- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
elbette. Ama bunu erkekler biraz zor ayirt edebiliyor. Acikca soylemek lazim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elbette. Ama bunu erkekler biraz zor ayirt edebiliyor. Acikca soylemek lazim.
Bu yoruma bayıldım...
Arada kaynamasin
hep mi ağzımla isteyeyim yaa
![]()
bunun iki yolu var canim, ya agzinla isteyeceksin ya da gucsuz kadini oynayip istediklerini politik yollarla elde edeceksin. Hangisi kolayina geliyorsa onu yap. Mesela ben hicbir zaman lafi dolandirmayi beceremem, gercekten her yonden guclu bir kadinimdir ama esime firsat tanirim cogu kez. Bunca yıl onsuz da elbette herseyi yaptim hatta yillarca tek yasadim ama simdi ona nazlaniyorum bazi konularda. Yaoamadigimdan degil, hem benim hosuma gidiyor hem o tatmin oluyor bana destek oldugunu hissederek. En basitinden her sabah kullanmam gereken ilaci bile arada bir unutuveririm, bu sayede her sabah aranirim ilacini ictin mi diye. Aa sagol askim iyi ki hatirlattin derim tabicanım geçmişte kalmıs örnegin bende geçmişte bırılerını sevdım ,sınema bıletı falan sakladım gecende buldum üşengeçlikten atamamısım.tadınızı kaçırma boşuna
valla öğle arası biraz mesajla kendi kendime tartıştımAynen öyle...
"Benim ihtiyacım bu" diyeceksin.
Aksi halde bakış, ima, düşünce, ince nezaket beklemek yanlış.
Diyorum ya 4 sene onun için ince ince düşünüp her ihtiyacına koştum ve aynı beklenti içinde oldum.
Sonuç, hiç bir şekilde aynı davranışı görmedim.
Çünkü erkeklerin yapısı kadınlardan çok farklı, onlar daha düz mantık yaşıyorlar.
"Buna ihtiyacım var, bunu istiyorum, bu lazım, yanımda olmasın" gibi direkt söyleyeceksin.
esi olarak oncelikli siz olmalisiniz gercekten garip herkese kosturup sizin yaninizda olmamasi
güzellikle anlattımAsıl senin her şeyine koşup gelmesi lazımken başkalarına koşması çok saçma ve kırıcı. Güzel bir dille anlattın mı hiç?
Abla benim ablamAnnene ablana düşkünsün ama benimle böyle ilgili değilsin gibisinden konuştun mu hiç?
İnsan sinir oluyor. Bizde de benzer durumlar var. Mesela ben çoğunlukla spor amaçlı her yere yürürüm. Mesafe önemli değil. Ama annesi kardeşi ararlar. Bizi şuraya buraya götür diye. Hemen arabayla bırakır. Başları ağırsa dra götürür. Ama sıra bana gelince sen yaparsın der. Senin ihtiyacın yok der.Abla benim ablam
Düşünün o derece taktım kafaya
Evet konuştuk hatta sordum yani
Beni düşünmene engel olan eksikliğim veyahutta fazlalığım nedir diye
Emret yapayim diyor
Ama ben yine de sinir oluyorum
Sanki diğerleri emir mi veriyor ki![]()
Çıldirmamak elde değilİnsan sinir oluyor. Bizde de benzer durumlar var. Mesela ben çoğunlukla spor amaçlı her yere yürürüm. Mesafe önemli değil. Ama annesi kardeşi ararlar. Bizi şuraya buraya götür diye. Hemen arabayla bırakır. Başları ağırsa dra götürür. Ama sıra bana gelince sen yaparsın der. Senin ihtiyacın yok der.
Konuşuyorumilgilenmesini sağla ya da konuş... mesela hiç haber verme gittiğin yeri dişin ağrıyorsa abart o zaman belki merak etmeye başlar.
Bilmiyorum amaAmaaan ben de biktim bu erkeklerden 95% ayni valla okudukca daha da gicik oluyorum erkek milletinden iyice sogudum
Ya da biz erkekleri yönetmesini mi bilmiyoruz anlamadim gitti
Belkide ama bilmiyorum kiBelkide seni güçlü görünüyor, bu zaten kendi işini kendisi halledebiliyor diye düşünüyordur, canım.