bazen bıktığınız oldu mu evlilikten???

inan şuan kendi içim nasıl yanıyorsa senin içinde yandı canm ya.
çok zor çok...sen kendini gene toplamayı başarmışsın.ne güzel işinde var sanırım.ayakların yere daha sağlam basar..
allahım evladında sağlıklı mutlu bir ömür versin sana.hiç mutsuz olma.bebeğinle sarıl hayata..
elbet güneş birgün bizim içinde doğar.

Erkekler asla değişmiyorlar. Şanslıysan gücünü toplayıp henüz bebeğin olmadan boşanıyorsun. Şanssızsan kocanın değişeceğine umut etmeye devam ederek evliliğini devam ettiriyorsun. Yine olmuyor hamile kalıyorsun, belki bebek her şeyi düzeltir diyorsun. Bebek oluyor, hiçbir şeyi düzeltemiyor. Bu kez bebeğin için kocandan ayrılamıyorsun. İlişkiniz çoktan bitmiş oluyor (cinsel ilişki devam etse bile) ama hala aynı evde aynı yatakta - ki bu çoğu zaman farklı yataklara dönüşüyor - birlikte takılıyorsunuz. Birbirinize ettiğiniz hakaretler çoğalırken birbirinize ayırdığınız vakit azalıyor.
BIKIYORSUNUZ kısacası. Kimse hakaretlere kötü söze dayanamaz. Bu insanın yüreğini acıtmasa da en en azından bedenine zarar veriyor.

ne diyebilirim ki.................................................?

ne diyebilirim ki.................................................?

Lütfen kusuruma bakmayın. Bazı gerçekler hakikaten acı verici. Sizi üzmek için söylemiyorum. Bunların aynısını bir yıllık evliliğimi bitirmek üzere ben de yaşıyorum. Benim çocuğum yok ama genel olarak evli ve çocuklu aileleri okuduğumda bunu gördüm. Bir sorun varsa sonsuza dek devam edebiliyor. Umarım mutlu olursunuz.

niye kusura bakayım arkadaşım...doğru söylüyorsun genelin gidişatı bu yönde...
7sinde neyse 70inde de o..

niye kusura bakayım arkadaşım...doğru söylüyorsun genelin gidişatı bu yönde...
7sinde neyse 70inde de o..

Her şeyin en hayırlısını dilemek gerekiyor. Ben bunu şu an yapamıyorum ama herkes böyle söylediğine göre doğrudur. Lütfen siz de bunu dileyin.

yürümüyorsa yazık çocuk yapmayın, hem çok gençsiniz. erkeklerin çoğu hamilelik ve lohusalık döneminde eşlerini aldatıyor. kalan kısmının da (istisnalar hariç) bu dönemlerde eşlerine olan ilgisi azalıyor. henüz hamileyken ya da doğumun hemen ertesinde ayrılan veya boşanan o kadar çok kadın tanıdım ki çocuk yapmaya korkar oldum. genç kadınların bazıları ve çoğu 20-30 yaş arası (forumdaki arkadaşları tenzi ediyorum) boşandıktan sonra tam bu aşamalarda dünyaya gelen bebekleri kısa bir süre sonra ayak bağı olarak görmeye başlıyor; tabi yine olan çocuklara oluyor...

cocuk konusundaki yaklasiminiz cok yanlis...yillar boyunca kadinlar bu sekilde kocalarini ellerinde tutmaya calismis ve eve baglamaya calismis ama nafile...
bu eski yontemin ise yaramadigini aklinizdan cikarmayin...

biktiginiz, sonunu goremediginiz bir evlilige bir de bebek eklemeyin...ona yazik etmeyin bari...
her ser de bir hayir vardir...bebeginizin olmamasi hayriniza olabilir cunku evliliginiz problemli...
siz bu kadar mutsuzken bebeginizi nasil mutlu edeceksiniz? biraz mantikli dusunun...

