok hos gule gule giy insallah
ben sanki ilkini daha cok begendim, aslında ben de uzun elbise almak istiyorum ama ya boyu kısa oluyor ya kolları fakir ya da boynu cok acık

tesekkur ederım bende ılkkez buldum tesadufen aslında ben tunık pantolon dusunuodum
guzel bıse bulamadım bunları gordum
bende mavıyı daha cok sevdım agır baslı

çok üzüldüm.acaba birde giyilmiş haliyle foto koysanız olurmu?

cok cici... güle güle giy üstünde parcalansin... bende görmek isterim giyince...etiketlerinde yazmiyormu belli bi marka? SONUCTA MARKALI bi magazadan olmasa bile etiketlerinde veya giyimin numarasi yazan kagitta yazmasi lazim bi isim....ben almanyada yasiyorum ama bulup yine almak isterim cok begendim elbiselerin ikise muhtesem

tesekkur ederım

nıe kımse resım eklemıo yaaa bıben mı almısım cocuk gıbı bayramlık

Elizzsa senin vefat ettiğine inanmiyorum lutfen hic olmazsa diger uyeliklerinle gelip yorum yap. Hep merak ediyorum seni.
Insallah yasiyorsundu insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…