Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evliliğin ilk yılı değil. 3. Yıla girdik. Bende 29 yaşındayımEvliligin birinci yilinda cocuk yapmak cok riskli.. evliligin yerine oturmasi lazim.. bide erkeklerin cocuk sevgisine bagli.. mesela ben 29 yasindayim kendimi uc cocukla hayal bile edemiyorum..
Bazı erkekler neden çocuk istemez..bazıları eşine yalvarırken bazıları için neden uzak bir düşüncedir. Nasıl ikna edilebilir..Hele ki çocuk seven bir adamsa..var mı fikri olan ya da benzer durum yasayan
Benim eşim tamamen ilgi bölüneceği için istemiyordu mesela. Hala daha çocuğu kucağımda emzirirken bir yandan dizime yatıp kedi gibi kendini sevdirmek istiyor.
Çok şeker bi davranış :)Benim eşim tamamen ilgi bölüneceği için istemiyordu mesela. Hala daha çocuğu kucağımda emzirirken bir yandan dizime yatıp kedi gibi kendini sevdirmek istiyor.
Ben eşime aynen bu lafları soylemiştim:)ilk bebegim hemen oldu.ikinciyi istiyorduk dedikki yine hmn olmaz vs derken buda hmn oldu:)eşim ilkinde kandırdın hemen dedi:)Sonuç olarak 2 yıl geçmiş bekledim o istemiyor diye. Korunuyor zaten. Olup olmayacağı da meçhul.. bir bakalım olacak mı. Olmazsa bir de tedavi görme safhasi ohooo...
sorumluluk duygusu taşımak istemiyorlarBazı erkekler neden çocuk istemez..bazıları eşine yalvarırken bazıları için neden uzak bir düşüncedir. Nasıl ikna edilebilir..Hele ki çocuk seven bir adamsa..var mı fikri olan ya da benzer durum yasayan
Ben diger kk hatunlarindan farkli dusunuyorum. Uremek dogal ihtiyactir. Meslegini eline alip belli bir yasin uzerinde tum erkekler cocuk ister.
Erkekler diyorum cunku kadinlar istemeyebilir. Aci cekecekler, vucutlari bozulacak, emzirecekler, ise guce ara vermek zorunda kalacaklar.
Ama bir erkek istemiyorsa, o kadini yeterince sevmiyordur, ondan cocugu olsun istemiyordur.
Cinselligin amaci uremek, olay sevismek degil spermlerini sacmak.Erkeklerde kadınlar gibi annelik içgüdüsü yoktur yani erkekler için üremek değil cinsellik doğal bir ihtiyaçtır ikisi farklı şeyler. o yüzden kadınlar öyle vücudum bozulacak emzirme korkusu yaşamazlar çoğu kez. içgüdüsel olarak isterler anne olmayı. biyolojik saat denilen olayı araştırın.
gereksiz genellemelerden kaçının.
Cinselligin amaci uremek, olay sevismek degil spermlerini sacmak.
Evrimin amaci.
Varolusumuzun amaci.
En gereksiz genellemeleri bu yorumda gordum acikcasi sen de kacinabilirsin bundan.