Bazen bir diyete denk gelirsin, hayatın değişir.

Mrb. Teşekkür ederim. Darısı başınıza olsun. Deneyip sonuçları yazarsanız sevinirim. Kolay gelsin..

Merhaba canım Beypazarı maden suyunu kullanıyorum tuzu çay kaşığı ile atıyorum ama serpme
Merhaba canım.ben de beypazarı soda aldım bugün.1 tatlı kaşığı tepeleme koydum.ilki biraz midemi garip yaptı.ikincisi biraz daha iyi.günde 2 içerim belki 3.dört icmem.mideme dokunur diye endişe ediyorum. Bir de onunla uğraşmayayım

Teşekkürler canım evet haklısın.herkes saklıyor zayiflama sırrını.sinir oluyorum ben de fazlasıyla. Ben de bir şey söylemiyorum bana söylemeyene.valla demiyorum artık.
Sanirım bir çubuk tarçinı bir günde kullanıcaz.yani her bardakta bir tane değil.
Çörekotunu hangi marka kullanıyorsun?toz halinde mi tane halinde mi kullanıyorsun?hiç tüketmefiğim için de tadını bilmiyorum poğacalar dışında. sodalı karışımı günde iki belki 3 tane içicem.midemi bozar mı diye endişe ediyorum. 2 tane de yeterli olur sanirım.ama gec kilo verdirir gibi geldi bana.sence

Çubuk tarçın sizi bir gün boyunca idare eder. Yani bir çubuk tarçını gün boyunca tüm bardaklarınızda kullanabilirsiniz. Çörek otunu sıradan bir mağazadan aldım. Markası önemli değil.Tane halinde. Günlük kendim öğütüp atıyorum. Çörek otu için ölüm hariç her şeye şifa demiş peygamberimiz. Öğünlerden en az yarım saat önce alınmalı. Faydası çoktur.
Maden suyu tarifinde hep tuza takılıyor insanlar ama orda bir de limon var. Limon sıkmayı unutmayın bayanlar. O önemli

Limon sorun değil de tuz sorun ya o yüzden diğer bilgiler için teşekkürler

İki tiyoda benden olsun; Çörek otunu yemekten yarım saat önce alırsanız zayıflatır, yemekten sonra alırsanız kilo aldırır( Prof. Saraçoğlu).
Fitoterapist Dr. Elif Güvenoğlu dan; 200 gr zeytinyağına, 5 çay kaşığı çörek otu ekleyip en az bir hafta bekletin. Salatalara vb. şeylere koyarak bu karışımı çiğ olarak tüketin. Kansere karşı da korur.

Kızlar selam
Soda kuru herkeste farklılık gösteriyor
Bende müthiş ödem yaptı elim ayağım yüzüm gözleri m ve tansiyonun yükselti bugün kullanmadım
Ama sizleri takip edeceğim

olabilir. diyet yaptığımda bende kabızlık çekerdim ama 2 gündür düzenli lavaboya çıkıyorum ve kabızlık yok

Evt kabızlık bende çok olurdu
Soda kurunde kabizliktan eser kalmadı ama bıraktım

Aaa neden şişti ki,tuzdan mı acaba?ne kadar kullanıyorsun tuzu?geçmiş olsun.

Muhtemelen tuzdan normalde hiç Tuz kullanmazdim

Arkadaşlar, Bu limonlu,tuzlu, sodalı karışım Çörçil'dir.
Çörçil İzmir’de yapılan soda limon karışımlarına verilen genel bir addır. Sindirime büyük ölçüde yardımcı olur. Yıllardır severek içer insanlar.
Tarif:
  • 330 ml hacimli bir bardak
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 200 ml sade soda
  • 1 adet pipet
  • Orta boy sulu bir limon
Önce bardağımızın içine beşte birini kaplayacak şekilde limonumuzu sıkalım. Sonra tuzumuzu ilave edelim sodayı yavaşça dökelim ve bir yandan da karıştıralım isteğe göre buzda ekleyebilirsiniz. Afiyet Olsun.

Alıntı: Yavuz GreenLeaf

Kızlar devam ediyor musunuz nasıl gidiyor.ben günde 3sise soda limonlu tuzsuz iciyorum.yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum.spor yapmıyorum bebisim var.kısa temposuz yuruyusler yapiyoruz bebis arabasıyla.bakalım neler olcek

Bunu hatirlattıgın için teşekkürler cancanım

Her bünye parmak izi gibidir,kişiye özeldir,lütfen size neyın ıyı geldiğine Yada gelmediğine bakarak beslenme Plan'ı uygulayın,bu çok Zararlı,yanı bır yerı yaparken bır yerı bozmaktır adı,ben yıllarımı Hayatımı verdım,kaç kıtap çıkar,ve sonuç Karakaya yakın,Fevzi Gönül e yakın,ibn-i Sina modeli ,bı Yöntem ile Zayıf ladım bır daha hıç almadım,lakın ömrüm gitti,ayrı konu,lütfen kendı. Bunyenızı tanıyın,x doktor x şeyi ye dıyor,tamam ama bana dokunuyor,o çok ıyı geliyor dedi dıye yemeyın,yapmayın,kılonun asıl sorunu bozuk piskolojıdır,yanı ıstemeyek Yaptığın dıyetın zararı vardır,ellerinizle ilişkinizi bıle zedeler,sınırlı gergın olursunuz

Himalaya tuzunu soranlar vardı. Bugün a101 de de gördüm. Aldım hemen. Toz halinde. 2 buçuk lira gibi bişiydi. Kullananlar sonucu yazarsa mutlu olacağım. .kolay gele..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…