- 22 Ağustos 2015
- 91
- 56
- 38
- Konu Sahibi pampamukseker
-
Mrb. Teşekkür ederim. Darısı başınıza olsun. Deneyip sonuçları yazarsanız sevinirim. Kolay gelsin..merhaba, öncelikle tebrikler çok güzel kilo vermişsiniz. Bende 75 kiloyum 60a düşmem gerek bütün yaz diyet vs denedim ama olmadı bıraktım tekrar başladım falan filan sonuç olarak kilom hala aynı :/ Şuan tatilde annemle birlikteyim o izin vermez bu tür kürler içmeme ama tatilden döner dönmez bunu deneyeceğim işi yararsa mutlaka bildiricem. Eski kiloma dönmek istiyorum artık kilolu olmaktan çok sıkıldım(
Merhaba canım Beypazarı maden suyunu kullanıyorum tuzu çay kaşığı ile atıyorum ama serpmeSodalıyı mı diğerini uyguluyorsun canım? Tuzu ne kadar kullanıyorsun?
siz ne kadardır yapıyorsunuz bu kürü faydası oldu mu?Merhaba canım Beypazarı maden suyunu kullanıyorum tuzu çay kaşığı ile atıyorum ama serpme
Merhaba canım.ben de beypazarı soda aldım bugün.1 tatlı kaşığı tepeleme koydum.ilki biraz midemi garip yaptı.ikincisi biraz daha iyi.günde 2 içerim belki 3.dört icmem.mideme dokunur diye endişe ediyorum. Bir de onunla uğraşmayayımMerhaba canım Beypazarı maden suyunu kullanıyorum tuzu çay kaşığı ile atıyorum ama serpme
Teşekkürler canımRica ederim canım. Ben sizin de mutlu olmanızı istiyorum zayıflayarak. Çok zorluk çektim ben. Etrafımda kilo verenler oldu. Sırlarını söylemediler. O kadar üzüldüm ki. Ve kendi kendime dedim zayıfladığımda formülümü herkese anlatıcam. İşte bu düşünceyle size mutlulukla yazıyorum. Çektiğiniz sıkıntıları ben yaşadım biliyorum.
Sorularına gelince canım..çörek otu ve tarçını sıcak suda bekletebilirsin. Ama ılıyınca içersen daha iyi olur. Diyet sahibi onu önermişti. Sebebini bilmiyorum. Ama bu şekilde faydası daha çok sanırsam. Çubuk tarçın hafif rengini veriyor. Ben tarçını hiiç çıkarmadan içiyorum. Onu kaşık niyetine kullanıyorum. Birkaç dk içinde içime hazır hale gelir.
Ben de o şekilde yaptm canım. Çünkü tuzu görünce köpürüyo. Hem üşengeç olmam dolayısyla bazen bir tane şişe bazen ise 4 ünü birden sürahiye koyup gün içinde içtim. Etkisi kaybolmadı. Bu şekilde de kullanabilrsiniz.
Çubuk tarçın sizi bir gün boyunca idare eder. Yani bir çubuk tarçını gün boyunca tüm bardaklarınızda kullanabilirsiniz. Çörek otunu sıradan bir mağazadan aldım. Markası önemli değil.Tane halinde. Günlük kendim öğütüp atıyorum. Çörek otu için ölüm hariç her şeye şifa demiş peygamberimiz. Öğünlerden en az yarım saat önce alınmalı. Faydası çoktur.Teşekkürler canımevet haklısın.herkes saklıyor zayiflama sırrını.sinir oluyorum ben de fazlasıyla. Ben de bir şey söylemiyorum bana söylemeyene.valla demiyorum artık.
Sanirım bir çubuk tarçinı bir günde kullanıcaz.yani her bardakta bir tane değil.
Çörekotunu hangi marka kullanıyorsun?toz halinde mi tane halinde mi kullanıyorsun?hiç tüketmefiğim için de tadını bilmiyorum poğacalar dışında.sodalı karışımı günde iki belki 3 tane içicem.midemi bozar mı diye endişe ediyorum. 2 tane de yeterli olur sanirım.ama gec kilo verdirir gibi geldi bana.sence
Limon sorun değil de tuz sorun ya o yüzdenÇubuk tarçın sizi bir gün boyunca idare eder. Yani bir çubuk tarçını gün boyunca tüm bardaklarınızda kullanabilirsiniz. Çörek otunu sıradan bir mağazadan aldım. Markası önemli değil.Tane halinde. Günlük kendim öğütüp atıyorum. Çörek otu için ölüm hariç her şeye şifa demiş peygamberimiz. Öğünlerden en az yarım saat önce alınmalı. Faydası çoktur.
Maden suyu tarifinde hep tuza takılıyor insanlar ama orda bir de limon var. Limon sıkmayı unutmayın bayanlar. O önemli
İki tiyoda benden olsun; Çörek otunu yemekten yarım saat önce alırsanız zayıflatır, yemekten sonra alırsanız kilo aldırır( Prof. Saraçoğlu).Çubuk tarçın sizi bir gün boyunca idare eder. Yani bir çubuk tarçını gün boyunca tüm bardaklarınızda kullanabilirsiniz. Çörek otunu sıradan bir mağazadan aldım. Markası önemli değil.Tane halinde. Günlük kendim öğütüp atıyorum. Çörek otu için ölüm hariç her şeye şifa demiş peygamberimiz. Öğünlerden en az yarım saat önce alınmalı. Faydası çoktur.
Maden suyu tarifinde hep tuza takılıyor insanlar ama orda bir de limon var. Limon sıkmayı unutmayın bayanlar. O önemli
Bak yine Limon çıktı karşına.Limon sorun değil de tuz sorun ya o yüzdendiğer bilgiler için teşekkürler
Ay evettBak yine Limon çıktı karşına.
olabilir. diyet yaptığımda bende kabızlık çekerdim ama 2 gündür düzenli lavaboya çıkıyorum ve kabızlık yok
Aaa neden şişti ki,tuzdan mı acaba?ne kadar kullanıyorsun tuzu?geçmiş olsun.
Evt kabızlık bende çok olurdu
Soda kurunde kabizliktan eser kalmadı ama bıraktım
Devam ediyor mu şişlik?
Muhtemelen tuzdan normalde hiç Tuz kullanmazdim
Bunu hatirlattıgın için teşekkürler cancanımArkadaşlar, Bu limonlu,tuzlu, sodalı karışım Çörçil'dir.
Çörçil İzmir’de yapılan soda limon karışımlarına verilen genel bir addır. Sindirime büyük ölçüde yardımcı olur. Yıllardır severek içer insanlar.
Tarif:
Önce bardağımızın içine beşte birini kaplayacak şekilde limonumuzu sıkalım. Sonra tuzumuzu ilave edelim sodayı yavaşça dökelim ve bir yandan da karıştıralım isteğe göre buzda ekleyebilirsiniz. Afiyet Olsun.
- 330 ml hacimli bir bardak
- 1 çay kaşığı tuz
- 200 ml sade soda
- 1 adet pipet
- Orta boy sulu bir limon
Alıntı: Yavuz GreenLeaf
Rica ederim canım.Bunu hatirlattıgın için teşekkürler cancanım
Cumadan beri içiyorum.2-3 tane içtim günde.onu içtikten sonra birkaç saat dışarı çıkmamak lazım.tuvaletten uzak olmamak en iyisiRica ederim canım.
Bu arada abartmadan içmek lazım tabi. Özellikle böbrek ve tansiyon hastaları tuzlu şeylere çok dikkat etmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?