Bazen evliliği mi çok sorguluyorum...

:KK14:hep mi ağzımla isteyeyim yaao_O

Aynen öyle...
"Benim ihtiyacım bu" diyeceksin.
Aksi halde bakış, ima, düşünce, ince nezaket beklemek yanlış.
Diyorum ya 4 sene onun için ince ince düşünüp her ihtiyacına koştum ve aynı beklenti içinde oldum.
Sonuç, hiç bir şekilde aynı davranışı görmedim.
Çünkü erkeklerin yapısı kadınlardan çok farklı, onlar daha düz mantık yaşıyorlar.
"Buna ihtiyacım var, bunu istiyorum, bu lazım, yanımda olmasın" gibi direkt söyleyeceksin.

esi olarak oncelikli siz olmalisiniz gercekten garip herkese kosturup sizin yaninizda olmamasi

canım geçmişte kalmıs örnegin bende geçmişte bırılerını sevdım ,sınema bıletı falan sakladım gecende buldum üşengeçlikten atamamısım.tadınızı kaçırma boşuna
bunun iki yolu var canim, ya agzinla isteyeceksin ya da gucsuz kadini oynayip istediklerini politik yollarla elde edeceksin. Hangisi kolayina geliyorsa onu yap. Mesela ben hicbir zaman lafi dolandirmayi beceremem, gercekten her yonden guclu bir kadinimdir ama esime firsat tanirim cogu kez. Bunca yıl onsuz da elbette herseyi yaptim hatta yillarca tek yasadim ama simdi ona nazlaniyorum bazi konularda. Yaoamadigimdan degil, hem benim hosuma gidiyor hem o tatmin oluyor bana destek oldugunu hissederek. En basitinden her sabah kullanmam gereken ilaci bile arada bir unutuveririm, bu sayede her sabah aranirim ilacini ictin mi diye. Aa sagol askim iyi ki hatirlattin derim tabi:KK12:

Aynen öyle...
"Benim ihtiyacım bu" diyeceksin.
Aksi halde bakış, ima, düşünce, ince nezaket beklemek yanlış.
Diyorum ya 4 sene onun için ince ince düşünüp her ihtiyacına koştum ve aynı beklenti içinde oldum.
Sonuç, hiç bir şekilde aynı davranışı görmedim.
Çünkü erkeklerin yapısı kadınlardan çok farklı, onlar daha düz mantık yaşıyorlar.
"Buna ihtiyacım var, bunu istiyorum, bu lazım, yanımda olmasın" gibi direkt söyleyeceksin.
valla öğle arası biraz mesajla kendi kendime tartıştım
O alttan aldığı için tek taraflıydı:KK51:
miladım olsun bugün benim
Bir daha asla böyle bir konuyla karşına gelmeyeceğim ama
Seninde birilerine ihtiyacın olduğu zaman asla bana gelme
Her daim yanında olduğun insanlar bir zahmet ilgilensin dedim :mad::mad:

Asıl senin her şeyine koşup gelmesi lazımken başkalarına koşması çok saçma ve kırıcı. Güzel bir dille anlattın mı hiç?

Asıl senin her şeyine koşup gelmesi lazımken başkalarına koşması çok saçma ve kırıcı. Güzel bir dille anlattın mı hiç?
güzellikle anlattım
kavga ile anlattım ama yok
adam hatalıyım diyor
özür diliyor orada kalıyor
daha fazlası yok malesef:KK14:

Annene ablana düşkünsün ama benimle böyle ilgili değilsin gibisinden konuştun mu hiç?

Annene ablana düşkünsün ama benimle böyle ilgili değilsin gibisinden konuştun mu hiç?
Abla benim ablam ;)
Düşünün o derece taktım kafaya
Evet konuştuk hatta sordum yani
Beni düşünmene engel olan eksikliğim veyahutta fazlalığım nedir diye
Emret yapayim diyor
Ama ben yine de sinir oluyorum
Sanki diğerleri emir mi veriyor ki :(

Abla benim ablam :KK66:
Düşünün o derece taktım kafaya
Evet konuştuk hatta sordum yani
Beni düşünmene engel olan eksikliğim veyahutta fazlalığım nedir diye
Emret yapayim diyor
Ama ben yine de sinir oluyorum
Sanki diğerleri emir mi veriyor ki :KK43:
İnsan sinir oluyor. Bizde de benzer durumlar var. Mesela ben çoğunlukla spor amaçlı her yere yürürüm. Mesafe önemli değil. Ama annesi kardeşi ararlar. Bizi şuraya buraya götür diye. Hemen arabayla bırakır. Başları ağırsa dra götürür. Ama sıra bana gelince sen yaparsın der. Senin ihtiyacın yok der.

Belkide seni güçlü görünüyor, bu zaten kendi işini kendisi halledebiliyor diye düşünüyordur, canım.

Odunları yontmaktan kendimizi harab ediyoruz başka birşey değil.
İnşallah herşey düzelir @Pink_Women sen de bir rahat soluk alırsın.
Ama laftan anlamayana malesef yapacağın tek şey faaliyet.
Davranışların ile anlatacaksın, aksi halde ne kavgadan ne tatlı dilden ne nezaketten anlamıyorlar.
Bir süre sonra da bu seni çok yıpratacak, bıkacaksın herşeyden.
Benim başıma bu geldi mesela.
Anlamsız kaldı herşey bir anda.

Amaaan ben de biktim bu erkeklerden 95% ayni valla okudukca daha da gicik oluyorum erkek milletinden iyice sogudum :işsiz:
Ya da biz erkekleri yönetmesini mi bilmiyoruz anlamadim gitti

ilgilenmesini sağla ya da konuş... mesela hiç haber verme gittiğin yeri dişin ağrıyorsa abart o zaman belki merak etmeye başlar.

İnsan sinir oluyor. Bizde de benzer durumlar var. Mesela ben çoğunlukla spor amaçlı her yere yürürüm. Mesafe önemli değil. Ama annesi kardeşi ararlar. Bizi şuraya buraya götür diye. Hemen arabayla bırakır. Başları ağırsa dra götürür. Ama sıra bana gelince sen yaparsın der. Senin ihtiyacın yok der.
Çıldirmamak elde değil
Bide bana sen beni sevmiyorsun diyor
Dedim ki hadi ben sevmiyorum
Sen seviyorsunda ne yapıyorsun benim için dedim
Umrumda bile değil bazı şeyler

Back
X