bazen bıktığınız oldu mu evlilikten???

kültür farkı tabi var
..ama bu evlenmeden önce anlaşılmıyor..yada ben anlamadım.
ama saygı sevgi çözer diye düşünüyorum tabi eğer varsa

geçen sene bende bıkmıştım evlilikten ,evimden ,kocamdan boşanmaya karar vermiş ve bunu eşimlede paylaşmıştım, ancak eşim kendinde olan pürüzleri düzeltmek için söz verdi vede düzeltti şimdi iyiki ayrılmamışız diyorum.

kadınların çoğu saf yürekli...
bazen diyorum keşke böyle olmasaydım

amin..
kadınların çoğu saf yürekli...
bazen diyorum keşke böyle olmasaydım

perş.günü 2de geldi dün 2de geldi...
bakalım bugün kaçta gelecek??
niye beni hiç umursamıyor ya niye?
ben sıkılmıyor muyum bu evde?

Son düzenleme:
bazen öylee bi an geliyor ki..
herşeyden bıkıyorum.sürekli pişmanlıklarım oluyo..
anlatıyorum ona ama işlemiyo.
bugünde arkadaşlarıyla maç izliyor.
tek pişmanlığm bu kadar sessiz ve sakin olmam.
herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmem.
aman o kırılmasın üzülmesin diye yaptıklarımı geri alabilsem...
keşke.......
keşke.............

bi söz var ya....
BUGÜNKÜ AKLIM OLSA DÜN YAPTIKLARIMI YAPMAZDIM..
AMA DÜNKÜ YAPTIKLARIMI YAPMASAYDIM BUGÜNKÜ AKLIM OLMAZDI............
benimkide bu hesap vala ne diyim başka

Ben de pişmanım 27 yaşımda evlendim. Eşimi pek görmüyorum sevgiliyken daha çok birlikteydik. çok yanlızım...

21 yasında evlendım ve su an 25 yasındayım..pısmanmıyım evlendıgıme aslında ben bıle bılemıyorum:2:kavgalı oldugumuz zamanlarda cok pısman oluyorum normale dondugumuz zamanlar fena degıl dıyorum....dunyaya tekrar gelsem evlenecegımı sanmıyorumguzel huyları da var ama bazen okadar sınır bozucu bencılce hareketlerı var ki butun guzel yonlerı kapatıyosadece sunu soyluyorum cocuk hıc bır sekılde degıstırmıyo huylu huyundan vazgecmıyo anlıcanız.....yanı arada bebek var dıye adam karakterını degıstıremez...2aylık bır bebegım var ve esımde hıc bır degısıklık goremıyorum hala sınır hala nankor.....ama iyikide bebgım var cok sukur Allah ıma onun bı gulusu herseyımı alıyo ama nereye kadar o ayrı mesele tabi

23 senelik evliyim.iyi-kötü çok günler geçirdik.şu güne kadar pişman olmadım,inşallah bundan sonrada pişman etmesin güzel allahım

Zaten başımıza ne geliyorsa bundan geliyor.

Aman tatsızlık çıkmasın,kırılmasın vb. diye düşünürken kendimizi kırıyor,kırdırıyoruz...

Sevdiklerimize sınırsızca verirken,kendimizden eksiltiyoruz.

Hayır demeyi bilmiyoruz.

Ben de pişmanım 27 yaşımda evlendim. Eşimi pek görmüyorum sevgiliyken daha çok birlikteydik. çok yanlızım...

erkek evlenene dört duvar arasına girene kadar huyunu belli etmiyor pek..
evleninice anlaşılır ancak..
en basiti çok benciller..

senin adına da üzüldüm canm ya..
allahım hepimizin yardımcısı olsun ne diyim?
allahım seni ve bebeğini herşeyden korusun hep mutlu ol

23 senelik evliyim.iyi-kötü çok günler geçirdik.şu güne kadar pişman olmadım,inşallah bundan sonrada pişman etmesin güzel allahım

amin...23 senende pişman olmadıydan artık pişman olmazsın...ne güzel..
allahım hep böyle sürdürsün ya

aynen öyle gerçekten...
niye bu kadar farklıyız onlardan..rahat olmayı.sadece kendimi düşünmeyi
olur olmadık şeyleri içime atıp ağlamayı bıraksam belki mutlulukta beni bulur..
ama bigün herhalde böyle giderse benim yüreğimde buz tutacak ve katı olacağım.....
herşeye herkese...................................

kızlar 27 yaşındayım evliliğe hazırlanıyorum korkuyorum bu yazılanları okuyunca dahada korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…