Bazı erkekler neden????

Evliligin birinci yilinda cocuk yapmak cok riskli.. evliligin yerine oturmasi lazim.. bide erkeklerin cocuk sevgisine bagli.. mesela ben 29 yasindayim kendimi uc cocukla hayal bile edemiyorum..

"Tüm erkekler çocuk ister, nasıl olsa doğurup bakan annesi olacak" nasıl bir mantığın ürünü anlamadım. Eşinize nedenini sorunca ne diyor?

Soruya gelince, sorumluluk sahibi her insan, kadın veya erkek, dünyaya gelecek çocuğun sorumluluğu için kendini tartar, herhangi bir sebepten olmayacağını düşünüyorsa istemez. Bu gayet normal. Babalık sperm vermekten çok daha fazlası, kadın doğuruyo, kadın besliyo, baba bişey yapmıyor zaten diye bir şey yok. Kör gözüm parmağına çocuk isteyen adamlardan kaçmalı esas.

Esim cok istiyo ben istemiyorum.
(Yani 1 tane evladimiz var 2. İstiyo)

Önce ben niye istemiyorum ondan bahsedim.
Tekrar sil bastan baslamak, o kilolari almak-vermek, tekrar eve kapanmak ve cok cok sabretmek sabirli olmak isime gelmiyo acikcasi.
Suan oglum buyudu tekrar o yollardan gecmek gozumu korkutuyo.

Bir erkek niye cocuk istemez?
Maddi olarak kendine guvenmiyo olabilir
Bir cocugun sorumlulugunu almak ona zor geliyo olabilir
Sıkıntıyı pek sevmez bazi erkekler bundan olabilir.
Baba olmaya hazir degil demekki.

Baba olmaya hazir degilse yani cocuk istemiyo bence olmamali.
1kisinin sorumlulugu alip buyutulebilcek bisi degil cocuk buyutmek.
Cok sabir istiyo cok ödün vermek istiyo
Es mutlaka yardimci ve anlayisli olmali

Evliligin birinci yilinda cocuk yapmak cok riskli.. evliligin yerine oturmasi lazim.. bide erkeklerin cocuk sevgisine bagli.. mesela ben 29 yasindayim kendimi uc cocukla hayal bile edemiyorum..
Evliliğin ilk yılı değil. 3. Yıla girdik. Bende 29 yaşındayım

Sonuç olarak 2 yıl geçmiş bekledim o istemiyor diye. Korunuyor zaten. Olup olmayacağı da meçhul.. bir bakalım olacak mı. Olmazsa bir de tedavi görme safhasi ohooo...

Mesleği varsa, işi gücü yerindeyse, sevdiği kadınla evliyse... Bu Adam çocuk ister. Ayrıca çocuk istenmez mi ya?

Doğsun bi, ellerini ayaklarını yiycem onun. Bitiricem, kokluycam, galiba dünyanın en güzel şeyi bir çocuğa can vermek!

Geri kalan herşey HİKAYE!

Bazı erkekler neden çocuk istemez..bazıları eşine yalvarırken bazıları için neden uzak bir düşüncedir. Nasıl ikna edilebilir..Hele ki çocuk seven bir adamsa..var mı fikri olan ya da benzer durum yasayan

yani ülke şu haldeyken, yaşam kalitemiz yerlerde sürünüyorken böyle bir sorumluluk almak istemiyor olabilir. ayrıca çok emek istiyor ve ayakbağı oluyor ister istemez.
en azından ben ve eşim için böyle.

nasıl ikna edersiniz sorunuza cevabım yok. bence öyle ikna etmekle olacak iş değil

Benim eşim tamamen ilgi bölüneceği için istemiyordu mesela. Hala daha çocuğu kucağımda emzirirken bir yandan dizime yatıp kedi gibi kendini sevdirmek istiyor.

