ben karadenizliyim eşim doğulu ve bende evliliğimden NEFRET ediyorum.... kültür farklı önemli değil diyenin aklına şaşıyım. sanırım onlara ayak uydurup değişmeye çalışırken biz benliğimizden çıkkıyoruz.
Merak etme cnm zaman zaman herkesin evlilik hayatinda omustur bikkinliklar sikintilar...bol bol dua et icini ferahlat simdilik yapacagin tek sey bu cunku.allahim yardimcin olsu N
canım benim inan seni çok iyi anlıyorum. bazen öyle anlar oluyor ki hiç unutmayacağım sanıyorum ama bi gülüşüyle unutuyorum herşeyi. ama onlar bizim gibi değil unutmuyorlar.. eşinin sana hakaret etmesi küfür etmesi çok üzücü bi durum. allah ıslah etsin ne diym..
canım benim inan seni çok iyi anlıyorum. bazen öyle anlar oluyor ki hiç unutmayacağım sanıyorum ama bi gülüşüyle unutuyorum herşeyi. ama onlar bizim gibi değil unutmuyorlar.. eşinin sana hakaret etmesi küfür etmesi çok üzücü bi durum. allah ıslah etsin ne diym..
evlendiğine pişman olmadığın bir an var mı diye sorsana...
bazen öylee bi an geliyor ki..
herşeyden bıkıyorum.sürekli pişmanlıklarım oluyo..
anlatıyorum ona ama işlemiyo.
bugünde arkadaşlarıyla maç izliyor.
tek pişmanlığm bu kadar sessiz ve sakin olmam.
herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmem.
aman o kırılmasın üzülmesin diye yaptıklarımı geri alabilsem...
keşke.......
keşke.............
Ben de pişmanım 27 yaşımda evlendim. Eşimi pek görmüyorum sevgiliyken daha çok birlikteydik. çok yanlızım...
21 yasında evlendım ve su an 25 yasındayım..pısmanmıyım evlendıgıme aslında ben bıle bılemıyorum:2:kavgalı oldugumuz zamanlarda cok pısman oluyorum normale dondugumuz zamanlar fena degıl dıyorum....dunyaya tekrar gelsem evlenecegımı sanmıyorumguzel huyları da var ama bazen okadar sınır bozucu bencılce hareketlerı var ki butun guzel yonlerı kapatıyo sadece sunu soyluyorum cocuk hıc bır sekılde degıstırmıyo huylu huyundan vazgecmıyo anlıcanız.....yanı arada bebek var dıye adam karakterını degıstıremez...2aylık bır bebegım var ve esımde hıc bır degısıklık goremıyorum hala sınır hala nankor.....ama iyikide bebgım var cok sukur Allah ıma onun bı gulusu herseyımı alıyo ama nereye kadar o ayrı mesele tabi
23 senelik evliyim.iyi-kötü çok günler geçirdik.şu güne kadar pişman olmadım,inşallah bundan sonrada pişman etmesin güzel allahım
Zaten başımıza ne geliyorsa bundan geliyor.
Aman tatsızlık çıkmasın,kırılmasın vb. diye düşünürken kendimizi kırıyor,kırdırıyoruz...
Sevdiklerimize sınırsızca verirken,kendimizden eksiltiyoruz.
Hayır demeyi bilmiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?