Bayyz'ın Diyet Günlüğü

akşam yemeğimide yedimm kimse yook neden ama nedenn küseceğimm baaak sizeeee:umursamaz:

bebişim küsme burdayım bende akşam yemeğimi yedim

canlarım benim kusura bakmayın ya nette bir sorun vardı giremedim bütün gün bende hç dışına çıkmadım bugün hep size verdigim sözü düşündüm ee nede olsa yarı yolda bırakamam degil mi sizleri kızlar görüyorum da 2 nizde çok başarılısınız sporlar yapılmış herşey tam çok güzel ya sizin gibi destekçilerle valla ohoo ideal kiloya cok kolay düşeriz artık hem 2gün bitti bile valla ben pek bişey anlamadım ara ara zorlanıyorum ama aklıma siz gelince duruyorum tekrar kusura bakmayn giremedigim icin olumunekankayizsmile öpüyorum sizi,durmak yok hep böyle devam :)

bebişim küsme burdayım bende akşam yemeğimi yedim

canım benim bi günü daha bitirdik nihayet ama bol bol yaz yaa

canım bende bu gün zorlandım ama meyvenin yerini değiştirmek dışında hiç bi şey yapmadım 1.5 saat sporumu yaptım bi kilo ter dökmüşümdürzemuszemus
kızlar pazartesi gününü iple çekiyorum bakalım kaç kilo gidecekksırnaşık şey inşallah çok çok fazla kilolar vermiş oluruz 3ümüzde:sm_cool:

canım fazla yazamıyorum çok istiyorum ama bilmiyorumkismile

takipçinizimmm kızlarrr ne zmn tartılcaksınız peki değişiklik varmı mrk ediyorummmmm

canım pzt tartılırız büyük ihtimal çünkü öyle kararlaştırdık boshayallersmile

evet kızlar pazartesi tartılalım ya heyecanlı olsun adrianaa cım takip et bizi bak gör ne güzel işler başaracagız degil mi kızlar:zemuszemus

bende katılıyım size dün başladım tek kaçamağım 2-3 çatal dondurma oldu

şu anda da kahvemi içiyorum artık kurtulmak lazım şu kilolardan

tabi canım katıl sende bizimle birlikte güzel güzel kilolarını verirsin ama sakın kaçamak yapma birdaha çünkü bir kere bile yapınca insanda bozma istegi oluyor.sende şimdi söz ver bize hiç bir şekilde bizi yarı yolda bırakmayacagına ki bir daha böyle kaçamaklar yapma.hem inan insan kaçamak yaptıgı zaman sonradan pişman oluyor ama hiç bozmadan günü bitirdigin zaman o yastıga basını koyunca oyle mutlu oluyorsun ki kendine güvenin geliyor eminim sende böyle hissedersin.şimdi sende bize yasını kilonu boyunu bildir ve pazartesiye kadar bir daha tartılma.eminim pazartesi ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksın,ben inanıyorum ki sende gerçektn başarmayı istiyorsun ve sözünü tutacaksın.hem bozmak istediginde şunu düşün,yiyecegin şey senin mutlulugundan önemli mi?seni gerçekten mutlu edecek mi? ve en önemlisi,sen bir yemek parçasına yenilecek kadar güçsüz müsün?aklına o an bunları getir,hala yemek istersen yersin ama öyle olmayacagına eminim aramıza hoşgeldinvereliniortakhihoyyyt

buarada günaydın kızlarrr çok güzel bir gün degil mi,yavas yavas hedefe dogru ilerliyoruz.size de bana da çok güveniyorum.ben biraz önce uyandım ve simdi kahvaltımı edicem,yani kahve içicem kaydirigubbakcemile3 buarada bir dilim ekmek var kızarmış,ben onu kepek ekmegi olarak tüketicem siz de öyle yapın olur mu ? beyaz ekmek yemeyelim canlarım sizde beni ne yaptıgınıza dair haberdar edin öptüm sizi hihoyyyt

Slm kızlar:) Sürekli bu siteyi takip edıyorum özellikle diyet sayfalarını bende kilolarımdan sikayetçiyim
boyum: 1.62
kilom: şu anda 73.5

Bende aslında isveç diyetiyle ilgili destek almak istiyodum ve bu açılan sayfayı görünce çok mutlu oldum çünküü pazartesi başladım bende bu diyete yani bugun 3. günüm

Başlangıç kilom : 74.7

İlk gün artık sudan mı gitti bilmiyorum ama dün sabah tartıldığımda 73.7 cıktım. ve bu sabah tartıldıgımda sadece 200 gr gitmiş. iki gündür yürüyüş bandında 1 saat yürüyüş yaptım ve çok yoruldum. bakalım 2 haftanın sonunda nasıl olucam. çoookk merak ediyorum. gelişmeleri ben hergün sizinle paylaşıcam:)

memnun oluruz canım hepimiz güzel gelişmeleri birbirmizle paylaşırsak bu bizim için daha iyi olur.sende güzel güzel verirsin kilolarını hiç dert etme yalnız pazartesiye kadar bir daha tartılma bakalım ne olacak cok merak ediyorum:sm_confused: ama eminim cok guzl şeyler olacak:hooray: buarada yaşın kaç canm onu da bildirirsen iyi olur başarılar dilerim

Canım İnşallah hep beraber vericez kilolarımızı:) ben 25 yaşındayım. aslında ben 82 kiloydum. fast foodu hayatımdan çıkarttım. hergün oturup kocaman menü yiyordum ve 4 ayda 75 e düştüm. eskiden daha kolay kilo veriyordum artık çok zorlanıyorum. Evet pazartesiye kadar tartılmamayım diyorum bende ama işte meraktan çıkıp çıkıp bakıyorum. ama tartılmayacağım karar verdim:) pazartesi kaç kilo olmuş olucam çok merak ediyorum.

tamam tatlım cok eminim ben güzel şeyler olacagından o tartıda eksildigini gördügün andaki mutluluk bi anlık bir zevk için bozulmayacak kadar güzel bir mutluluk.bende bir ara 72 ye kadar düştüm sonra stressten bu kiloya kadar cıktım simdi hedefm yeniden 65 e falan düşmek allahın izniyle başaracagımızıda biliyorum o yuzden hic dert etmiyorum gün içinde ara ara neler yaptıgını bildirirsen iyi olur tatlım bende elimden geldigince sizleri motive etmeye calısıyorum ve tabi kendimi.ee sonunda zafer bizim olacak ama tabi degil mi zemuszemus

günaydınlar kızlar aramıza yeni katılan bebişler var gördüğüm kadarıyla hoşgeldiniz a.s. sabah 10 da kalktım kavvemi içtim topiğe giremedim evleri topladım biraz akşam üstü stadyuma koşuya gidecem gelince de 100 mekik çekecem 2 litre su içtim şimdiye kadar birazdan öğlen yemeğimi yiyecem öptüm hepinizi bırakmak yok diyeti hepimiz çıtır olacaz

kızlar bir liste yapalım hadi ;
bayyz:82 kilo
abercrombie:85 kilo
hamiss: 66 kilo
zanexia:74.7
simdi pazartesi kilolarımızı yazınca bakarız tekrar farka bu bizim haftalık cizelgemiz olsun ilerki haftalarda da gurur tablomuz olur bu :dance:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…