Bazı erkekler neden????

işte erkekler üremek için seks yapmıyor bu bilinçte değiller. cinselliklerinin de öncelikli amacı üremek değildir. sperm saçmak, dişiyi etkilemek ikinci sebeptir. dur şu kızla sevişeyim de çocuk doğursun diye düşünmez bir erkek.
eğer salt senin dediklerin olsaydı kimse evlenmeden önce sevişmek istemezdi.

senden çocuğum olsun istiyoruz tarzı arebesklere takılmışsınız..
insanlar olarak hayvanlardan ayrılıyoruz burada. onlar salt üreme için seks yaparlar ancak insanlar öyle değildir.

koca insanlarsınız biyolojiyi de biz mi öğretelim?
evrimin amacı diye bir şey de olamaz. evrim doğal bir süreçtir.
Ne diyeyim ki zaten her konuda birilerine laf sokmaya calismaktan banlaniyorsun surekli.
Ben biyolojiyi 6 yil tip fakultesinde ogrendim. Evrim de dahil evrende her surecin bir amaci vardir.
Senin buradaki amacinin da banlanmak oldugu gibi :kahve:

Bazı erkekler neden çocuk istemez..bazıları eşine yalvarırken bazıları için neden uzak bir düşüncedir. Nasıl ikna edilebilir..Hele ki çocuk seven bir adamsa..var mı fikri olan ya da benzer durum yasayan

nbaskasinin cocugunu sevmekle kendi cocuguna bakmak ayni seymi, bunun hamilelik sureci var, dogumu var, gece kalkip bebek pispilamasi var, osu var busu var.
bence sorumluluktan kacis, yada korkmak, yada evlilige yeterince inanmamak.

Ne diyeyim ki zaten her konuda birilerine laf sokmaya calismaktan banlaniyorsun surekli.
Ben biyolojiyi 6 yil tip fakultesinde ogrendim. Evrim de dahil evrende her surecin bir amaci vardir.
Senin buradaki amacinin da banlanmak oldugu gibi :kahve:

Evet gerçekler bazılarına battığı için yönetim de onlardan yana olduğu için banlanıyorum ama bu gerçekleri söylemekten alı koymaz beni.
doktor olmanız bir şeyi değiştirmez. ben ne yobaz doktorlar biliyorum 6 sene okumuş üstüne uzmanlık yapmış ama karşı cinsten hastasına dokunmak istemiyor. evrimi kabul etmeyenleri de çok.
kulak burun boğaz uzmanıdır ama evrim teorisini kabul etmez inandığı din yüzünden.
bu gidi şeyler..

o yüzden 6 sene tıp fakültesi okumanız bir şey ifade etmiyor.

Evet gerçekler bazılarına battığı için yönetim de onlardan yana olduğu için banlanıyorum ama bu gerçekleri söylemekten alı koymaz beni.
doktor olmanız bir şeyi değiştirmez. ben ne yobaz doktorlar biliyorum 6 sene okumuş üstüne uzmanlık yapmış ama karşı cinsten hastasına dokunmak istemiyor. evrimi kabul etmeyenleri de çok.
kulak burun boğaz uzmanıdır ama evrim teorisini kabul etmez inandığı din yüzünden.
bu gidi şeyler..

o yüzden 6 sene tıp fakültesi okumanız bir şey ifade etmiyor.
Senin gordugun yobaz insanlar benim aldigim egitimi, sizin gibi insanlarin hayatini kurtarma cabami ve acik goruslulugumu bertaraf etmez.
Birakin da herkes kendi uzmanligi hakkinda konussun.

Senin gordugun yobaz insanlar benim aldigim egitimi, sizin gibi insanlarin hayatini kurtarma cabami ve acik goruslulugumu bertaraf etmez.
Birakin da herkes kendi uzmanligi hakkinda konussun.

üzgünüm ama size katılmıyorum, insanoğlu hayvanlar gibi değil, içgüdüsel olarak sadece üremek için seks yapmıyor, duygu ve düşüncelerimiz var ve seksten keyif alan varlıklarız, isteyerek bilinçli olarak yapıyoruz. sanırım birde yunuslar bizim gibiymiş doğada. yani çocuk istemekle seksin pek ortak noktasını göremedim ben, dediğiniz gibi olsa her yer çocuk kaynardı :KK48: belki başka bir şey anlatmak istediniz, biz de yanlış anladık bilemedim.

üzgünüm ama size katılmıyorum, insanoğlu hayvanlar gibi değil, içgüdüsel olarak sadece üremek için seks yapmıyor, duygu ve düşüncelerimiz var ve seksten keyif alan varlıklarız, isteyerek bilinçli olarak yapıyoruz. sanırım birde yunuslar bizim gibiymiş doğada. yani çocuk istemekle seksin pek ortak noktasını göremedim ben, dediğiniz gibi olsa her yer çocuk kaynardı :KK48: belki başka bir şey anlatmak istediniz, biz de yanlış anladık bilemedim.
Sadece uremek icin seks yapiyoruz demedim.
Ne dediginizi de anlamadim zevk almak ve cocuk yapmak farkli seylerdir de konu bu degildi ki zaten. Neyse herkesin gorusune saygi duymak lazim.

Back
X