of ya birazcık değiştirbilsem bile yeter bana:)
aslında ilk zamanlar bu kadar gıcık olmuyodum baktım direktifler artmaya başladı bende ipler gerildi onu yapın bunu yapın şuraya gidin sı-kıl-dım yani k.valide döndüğünde ister istemez suratım asık olcak ama dediğin gibi çaktırmamak lazım:)kendinle bir anlaşma yap.bu aralar hiç bir şeye kafamı takmayacağım de.kendıne belırlı bır süre ver ''1 ay '' gibi.
kayınvalıdene gıcık gıcık bak, ama kocan görmesın o bakışları.sürekli gıcık et kadını
kocan yanındayken gülücükler saç.dene bakalım belkı kaynanan sana gıcık olup burnunu sokmaz .
bir şey kaybetmezsin.
aslında güzel taktik ama sabırlı olmak lazım hem de dikkatli% 100 değiştiremesen bile, % 50 değiştirebilirsin aslında
bu yüzde de sana yeter bence.
mesela kaynananı kocana şikayet etmeyı bırakabılırsın.
kocan yokken gıcık et, kocan varken oyna .
sen etmessen zaten, bir müddet sonra annesi eder
kocanda takmaz o zaman.
ama belırlı bir süreye ihtiyacın var.
aslında ilk zamanlar bu kadar gıcık olmuyodum baktım direktifler artmaya başladı bende ipler gerildi onu yapın bunu yapın şuraya gidin sı-kıl-dım yani k.valide döndüğünde ister istemez suratım asık olcak ama dediğin gibi çaktırmamak lazım:)
aslında güzel taktik ama sabırlı olmak lazım hem de dikkatli
bunu zaman zaman yapmıyor değilim :)aslında işe de yarıyor beni ençok rahatsız eden ben olmadığım anlard eşimle plan yapmasıkocana gülerek şikayet et...şikayet ettiğini belli ettirme.
ay bu annende ne fena kadın şöyle dıyor böyle edıyor hahaha hiiiii gibi.
bunu zaman zaman yapmıyor değilim :)aslında işe de yarıyor beni ençok rahatsız eden ben olmadığım anlard eşimle plan yapması
yalnız göndermez beni ama ona istersen sen düğüden sonra git ben hiç gelmem blki de dedimSen ayın 4 ünde git tatile , eşinde düğün sonrası gelip katılsın sana. Aksi taktirde denize girememe ihtimalim var dersin.
Ay aman Allah yüzüme gülmüş de kaynanam böyle değil , parçapinçik etmiştim şimdiye kadar. Ne olur gaz verme olarak algılama sen yine bildiğin gibi yap.
bugün biz planımızı yapmıştık sen benim karşıma düğün fikriyle çıktın dedim o da 4 5 gün sonra gitsek ne olcak dedi bende ben planımız ne yöndeyse onu uygulamak istiyorum dedim yani mücadele ediyorum k.validem azıcık düşünceli olsa ben eşimle tartışmıycam ama nerde kadın sürekli duygu sömürüsü yapar yok ben çok gitmek istiyorum yok baban gelmio vs....
onuda zamanla alıstırırsın..
eşinle konusacagın ılk sey,,,bensız veya benım fikrim olmadan plan yapmayalım olmalı.alıştırmalısın onu buna.
sonra annesı yalvarsa bile istemez.
bugün biz planımızı yapmıştık sen benim karşıma düğün fikriyle çıktın dedim o da 4 5 gün sonra gitsek ne olcak dedi bende ben planımız ne yöndeyse onu uygulamak istiyorum dedim yani mücadele ediyorum k.validem azıcık düşünceli olsa ben eşimle tartışmıycam ama nerde kadın sürekli duygu sömürüsü yapar yok ben çok gitmek istiyorum yok baban gelmio vs....
başka çağrem kalmadı benimde oyuna oyunla karşılık vercez anlaşılan az önce yine restimi çekti biran önce gidiyosak gidelim yoksa ben gelmyorum ister düğün düğün gez ister tatil yap dedim tamam gideriz nası istersen dedi ama yarına kadar fikri değişr mi bilemem:)yada değiştirilir misende duygu sömürüsü yap.sonuçta eşinin bazı huylarını annesınden daha iyi bilirsin.
başka çağrem kalmadı benimde oyuna oyunla karşılık vercez anlaşılan az önce yine restimi çekti biran önce gidiyosak gidelim yoksa ben gelmyorum ister düğün düğün gez ister tatil yap dedim tamam gideriz nası istersen dedi ama yarına kadar fikri değişr mi bilemem:)yada değiştirilir mi
annesine söylediğinde ayyy oğlum ama baban gelmiyor bende gitmeyi çok istiyorum falan derse fikri değişir mi bilmem umarım oyuna gelmem açıcası rez.yapılmadan güvenmem aslademiş işte.niye fikri değişsin ki?
ewet canım yaklaşık 2 aydır tatilde biz onları bekliourz bu seferde eşimi düğün için ikna ediyor 4 5 gün mesele değil ama bu bencillik bu dediğini yaptırma ben deli ediyorSiz bu tatile somestrde çıkar, kıs tatili yaparsınız artık.
Kayınvalide hanım tatil yapıyor ama şimdi değil mı?
Bencillik diz boyu. Kavgaya gürültüye mahal vermeden ayın dördünde gitmek üzere tatlı tatlı ikna et kocanı.
O da kendi kocasını ikna ediversin canım bı zahmet dugune gitmek için.
normalde uyumsuz bi insan deilim ama bunların bu bencil tavırları yüzünden de bu tavrım 2 ay boyunca tatil yaptıkları yetmiyor bi de bunu çıkartıyolarçok bencil bir kv ve kp iniz varmış, ne olur ki birgün karısını düğüne götürse siz de tatilinizi yapsanız. seneye önce siz çıkın tatile bence şimdiden ikna etmeye çalış eşini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?