cnmmm bence eşini alttan alma eşine artık onu büyük biri gibi davranmasını istediğini çocuk gibi annenin eteğini artık bırakması gerektiğini aam olmak eve ekmek getirmekle değil (küçücük çocuklarda eve ekmek getirebiliyor) evlenmeyle değil evlendiğinde ailesine sahip çıkmayla ortaya çıktığını böyle ona asla güvenemediğini çocuktan farksız hareket ettiğini söyle ve rest çek sen git tatile adam olup sahip çıkacaksan gel annenin eteğinin altından çıkıp de
eşini iyilikle ikna etmeye çalış canım sen haklısın ama erkeklerle zıtlaşmak kagva gürültüde bir işe yaramıyor kocanı ikna edemezsen kayınvalidene düğüne gitmek istemediğini tatile çıkmak istediğini söyle .kayınvaliden ne düşündüğünü bilsin sonuçta düğün çok yakın bir akrabanında değil gidilmese de olur
haklısın anca kavga gürültü oluyor ama tahammül eedemez hale geldim durum her ne olursa olsun ben o düğüne gitmiycem onu çok iyi biliyorum ana oğul gitsinler ben meraklı değilim düğüne bundan sonra görürler kafalarına göre plan yapmak bencilce davranmak neymiş
eşimle anlaştık düğüne gitmekten vazgeçti k.validemde ne zaman gideceğimizi sordu bende söyledim bozuldu parasınıda ödediniz mi dedi bende ewet dedim çok bozuldu kaldı öylece ee ama ne yapalım herşeyde onun istediği gibi olmazki
ikna ettim çok şükür ama halen kadın orda kalmış dediğin gibi nasıl alışırsa öyle gider şimdide akşam oturması ayarlamış ya eskiden oğluyla gidiyodu sanki akşam gezmesine cidden patlıycam yaa
eşimle anlaştık düğüne gitmekten vazgeçti k.validemde ne zaman gideceğimizi sordu bende söyledim bozuldu parasınıda ödediniz mi dedi bende ewet dedim çok bozuldu kaldı öylece ee ama ne yapalım herşeyde onun istediği gibi olmazki
gerçekten de cinnete getiriyolar sinir oluyorum ya bi gün çığlık çığlığa bağırıcam k.valideme de kocama da artık biz evliyiz ve 2 kişilik de olsa bir ailemiz var kararlarımızı ikimiz vericez anlayın diye!!!!!!!!!!!!!!!!