Bazı erkekler neden net değil ?

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.269
2.192
133
Arkadaşlar bir konumda bahsetmiştim aşağıda ekledim, eski staj yaptığım yerde beni takip eden kişiyle ilgili. 1,5 ay filan sadece storylerime baktı mesajlaşma filan olmadı. Bugün beni takipten çıkmış sonra tekrar takip isteği atmış. Anlam veremedim. Dikkat çekmek istiyorsa direkt mesaj atabilir.Yani liseli ergen de değil işinde kariyerinde bir insan.Bazı erkekler neden böyle karmaşık ?

2,5 yıl önce staj yaptığım şirkette o zamanlarda da bulunan ama kendisini hiç görmediğim, tanışmadığım birisi takip isteği atmış.Benim hesabım gayet kendi halinde bir hesap. Bu kişiyle iki tane ortak takipçi var o da şirketin hesabı filan.Takip ettiği kişi sayısı da fazla değil bu takip atan kişinin. Hesabına baktım kendi halinde birisi gibi duruyor. O zamanlar staj yaptığım yerde benden hoşlandığını düşündüğüm ama aşırı çekingen birisi vardı.Ben de hoşlanmıştım ama ondan bir adım gelmeyince öylece kaldı.O zamanlar hoşlandığım bu kişi, geçen gün bana takip isteği atan kişiyle de arkadaş. Bu durum biraz aklıma takıldı. Bu takip istegini atan kişiyi daha önce hiç görmedim.Acaba o zamanlardaki çekingen kişi arkadaşından takip isteği attırmış olabilir mi? Diğer türlü bu kişi bu kadar az takip ettiği varken neden beni takip ediyor olabilir? Sosyal medyadan tanımadıgım kisilerin takibini kabul bile etmiyorum normalde ama bu durum kafamı karıstırdı?

Arkadaşlar bir konumda bahsetmiştim aşağıda ekledim, eski staj yaptığım yerde beni takip eden kişiyle ilgili. 1,5 ay filan sadece storylerime baktı mesajlaşma filan olmadı. Bugün beni takipten çıkmış sonra tekrar takip isteği atmış. Anlam veremedim. Dikkat çekmek istiyorsa direkt mesaj atabilir.Yani liseli ergen de değil işinde kariyerinde bir insan.Bazı erkekler neden böyle karmaşık ?

Sosyal medya takip isteklerine çok fazla anlam yüklüyorsunuz. Hesabınızda paylaştıklarınıza bakmayı seviyormuş demek ki. Takip ettiği ve kendisini takip eden listesine bakarken takipten çıkıp, sonra yeniden istek göndermiş olabilir.

Sosyal medya takip isteklerine çok fazla anlam yüklüyorsunuz. Hesabınızda paylaştıklarınıza bakmayı seviyormuş demek ki. Takip ettiği ve kendisini takip eden listesine bakarken takipten çıkıp, sonra yeniden istek göndermiş olabilir.
Hiç bir sey paylasmıyorum ki sadece nadiren story paylaşıyorum

Konuda karmasik olan bence sizsiniz. 1,5 ay sorylere bakan adamdan bir adim beklemek netlik mi? Siz boyle net oldugunuzu dusunuyorsaniz bence karmasik olan sizsiniz. Hala takipten cikti takibe aldi bilmem ne ay bu ne ben yoruldum. Belli ki hic adim atasi yok bence siz onunuzdeki maclara bakin.

Bazı insanlar düzenli olarak takip-takipci temizliği yaparlar kendilerini takip etmeyenleri çıkarırlar çıkarırken arada karşılıklı takiplestikleri kişileride çıkarırlar sonra tekrar takibe alırlar büyük ihtimalle bu olayda öyle bir şeydir.

Sanırım siz bu kişiden hoşlanıyorsunuz o kişi sizi takibe alınca onunda sizden hoşlandığını düşündünüz insanların büyük kısmı aynı işyerinde çalıştığı kişileri takibe alır aynı iş yerinde çalışıyoruz diye yada ileride iş için lazım olur vs diye.

Kırk yıl düşünsem çalıştığım yerdeki sosyal medyadan ekleyen hikayelerimi izleyen adamın bana karşı ilgisi olduğu aklıma bile gelmez. Anca hikayelerime mesaj vs atsa bi hmmm derim. Kendi kendinize kurmuş olabilir misiniz?
Bana ilgisi olduğunu düşünmüyorum neden durduk yere takipten çıkıp tekrar takip isteği attığını merak ediyorum

Flört halinde olup netlik bekleseniz anlarım ama henüz aranızda hiçbir mesajlaşma, konuşma durumu olmamış bile. Sosyal medya takipleşmesine fazla anlam yüklüyorsunuz.
Ben de bu durumu anlayamadım zaten.aramızda hiçbir şey yokken takipten çıkıp tekrar takip isteği atması ilginç

Ben de bu durumu anlayamadım zaten.aramızda hiçbir şey yokken takipten çıkıp tekrar takip isteği atması ilginç
Bence kıskanç bir sevgilisi, flörtü var ve hesabına girip tanımadığı kızları çıkarttı. Çocuk da fark edince çıkarılanları geri ekledi. Bu tarz bir durum yaşanmış olabilir.

Bana ilgisi olduğunu düşünmüyorum neden durduk yere takipten çıkıp tekrar takip isteği attığını merak ediyorum
E bize ne soruyorsun? Neden kendisine direkt sormuyorsun? Biz o cocugun beyninden geceni bilemedigimiz gibi, yuzlerce teori uretiriz ancak.

Not: sormaya cekinirim vs deme lutfen

Sevmiyordur, hoşlanmıyordur, beğenmiyordur. Yoksa isteyen erkek dağları deler net olur bi anlam çıkarma bu kişiden biraz hoşlansa adım atar

Yanlışlıkla olabilir veya öylesine çıkardı ekledi pek bi anlam yüklemeyin belki de bi flörtü vs tüm kızları ondan çıkardı geri kendisi ekledi her şey olabilir o kadar üzerine düşünmemeniz gereken bir şey ki

Back
X