G gardenofx Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Eylül 2020 1.154 935 53 26 31 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Flower__ #21 Spirituelinsan .!.: Bana ilgisi olduğunu düşünmüyorum neden durduk yere takipten çıkıp tekrar takip isteği attığını merak ediyorum Genişletmek için tıkla... ama net değil diyorsunuz sosyal medyadaki birinden ne netliği bekliyorsunuz ki. Yanlışlık olmuştur altında bir şey aramaya gerek yok
Spirituelinsan .!.: Bana ilgisi olduğunu düşünmüyorum neden durduk yere takipten çıkıp tekrar takip isteği attığını merak ediyorum Genişletmek için tıkla... ama net değil diyorsunuz sosyal medyadaki birinden ne netliği bekliyorsunuz ki. Yanlışlık olmuştur altında bir şey aramaya gerek yok
QueenGenepil Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2014 5.475 17.098 248 31 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Flower__ #22 Blokla gitsin yerdeki karıncayı düşünüp acaba ne kadar çalışıyordur ne hissediyor demiyorsan neden böyle birini önemseyesin?
Blokla gitsin yerdeki karıncayı düşünüp acaba ne kadar çalışıyordur ne hissediyor demiyorsan neden böyle birini önemseyesin?