bazen kendimi degersiz hissediyorum...

Cok sagolun Allah razi olsun.

annene babana Allah rahmet eylesin
yani abilerine diyecek bişey bulamadım
takma kafana eşinle sorunun yoksa yuvanda huzurluysan bunlarıda görmezden gel canım
Sizde cok sagolun sizdende Allah razi olsun.
canin sagolsun.canim..Allah razi olsun.

Evet canim 16 yasimda evlendim
buyuk abim 33
Kucuk abim 26 yasinda.

çok üzüldüm cnm ilk satırlar beni mahvetti annen neden öldü hastamıydı

Son düzenleme:

Amin inşallah, Allah gani gani rahmet eylesin, mekanlarını cennet eylesin inş.
Canım benim o sen misin hatırladım şimdi, çok iyi anlıyorum seni annenin acısını, kardeşlerinin yanında olmamasının verdiği üzüntüyü tahmin edebiliyorum, Allah abilerine merhamet, vicdan versin, hep mutlu ol inş.

anladım cnm allah rahmet eylesin eşinle aran iyidir inş
sagol canim.
Evet iyi cok sukur.

Amin ablacim.sana allah sabir versin
Annene rahmet eylesin.
Allah razi olsun ablacim senden.

o ağabeylerden bende de iki tane var.yine de allah acılarını göstermesin ne diyelim..
bazılarından incelik beklemek beyhude güzelim,belki akılları başlarına gelir de senin ihtiyacın çoktan bitmiş olur.

Son düzenleme:
o ağabeylerden bende de iki tane var.yine de allah acılarını göstermesin ne diyelim..
bazılarından incelik beklemek beyhude güzelim,belki akılları başlarına gelir de senin ihtiyacın çoktan bitmiş olur.

Aynen öyle kardesim.

Suan onlara ihtiyacim var.ama onlar yok?

Bende cekirdek ailemle gitgide buyuyup kendi yoluma bakiyorum
artik 2. cocugu dusunuyorum.

Nasilsa alistim.

Herkese tesekkur ederim kizlar.konumu zaten yanlis yere acmistim.yetkililerden tasinmasini rica ettim tasinmadi.
Bende kopyala yapistir bdvde actim bu konuyu.bu konuya ordan cvp yazabilirsiniz.burayi kapatabilirler..

seni az da olsa anlayabiliyorum.gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın..benim şükür annem babam hayatta aramızda iyidir çok sık görüşemesekte yine buna da şükür ama bizde iki kardeşiz bir tane abim var ama onunla aramız pek yok bana karşı çok soğuk ve mesafelidir.sağolsun eşi olacak kadın bütün aileden soğuttu abimi..iki üç haftada bir arar oda aramak için bende aynı şekilde yapıyorum napiyim elimde değil.bide insan çevresindekileri görünce helede ablası kızkardeşleri olanalrı görünce çook imreniyorum ne yapalım başa gelen herşey çekiliyorda çok can acıtıyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…