Bazen eşime ulaşamıyorum

Bu gorusmeler cook uzun yillar sürdü ama sıkıntı orda. Ayni evde de kaldığımız oldu. Bilmem belki aşk gözümü kör etti ya da o bu konularda hassas olduğumu bilip biraz oynadı aşık olduğu için.
A-Z ye olaylara vereceği tepkilerin hepsinin cetelesini tutarim da işte kör ayvazlik yaptım heralde. Her güzelin var kusuru deyip bir evde çay kaşığı tingirdamadan tam
belli olmuyor derler ya o misal

Depresyonlara gerek yok yahu mutlu olmaya, mutlu etmeye bakin. Cok buyuk seyler degil bence bunlar. İyi yonlerini, sevmediginiz yonlerinizi tartin.
Eşimin sorumsuz huylarini yazdim ama ben de cok mukemmel degilim, eşime kalsa o da benden yana birseyler yazardi muhtemelen.
Birbirini alttan almak lazim baska turlu olmaz.

Kesinlikle katılıyorum size net yazarlar ya yazmaz olurlar mi hiç
Aliscaz ya umarim. iki bambaşka insan bir evde üni de bile insan ev yurt arkadaşını bazen bogazlayasi geliyor birde bu erkek yani düz bir şey nerdee bizim gibi ince dusunecekler. Duman çıkar zaten bence onlardan öyle olsa

Eşiniz boyle alışmışsa alışmışlıkları degıstırmek zor.Siz karsısına gecıp anlatın.Sakın ve kırıcı olmadan

Bazilari yukunu paylasmak istemez. Birak yukunu tek basina tasimak istiyorsa tasisin. O istemedigi surece, o anlatmadigi surece ustune gitme, neye uzgunsun ne oldu anlat falan deme. Kendiliginden anlatacagi gunler de gelecektir.

Benim eşimde telefonda oyun oynar, YouTube den komik videolara bakar, Film izler Kahveye gider. Konuşmalarımız aynen şu..
Ben : Padişahım Çay istermisin.
Eşim : Hadi demlede içelim
Ben : Tamam Sevgilim.
ÇAY Demlenir Ve Ben Çay servis ederim.
Günlük Küçük Kısa Konuşmalar..
Şaka maliyetinde Kendini evde Padişah yapar..
Bazen Padişahlıktan Sıkılır başka şeyler bulur kendine
Kahvede okey oynar 81 oynar konuşkanmı bilmiyorum... Kuzeni günde en az 3 veya 4 kere arayınca sinirlenir bazen telefonunu acmaz mesela..
Ne yapcan bacım kabul edecen..

Tetikleyici yok aslında. Kendimle baş başa kalmayı seviyorum sadece. Sevdiğim, eğlendiğim, bana iyi gelen aktiviteleri günlük koşuşturma içinde aralara sıkıştırmak canımı sıkıyor, uzuuunn uzuunn vakit ayırmayınca tatmin olmuyorum sanırım. Bu bir kitap , bulmaca, film, yapboz, oyun, belgesel olabiliyor. Bunlar için bir gün çıkmayabiliyorum mesela odamdan. Odama kapanmış bunlarla meşgulken birinin bir soru sorması bile rahatsız ediyor.
Bazı şeylerin b*kunu çıkarıyorum galiba.

Bacim seninki bildigin padisah zaten. Erkek kardesini arayip kizlardesini bilmem ne yaptim diyor, sen pasaya kredi cekiyorsun pasa odemiyor. Bence seninki kral hatta
O laflari yutup padisahim diyorsun ya sonra burda konularda gelip bu toplumun ceddine diye erkeklere giydiriyorsun ya malum bu toplumda ben ve esim oldugu icin bizi de ilgilendirir iste sikinti tam olarak burada! Hayat sizin hayatiniz beni baglamaz da sen secimini yanlis yaptin diye bu toplumun ceddine sayamazsan iste. Sayip sonra buraya gelip ne yapacaksin kabul edeceksin diyemezsin.

4 gün iletişim kuran bir insan bence gayet normal.Her insan aynı değil kendi aile ortamınızla kıyaslamanızda çok yanlış

+1
Şunları yazacaktım, zaten yazılmışı varmış. Aynen katılıyorum.

Bence bazen özgür bırakın sıkılıyor demek ki

Oldugu gibi kabullenmeye nedersiniz eşinizi?
Tamam derim ne diyim ama
Hayatta
- o böyle o zaman okey ya
Diyemedigimiz zamanlarda oluyor. Hani siz buraya böyle realist yazdiniz da bunu bende biliyorum ama sizde eminim hayatta bazı şeyleri kabullenirken zorlandiginiz oluyordur.
Burası da o yüzden yok mu zaten.

O halde kaynanam böyle yaptı tamam böyle demek
Gorumcem şunu dedi huyu bu
Arkadaşım şöyle dedi ama neyse huy heralde derdik ve burda bdv platformu olmazdi.
Bende kabullenme ya da belki ona yardimci olabileceğim tavsiyeler alırım diye yazdım.
Bana farkli geldiği için zorlandigimi anlamak cok zor değil sanırım.
Ama burda çoğu arkadas sagolsun bir cok oneri sunup bazi şeyleri şöyle böyle dusunerek kabullenmem gerektiğini anlattilar. Ve kafamda taslar daha çok oturdu.

+1
Şunları yazacaktım, zaten yazılmışı varmış. Aynen katılıyorum.
O arkadaş sonra başka şeyler de yazdı konu.değişmesi gerek değildi zaten diger msjlarina hak veriyorum arkadaşın bende o da anladı sagolsun. Sayfalar çok o yüzden belki tam okumadınız diye söylüyorum

bir gün çok iyiyken diğer gün yorulup yataktan hiç çıkmadan, kimseyle konuşmadan tüm gün film izleyebiliyorum. bu beni rahatlatıyor sanırım veya güç toplamama yardım ediyor. maalesef gün içinde beni geren sabrımı sınayan çok kişiyle uğraşmak beni yoruyor, sahte gülücükler atmak zorunda kalıyorum. eşinizi anlıyorum ben

Herkes sürekli konuşmayı sevmez. Ben açıkcası evde sürekli konuşan koşturan küçük bir çocuğum olmasa bu kadar cümle kurmazdım..

Ben de sessizliği, sakinliği severim. Kendime özel zamanlarım olmalı..

Film izlerken, kitap okurken -ki kitap okurken neden çevreyle konuşulsun ki?- konuşulması gerçekten kafa şişiren bir eylem..

Bazen birini veya bir işlemi beklerken kitap okuyayım diyorum, yanıma biri gelip konuşmaya çalışıyorsa sinirleniyorum.
Kabalık etmemek için "hıhı" deyip geçiştiriyorum. Bunu karşımdaki anlamazsa kalkıp yerimi değiştiriyorum.

Henüz evlenmedik ama sessizliği seven biriyle beraberim. Ben de sizin kadar olmasa da konuşmayı seven birisiyim inşallah evlendiğimde sıkılmam

O arkadaş sonra başka şeyler de yazdı konu.değişmesi gerek değildi zaten diger msjlarina hak veriyorum arkadaşın bende o da anladı sagolsun. Sayfalar çok o yüzden belki tam okumadınız diye söylüyorum
Okumadım valla. Okuyayım sonra yine gelirim o zaman. :))

Buradaki en doğru yorum bu bence. Bu sizinle alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…