Merak etme cnm zaman zaman herkesin evlilik hayatinda omustur bikkinliklar sikintilar...bol bol dua et icini ferahlat simdilik yapacagin tek sey bu cunku.allahim yardimcin olsu N

canım benim inan seni çok iyi anlıyorum. bazen öyle anlar oluyor ki hiç unutmayacağım sanıyorum ama bi gülüşüyle unutuyorum herşeyi. ama onlar bizim gibi değil unutmuyorlar.. eşinin sana hakaret etmesi küfür etmesi çok üzücü bi durum. allah ıslah etsin ne diym..

beklentı =mutluluk beklentı cok olunca mutluluk az oluyor canım. su yazdıklarını bende yazabılırdım aynı ama evlilik bu unutma kufur umursamazlık hıc bır sey olmamıs gıbı sarılmalar unutmalar gecıyor zaman ben 4 yıl olcak aynı böle mutluyum ama bebek olunca onla ılgılenılıyor sunu untma evlılık bu herkestede var

22 yaşımda evlendim eşimi ve çocugumu çok seviyorum..ama bazen geriye dönüp bakıyorum da ailemdeki bazı huzursuzluklar sebebiyle tamamiyle eşime sıgınıp oh be demek için evlenmişim aslında diyorum... ama kendime bile ara ara itiraf edebiliyorum bunu..

kendi evladım için ailemin tekrarladıgı hataları tekrar etmemeyi düşünüyorum..onu sevgi dolu bir yuvada büyütmenin hayalini yaşıyoruz eşimle hep..okusun adam olsun ve mutlu bir yuva kursun istiyoruz..eşiminde benimde evliligimiz boyunca birbirimize işledigimiz hatalarımız oldu elbet...ara ara yıprattıgı zamanlar oldu küstügümüz, konuşmadığımız...yeri geldiginde azılı iki düşman gibi çata çata kavga ettigimiz zamanlarımız dahi oldu ..ama dönüp kendimize baktıgımızda yaptıgımız şeylerin evliliğimizi yıpratmakdan başka bir işe yaramadıgını görünce aklımızı başımıza devşirdik..hergün öpüşmeden uyumayıp sarılmadan günü tamamlamamaya karar kıldık..ve çok şükür iyi gidiyoruz..

Bir çocugunuz gibi ben de sıkılıyorum bazen yaşadıgım monotonluktan ama daima benden çok daha beter olanların durumunu okuyunca şu forumda eşime daha da saygı duymaya başlayıp sevgimi ön plana çıkardım..ve onun bana olan dagılmış ilgisini toplayıp üç kişilik bir aileyi nasıl daha iyi yerlere taşırız hesabı yapmaya başladık...

ve uzun süre düşündükten sonra evde oturmanın bana hiçbir faydası olmadıgını gördüm, işe girip çalışmaya başladım..Bu bana çooook iyi geldi..eşimi de kızımı da özlüyorum gün içinde...mümkün mertebe tartışmadan konuşarak halletmeye çalışıyoruz artık bazı şeyleri...

ahh geriye dönüp baktım da 6 yıllık evliliğimizi çocugumuz yokken nasılda heba etmişiz...el ele kol kola çıkıp gezmemişizz birbirimizi anlamamak için ne de çok çaba sarfetmişiz...eşime ne kadar kötü davranmışım ben öyle

sorgulamak istemiyorum artık geçmişi giden gitti,,geleceğimizi düşünüyorum ara ara endişelenip ne kadar üzüldügümü belli etmesem de bazen imdaaaaaaaaat çıglıkları atmak istiyorum...ama bakıyorum ki aslında ben mutluyum beni mutsuz kılan tek şey dış etkenler...neyse işte böyle...yazmak istedim

belirli bir zamandan sonra herkes bıkıyor evlilikten yaa

ama senin burda anlattıkların hoş şeyler değil, küfür vs... bu işi bi şekilde çözmen lazım, böyle olmaz ki

