bebişim küsme burdayım bende akşam yemeğimi yedim
canlarım benim kusura bakmayın ya nette bir sorun vardı giremedim bütün gün bende hç dışına çıkmadım bugün hep size verdigim sözü düşündüm ee nede olsa yarı yolda bırakamam degil mi sizlerikızlar görüyorum da 2 nizde çok başarılısınız sporlar yapılmış herşey tam çok güzel ya sizin gibi destekçilerle valla ohoo ideal kiloya cok kolay düşeriz artık hem 2gün bitti bile valla ben pek bişey anlamadım ara ara zorlanıyorum ama aklıma siz gelince duruyorum tekrar kusura bakmayn giremedigim icin olumunekankayizsmile öpüyorum sizi,durmak yok hep böyle devam :)
canım bende bu gün zorlandım ama meyvenin yerini değiştirmek dışında hiç bi şey yapmadım 1.5 saat sporumu yaptım bi kilo ter dökmüşümdürzemuszemus kızlar pazartesi gününü iple çekiyorum bakalım kaç kilo gidecekksırnaşık şey inşallah çok çok fazla kilolar vermiş oluruz 3ümüzde:sm_cool:[/QUOTE .!.:canım ben bol bol yazıcam da bugün işte işler ters gitti internet calısmadı falan yoksa aklım hep sizde merak etme sana da banada diger arkadasa da cok güveniyorum ben 3müzüde cok istikrarlı gördüm biz bu gazla ohooo cok guzel işler başaracagız eminim millet azim neymiş görsün bakalım :dilcikar::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?