Ben çocuk ismediğim için evlenmedim,çocukları çok severım,çok sevmek ayrı bişey,çocuk sahıbı olmal ayrı bişi,bır çiftle tanıştım,adam katısına aşıkkkk,asla çocuk istememiş,şimdi var bır tane kadının Zoru ile olmul,adam keşke yapmasaydık diyormuş,nasıl böle kadınlar var erkekde var,aslında asıl istemeyen ama toplumda erkekliğini ispatlaması için mahalle baskısı altında olan erkekler bence?eşinin çocuğu olmadığı için erkek ayrılmaz,fakat toplum adamı rahat bırakmouor,erkeğin aileside rahat bırıakmıuor,bu üremek konusu bizim toplımda rahat bırakılmayan bır mesele,tek tavsiyem zaman bırak ve altında bişey arama

Sonuç olarak 2 yıl geçmiş bekledim o istemiyor diye. Korunuyor zaten. Olup olmayacağı da meçhul.. bir bakalım olacak mı. Olmazsa bir de tedavi görme safhasi ohooo...
Ben eşime aynen bu lafları soylemiştim:)ilk bebegim hemen oldu.ikinciyi istiyorduk dedikki yine hmn olmaz vs derken buda hmn oldu:)eşim ilkinde kandırdın hemen dedi:)

kadının korkmasını ıstememesını bı nebze anlayabılıyorumda
erkegın ıstememesını anlayamıyorum
heralde maddı olanakları cok dardır ondan korkuyor olabılır
maddı anlamda sorumluluktan

Ben diger kk hatunlarindan farkli dusunuyorum. Uremek dogal ihtiyactir. Meslegini eline alip belli bir yasin uzerinde tum erkekler cocuk ister.
Erkekler diyorum cunku kadinlar istemeyebilir. Aci cekecekler, vucutlari bozulacak, emzirecekler, ise guce ara vermek zorunda kalacaklar.
Ama bir erkek istemiyorsa, o kadini yeterince sevmiyordur, ondan cocugu olsun istemiyordur.

Erkeklerde kadınlar gibi annelik içgüdüsü yoktur yani erkekler için üremek değil cinsellik doğal bir ihtiyaçtır ikisi farklı şeyler. o yüzden kadınlar öyle vücudum bozulacak emzirme korkusu yaşamazlar çoğu kez. içgüdüsel olarak isterler anne olmayı. biyolojik saat denilen olayı araştırın.

gereksiz genellemelerden kaçının.

Bizde eski eşimle istemezdik. Olabiliyor yani. Ama önemli olan evlenmeden önce bunu konuştunuz mu? Sonuçta senin anne olmaya hakkın var ama o baba olmak istemiyorsa o da onun tercihidir. Bilemedim valla. Ama her evliliğe de çocuk şart değil bence. Garip bişey gibi algılanıyor hep böyle deyince :KK70:

Erkeklerde kadınlar gibi annelik içgüdüsü yoktur yani erkekler için üremek değil cinsellik doğal bir ihtiyaçtır ikisi farklı şeyler. o yüzden kadınlar öyle vücudum bozulacak emzirme korkusu yaşamazlar çoğu kez. içgüdüsel olarak isterler anne olmayı. biyolojik saat denilen olayı araştırın.

gereksiz genellemelerden kaçının.
Cinselligin amaci uremek, olay sevismek degil spermlerini sacmak.
Evrimin amaci.
Varolusumuzun amaci.
En gereksiz genellemeleri bu yorumda gordum acikcasi sen de kacinabilirsin bundan.

Cinselligin amaci uremek, olay sevismek degil spermlerini sacmak.
Evrimin amaci.
Varolusumuzun amaci.
En gereksiz genellemeleri bu yorumda gordum acikcasi sen de kacinabilirsin bundan.

işte erkekler üremek için seks yapmıyor bu bilinçte değiller. cinselliklerinin de öncelikli amacı üremek değildir. sperm saçmak, dişiyi etkilemek ikinci sebeptir. dur şu kızla sevişeyim de çocuk doğursun diye düşünmez bir erkek.
eğer salt senin dediklerin olsaydı kimse evlenmeden önce sevişmek istemezdi.

senden çocuğum olsun istiyoruz tarzı arebesklere takılmışsınız..
insanlar olarak hayvanlardan ayrılıyoruz burada. onlar salt üreme için seks yaparlar ancak insanlar öyle değildir.

koca insanlarsınız biyolojiyi de biz mi öğretelim?
evrimin amacı diye bir şey de olamaz. evrim doğal bir süreçtir.

Back
X