Erkekleri tanımak çook zorr
Ben 6 yıl sevdim hergünümüz bir arada geçti...İnan en güzel günlerimide en acı günlerimide onunla yaşadım
1 yıldır evliyim mutluyum kocamı seviyorum.1 gün iyiysek 1 gün kötüyüz illa ki kavga ediyoruz erkekler bizim kadar duygusal değiller ben sevgiliyken çok ayrılmayı denedim ama olmadı ne onunla ne de onsuz işte yuvarlanıp gidiyoruz
Bazı şeyleri görmezden gel takmamaya çalış biz bayanlar ufacık bir kelimeyi bile kafamızın içine yerleştirir onu düşünerek kendimizi mahvedebiliyoruz erkek ler böylemi vurdum duymazlar
Ahh be canım kim dört dörtlük ki hepimizin sorunu var,benım eşimde çok sinirlendiği zaman küfür eder o da şahsıma ve aileme deil tepkimi gösterdiğim için bana edemez
Evlilikkkkkkkkk
bazen keşke sevgili olarak devam etseydık diyorum ben 23 yaşındayım eşim 32 yaşında
evlenmekle hata ettiğimi bile düşündüğüm zamanlar oluyor ama ne yapalım baş koyduk bu yola devam etmeye çalışıyoruz

Ben hiç bir arkadasımla görüşemiyorum bir tane bayan arkadasım yok eşim o kadar kıskanç ki 7yıl olacak birlikteliğimiz inanırmısın belki 100 kere hattımı değiştirmiştir dayımın kızı arasın o hattı kırar atardı bi de beni düşün neler çektim aylarca telefonsuz kaldım
şuan sadece annem babam ablalarım onun ailesi biliyor numaramı başka birine vermiş olayım bunu da kırar atar boşverdim artık naparsa yapsınn yanımda olsun diyorum Allah herkese hayırlısını nasip etsinn

Çocuk asla erkeği eve bağlayacak bir unsur değildir.

Öyle olsa evli çocuklu bir sürü adam karısını aldatmazdı herhalde.

Çok yanlış bir öneri bu. Eğer ortam uygun değilse, anlaşmak zorsa eşle, çocuk yapmayı nasıl düşünebilir bir kadın?

kim ne derse desin iki taraflı herşey...şimdi ben istediğim kadar bu evliliğn yolunda gitmesi için çabalayım ama ondan bi çaba görmeyince hepsi boş.
bak ne güzel sonunda mutluluğu yakalamışsınız.inan bı ne tek senin çaban nede tek onun.
ikiniz başardınız.ne güzel...
ama ben eşimde o değişme potansiyelini göremiyorum.
beklentim çok yok ki.
sadece biraz saygı ve sevgi.
çok mu bu yani????
arkadaşları sıkılmasın diye onlarla 2ye kadar oturuyor.
bi kerede demiyor ki eşim sıkılmasın bugünde eve erken gideyim...
beni kale almıyor.onun umrunda değilim bence.ve bunu nasıl başarıcam hiç bilmiyorum
çok seviyorum tek bildğim bu.

Evlilikden bıkmak...

kahretsin niye evlendim bennn kendime niye bunu yaptım dediğim her sefer kaynanam yüzündendi..
yani evlilik evlenmek karı koca ailee bunla alakalı değil...
evliliğime lanet ettiğim dönemlerin hepsi kayınvaldemle alakalıydı..
neysekiii kökünden çözdüm sorun çözüldü..
sorunun ne olduğu önemli ve sizin o sorunu bilmeniz idrak ediyo olmanız..
nedenlere çözümler üretmek insanoğlunun elinde sadece biraz sabır ve çaba..

ben karadenizliyim eşim doğulu ve bende evliliğimden NEFRET ediyorum.... kültür farklı önemli değil diyenin aklına şaşıyım. sanırım onlara ayak uydurup değişmeye çalışırken biz benliğimizden çıkkıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…