Bazi erkeklerin kadina deger veriyoruz adi altinda kadin düşmanlığı yapması hakkında

ay ne salak salak muhabbetler ya
ulkede çöp adamdan cok ne var?
bir lafa bak bir soyleyene bak da öyle münakaşa et insanlarla. ben böyle mallari gördüğüm yerde cevap bile vermem. sanki konussam anlayacak. beyni olsa zaten boyle konusmaz
Ayy grupta bi erko Ukraynalı kadınla takılmış sonra diyor ki ben türkcüyüm. Türk olsun çamurdan olsun
ne alakasi var anlamadim. ben de ruslarla araplarla takildim almanla evleniyorum ama Türklüğümle gurur duyuyorum.
niye Türk diye camurla evleneyim nasil bir bakis açısı bu?

Geleneksel kadın isteyen geleneksel erkek olacak öyle bedava yok.
Aynen öyle.
Oh hem kadın gitsin çalışsın, evi geçindirsin kırk yere bölünsün. Hem kadının düğün altınlarını da çatır çatır yiyin. Kendiniz geleneksel erkekler olarak ev araba almayı beceremeyin, kadının maaşı ve altınıyla ortak alın. Hem de sülalenize hizmetçi, dört dörtlük aşçı olsun isteyin. Oldu başka?
Benim bildiğim geleneksel erkekler paralı olur, evi arabayı kendi alır. Kadın da evinde oturur, işini gücünü dört dörtlük yapar.
Bunlar her ikisinin de kaymağını yemek istiyor ama hiçbir şey vermek istemiyor.

S Sorma sorma.son günlerde 15,16 yaşında kız çocukları öldürüldü ya sosyal medyada bir tane katili konuşan yok.bir tane.100 yorum varsa 99 u bu şekil saçmalıklar.dedim bu nasil vicdansızlık, bu nasıl çürümüşlük.neymişmiş onlar da efendi düzgün adamlar yerine bu tipleri tercih ediyorlarmışmış.efendi düzgün adam dedikleri de kendileri heralde bu vicdansızlıkla? Eee başka birşey yazan erkek yok çünkü.şimdi bu herifler mi düzgün oluyormuş? Sırf cinayet işlememek düzgün efendi olmak olmuyor.kızların o yaşta sevgili yapması suç ama cinayet işleyen, döven erkeklerin hiç suçu yok.mantiğa bak.yorumlardakiler de çok farklı değil yani.genel profile bakınca niye bu hâlde olduğumuz çok bâriz.erken sevgili oluyor ölmeyi hakkediyor, geç sevgili oluyor koskoca kadınsın yakışıyor mu deniyor ölmeyi hak ediyor, açık giyiniyor ölmeyi hak ediyor, kapalı giyiniyor vayy efendim o işler kapanmakla olmuyor deniyor ölmeyi hakediyor.evli kalıyor böyle bir kişiyle nasıl evli kalmış diye ölmeyi hakediyor, boşanıyor niye boşandı diye ölmeyi hakediyor, sokağa çıkıyor niye sokağa çıktı diye ölmeyi hakediyor.yakında kadın olarak doğmasaymiş ne yapalım diyecekler Afganistan'daki gibi.kaldı ki eminim bunu diyen de vardır.

Son düzenleme:
biraz feminist damarım tuttu. // Garanti için 2 bilezik isteyene aç gözlü diyorsunuz . Bazı şeylerin pahalı olması kadınların suçu değil dedim.
bu arada bu dediğin seyin feministlikle alakasi yok ki.
feminist kendini garantiye almak icin calisir bir zahmet. Erkin , erkegin ailesinden bilezik talep etmez.
erkekten ailesinden altin beklemek bence bir yerde "sen erksin, errrkeksin, sen de pipili erkek dogurdun. o yuzden bana altin ver. ben kadinim, düşüğüm" demek oluyor.
errrrkegin ailesi dugun de yapar, altin da verir çünkü kolay degil pipili erkek dogurmak hey masallah:)) falan
yani bu zihniyet cok sacma bir zihniyet.
"evlilikte magdur olan kadindir erkek kadina odeme yapmali" vs vs boyle şey feminizmin mantigina aykiri. anca firsat esitligini savunur feministlik dedigin. kadin geriden basliyorsa desteklenmesi gerektigini savunur.
modern dünyada hele ki ayni universite siralarinda okudugun bir durumda öyle birsey yok ki. su an esit sartlardasin onlarla. neden erkegin kadini guvence altina almasi icin bilezik vermesinin feminizm oldugunu iddia ediyorsun ki?

