bazen çok bunalıyorum(kadın her yerden çıkıyor)

walla bağıra bağıra söylemek istiyorum bu dediklerini ama evde kavga gürültü kopsun istemiyorum susuyorum yetti artık ya

haklısın anca kavga gürültü oluyor ama tahammül eedemez hale geldim durum her ne olursa olsun ben o düğüne gitmiycem onu çok iyi biliyorum ana oğul gitsinler ben meraklı değilim düğüne bundan sonra görürler kafalarına göre plan yapmak bencilce davranmak neymiş

eşimle anlaştık düğüne gitmekten vazgeçti k.validemde ne zaman gideceğimizi sordu bende söyledim bozuldu parasınıda ödediniz mi dedi bende ewet dedim çok bozuldu kaldı öylece ee ama ne yapalım herşeyde onun istediği gibi olmazki

bu kadın dediği olmadığı zaman suratı beş karış oluyor eşim anlamıyor nedense halen o düğünden bahsediliyor bıktım ya keşke ayrı şehirlerde olsaydık

bahsederse bahsetsin.sen nasılsa ikna etmişsin gerisine takılma. nasıl alıştırırsan öyle gider bu işler.

bahsederse bahsetsin.sen nasılsa ikna etmişsin gerisine takılma. nasıl alıştırırsan öyle gider bu işler.
ikna ettim çok şükür ama halen kadın orda kalmış dediğin gibi nasıl alışırsa öyle gider şimdide akşam oturması ayarlamış ya eskiden oğluyla gidiyodu sanki akşam gezmesine cidden patlıycam yaa

Kendi kocasını yönetemiyor, senin kocanı yönetmeye gücü yetiyor herhalde. Edi ile Büdü tutuşup elele gitsinler. Gençlere de rahat versinler canım aaa

sen haklısın bu konuda....
küsen erkeklerde başka bi alem...
tam cinnete getiriyolar insanı...

Kendi kocasını yönetemiyor, senin kocanı yönetmeye gücü yetiyor herhalde. Edi ile Büdü tutuşup elele gitsinler. Gençlere de rahat versinler canım aaa
aynen öyle k.pederim biraz sert mizaçlı o na gücü yetmiyor ben eşime direktif veriyor bıktım ya

sen haklısın bu konuda....
küsen erkeklerde başka bi alem...
tam cinnete getiriyolar insanı...
gerçekten de cinnete getiriyolar sinir oluyorum ya bi gün çığlık çığlığa bağırıcam k.valideme de kocama da artık biz evliyiz ve 2 kişilik de olsa bir ailemiz var kararlarımızı ikimiz vericez anlayın diye!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…