bazen çok bunalıyorum(kadın her yerden çıkıyor)

2 kere annesıne sesını çıkarsa
annesı bır daha sesını bıle cıkaramaz.olay gerçekten eşlerde bitiyor.aileleri ancak eşler susturabilir.
bırak susturmayı daha da şımartıyor yaz boyu keyif yaptılar bekledik tatile gidicez diye şimdide düğün bekleyecekmişiz bunu bize teklif bile etmemesi gerekirdi

canım meraba,ne alaka olacak ama avonda rumuzunun adında güzel bi parfüm vardı o geldi şimdi aklıma,sanırım üretilmiyor artık bu parfüm((
uzun zamandır avon kullanmıyorum canım.bir fikrim yok
bırak susturmayı daha da şımartıyor yaz boyu keyif yaptılar bekledik tatile gidicez diye şimdide düğün bekleyecekmişiz bunu bize teklif bile etmemesi gerekirdi

evlılıklerde sorun keşke sadece 2.kişi arasında olsa.
3.kişiler yüzünden ezilen ve üzülen hep kadın oluyor.

öyle erkekleri atacaksın kız tarafının aılesının içine, görecek sinir krizinin ne demek olduğunu.

ya çok hoşsun:)atıcaksın kız ailesinin içine demişsinya bayldım

işallah olur ben kukla gibi yaşamayı sevmiyorum:)

sakın aşağılık kompleksine girme,insan bazen böle durumlarda şeytan pabucu dikiyor,hep anası hep anası,bana değer vermiyor şeklinde:)),sen kendi kafanda bu olayı kuklalık deilde eşine ve annesine saygı göstermek şeklinde değiştir,diğer türlü sinir olusun,en iyisi he de geç,ama bi dipnot:kendini de ezdirme,ok?

aynen biraz da onlar ezilsin dimi:))))

ya çok hoşsun:)atıcaksın kız ailesinin içine demişsinya bayldım

öyle ama canım.
bir insanın senı anlamasına yardımcı olacak tek çare bu olur heralde.

çok kızıyorum böyle eşlere.anladık annen var
eşininde bır annesı var.
sonuçta o da bir anadan doğdu.kendı kız kardeşlerine , kızlarına gelince mangalda kül bırakmazlar
elin kızına yapmadıklarını bırakmazlar...

ne demişler: üveye etme özde bulursun, gelıne etme kızında bulursun...ama bunu anlamak için nerde o zihniyet.
her türlü anlayış ve vicdan gerektirir.

aynen kendimi 2. plana aılmış gibi hissediyorum sevgi saygı tamamda her dediklerine kafa salladıkça da fazlası istenior

Düğüne gittiğinde surat assan tavır yapsan kayınvalidene karşı acaba etkili olur mu bir sonraki yaptırım için?

hmm bu söz güzelmiş:)walla benime annem babam var ama her planımıza çmoak sokmuyolar müsaitmisiniz yada istermisiniz diye soruyolar

allah yardımcın olsun .

yıpratma sinirlerini fazla.bu devran hep böyle gitmez çünkü.

aynen kendimi 2. plana aılmış gibi hissediyorum sevgi saygı tamamda her dediklerine kafa salladıkça da fazlası istenior

ne hissettiğinin farkındayım canım ebnim,ama bi erkeğe dikleşerek değini yaptıramazsın,onlar zaten kavgaya meyilli yaratılmış varlıklar,istediğini tatlı dille yaptır,kavganıda gülerek şakayla karışık ama kendini ezdirme sadece,herzaman kavgayla hak hukuk aranmaz,anladın dimi demek istediğimi)))

hmm bu söz güzelmiş:)walla benime annem babam var ama her planımıza çmoak sokmuyolar müsaitmisiniz yada istermisiniz diye soruyolar

sorun burda ya zaten...
mantık olarak
kızın aılesı herseye karsıması lazım.ama erkek ailesi burnunu sokuyor sürekli.
senınkı ana kuzusunun yan sanayisi bence.

haklısın sonra benim adım kavgacı dırdırcıya çıkıyor....

evet bu özdeyişi bende tuttum,ilenç valla...

haklısın sonra benim adım kavgacı dırdırcıya çıkıyor....

kendinle bir anlaşma yap.bu aralar hiç bir şeye kafamı takmayacağım de.kendıne belırlı bır süre ver ''1 ay '' gibi.
kayınvalıdene gıcık gıcık bak, ama kocan görmesın o bakışları.sürekli gıcık et kadını
kocan yanındayken gülücükler saç.dene bakalım belkı kaynanan sana gıcık olup burnunu sokmaz .
bir şey kaybetmezsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…