Kıvırcık nasıl bir okul veya bölüm kazandın? Biz grupta en fazla hoca dedikodusu yapardık, şimdi grupta yine ders seçimi falan konuşuluyor. Ama bu tür erkeklerin boş boş gezen tipler olduğunu fark etseydim önceden(sınıf grubunda ilişkileri hakkında konuşmak boş gezenliktir çünkü) o ekşi sözlükteki tipleri hiç ciddiye almazdım.

Anaları babaları üniversite okusun diye gönderiyor, g.t lalelerinin öğrettiği şeye bak. Sevgili falan yapsalar belki ileride evlenirler derdim ama bunlar bu ağızla onu da yapamazlar. İyiki sayısal bölüm okumuşum Allah'ım.

Hem gelenekci olayim, kadinin karnindan bebeyi, sırtından sopayi eksit etmeyim, hemde karimin altinlarinla keyif catayim, maasiyla gecineyim.

Oldu canim.

Abazan kalmış erkeklerin muhabbeti bu, laf yarıştırmana gerek yok gruptan çık olsun bitsin.

Feminist damarın falan tutmamış çünkü feministliğe dair bir bilgin yok. Hele o bilezik örneği falan tam bir fecaat. Hem alakasız hem de karşıdakiler mal olduğu için ellerine koz verecek cinsten. Kadınlar kendisini garanti altına almak istiyorsa kendi ayakları üstünde duracak bilezik istemek yerine. O zaman böyle daly*raklarla muhatap olmak zorunda kalmaz.

Çok cevap vermek istiyorduysan diyeceksin ki "kimsenin sizin verdiğiniz/vereceğiniz değere ihtiyacı yok işinize bakın." bitti gitti. Açıklamak istersen (ki tavsiye etmem zira anlamazlar. Gerçi şuanki kafayla sen de anlamazsın gibi de neyse. Abuk tiplere laf yetiştirmek yerine kendini geliştirmeni tavsiye ediyorum) "Kimsenin sizin verdiğiniz/vereceğiniz değere ihtiyacı yok zira kendiliğimizden değerliyiz. değer içsel ve koşulsuz bir kavramdır, başkasının kabul ve onayını gerektirmez. Kadına dair değil insana dairdir, erkekler için de geçerli yani. Kişinin var oluşundan doğan bir kıymettir. Sizin vereceğiniz değil kişinin kendi içinde deneyimlediği ve dışarıdan da aldığı bir şeydir." diyebilirdin. Ben olsam hiçbirini yapmaz şu görseli atardım kdskds

Eklentiler

• 1646579098593-screenshot-2.webp
    12 KB · Görüntüleme: 4
Üniversite deyince her köşede kendini gelistiren, elinden yüzünden zerafet, nezaket akacak, saygılı insanlar olmasını bekliyorum ama yok yani, olmuyor işte, malum bazılarında eşeklik bakî kalıyor
katılıyorum +1 ama şunu da gözönünde bulundurun, bi milyon falan sıralamayla girdi buraya

Genelde bu tarz daha okul başlamadan açılan grupların amacı bellidir, üniversitede kızlar teklif ediyormuş ekolünden gelirler. Amaçları kendilerince kız düşürmek. Daha okul başlamamış çoğunun belki de yüzüne bakmayacaksınız. Ciddiye almayın bu kadar, bence.

Universite grubunda Ukraynaliyla takildigini anlatan birinin olmasi niye kimsenin ilgisini cekmedi ya ahshd
Mevsimlik işçi gittiği tatil beldesinde orta yaşlı ablalar tarafından tazeliğinden faydalanılan elemanın nesi dikkat çekicek?

Mevsimlik işçi gittiği tatil beldesinde orta yaşlı ablalar tarafından tazeliğinden faydalanılan elemanın nesi dikkat çekicek?
Ahshdh ben eskort diye düşünmüştüm, sen daha iyimsersin ahshd
Bunu laps diye okul grubunda yazmasına sasirdim ben. Yeni nesilde hic edep adap kalmamis azizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…