Bazen nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum ..

aynen zaten kitap okumayı sevıyorum.. en iisi alayım okumaya başlayayım..

Aynen ya pırıl pırıl parlıyorum ben valla 30 yaşına geldim şimdi kimse umrumda değil geçen hafta kuzenimin eşi vefat etti bi aradım sadece ne cenazeye ne mevlüte gittim eniştemi çok severdim duamı ettim ama kuzen umrumda değil attığı kazıkların sızısı hala duruyor çünkü

çıkar insanı değil öyle bir karaktere sahip olmadıgını biliyorum..

laf yemeye hazır cvp olmak derken ?
Arkadaşım dediğin insan seni zerre önemsemiyor yaptıkların onun yanına kar kaldı evet son derece safsın mutlaka birgün aydınlanıcaksın da inşallah çok geç olmadan olur bu

Aynı durum bende de var olumsuz seyler oldugunda sinirden ne diyecegimi bilemiyorum kitleniyorum o zaman dedigin gibi etkisiz oluyorum cevap verincede hiç tatlı tatlı cevap veremem genelde oda ağır gelir çözüme gelirsek kimseyle haddinden fazla samimi olmamak uzaklaşmak iyi geliyor

bende öyleyım baktım olmuyor direk soğuyorum mesafe koymak işime geliyor..

bende öyleyım baktım olmuyor direk soğuyorum mesafe koymak işime geliyor..
ondada tamamen kurtulmuyor insan bu sefer de ay nasıl soğuk ben naptım ki bana böyle davranıyor diye arkadan konuşmalar başlıyor

ondada tamamen kurtulmuyor insan bu sefer de ay nasıl soğuk ben naptım ki bana böyle davranıyor diye arkadan konuşmalar başlıyor
aman konusan konussun çokta tın.. benm nişanlm hp şey der bi insana mesafe koyuyorsan soğuk davranıyorsan durduk yere değildir .. Haklı valla delimiyiz durduk yere mesafe koyalım..

Arkadasınızın yaptıgına sasırmadım, aynı sofradan yemek yedik karnı doyan dusman oldu sozunu cok severim, dogru Bı sozdur de.
Cikari biten gider.
Su saatten sonra isiniz olmasın arkadasınızla, yagmurlu hava da su da vermeyin.
Telasınızla ilgilenin, guzel telaslar bunlar.

Gorumcenız de hosunuza gitmeyecek birsey soyledıgınde suan bu tip fikirlere ıhtıyacım yok canım, oldugunda söylerim. Daha önemli dertler var dıyın gecın.

Birilerini kırmamak ıcın kendinizden odun vermeyin asla. Kırılmak istemeyen agzına ayar ceksın. Siz efendilikten susarsınız onlar ezik der, cunku insanlar böyle.
Efendilik sadece sizin ustunuze zimmetli bisey olmadıgından herkese anladığı dilden konusun.

çok haklısınız tamam bebeği var eyw diyorum bazen hiç bir şeyi karşılıklı yapmadım ona da eyw ama bakıyorum bebeği olan ve ustelik 2.hamile olan bir arkadasım var kız sureklı gelemediği için bana sürekli fikirler verir trendyoldan çeyizlik kına için kıyafetler atar fln arar sorar ..

görumceme cvp verıyorum ama sanırım bu onda huy alışmış çevresınde ki herkese sormadan biri bişiy istemeden atlar .. insann sesi çıkması gerekıyor evet..

Kimse ıcın bahane bulmayın, bebegı var kocası var ısı var gibi.....
İsteyen ondk ayırır gene ayırır.
Mesajınıza cvp yazmak on saniyesini alirdi, cvp dahi vermemis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…