- 27 Ekim 2023
- 7.881
- 21.800
- 268
- Konu Sahibi kivircik2005
-
ne alakasi var anlamadim. ben de ruslarla araplarla takildim almanla evleniyorum ama Türklüğümle gurur duyuyorum.Ayy grupta bi erko Ukraynalı kadınla takılmış sonra diyor ki ben türkcüyüm. Türk olsun çamurdan olsun
Aynen öyle.Geleneksel kadın isteyen geleneksel erkek olacak öyle bedava yok.
Sorma sorma.son günlerde 15,16 yaşında kız çocukları öldürüldü ya sosyal medyada bir tane katili konuşan yok.bir tane.100 yorum varsa 99 u bu şekil saçmalıklar.dedim bu nasil vicdansızlık, bu nasıl çürümüşlük.neymişmiş onlar da efendi düzgün adamlar yerine bu tipleri tercih ediyorlarmışmış.efendi düzgün adam dedikleri de kendileri heralde bu vicdansızlıkla? Eee başka birşey yazan erkek yok çünkü.şimdi bu herifler mi düzgün oluyormuş? Sırf cinayet işlememek düzgün efendi olmak olmuyor.kızların o yaşta sevgili yapması suç ama cinayet işleyen, döven erkeklerin hiç suçu yok.mantiğa bak.yorumlardakiler de çok farklı değil yani.genel profile bakınca niye bu hâlde olduğumuz çok bâriz.erken sevgili oluyor ölmeyi hakkediyor, geç sevgili oluyor koskoca kadınsın yakışıyor mu deniyor ölmeyi hak ediyor, açık giyiniyor ölmeyi hak ediyor, kapalı giyiniyor vayy efendim o işler kapanmakla olmuyor deniyor ölmeyi hakediyor.evli kalıyor böyle bir kişiyle nasıl evli kalmış diye ölmeyi hakediyor, boşanıyor niye boşandı diye ölmeyi hakediyor, sokağa çıkıyor niye sokağa çıktı diye ölmeyi hakediyor.yakında kadın olarak doğmasaymiş ne yapalım diyecekler Afganistan'daki gibi.kaldı ki eminim bunu diyen de vardır.Bazı erkekler cidden böyle . Üniversite grubuna girdim wp den. Gayet güzel insanlarla arkadaş oldum. Ista falan verdik . Ama yobaz erkek dolu . Grupta kadına değer veriyoruz muhabbetleri açıldı. Az bir zaman sonra kadın düşmanlığı başladı . İşte kadinlar batı özentisi, babalarından görmediği şeyleri bizden istiyorlar falan filan. Ben de dayanamadım yazdım, biraz feminist damarım tuttu. Dedim ki, günümüzde doğu batı özentisi diye bir sey kalmadı dünya kuresellesti . Doğu da batıya özeniyor, batı da doğuya. Sadece kadınlar üstüne indirgemeyin herkes böyle dedim ve ekledim kadın en ufak birsey istediğinde hemen aç gözlü oluyor. Garanti için 2 bilezik isteyene aç gözlü diyorsunuz . Bazı şeylerin pahalı olması kadınların suçu değil dedim. Haksız mıyım? Erkekler hemen boş yapıyorsun sen yanlış anlamışsın falan demeye başladı. Ay acayip sinir oldum. Hatta çıplak gezen bizden değildir öldür anlamına gelen bir cümle yazdı bi erkek şok oldum . Aman yarabbi kimlerle beraberiz .
bu arada bu dediğin seyin feministlikle alakasi yok ki.biraz feminist damarım tuttu. // Garanti için 2 bilezik isteyene aç gözlü diyorsunuz . Bazı şeylerin pahalı olması kadınların suçu değil dedim.
Abazan kalmış erkeklerin muhabbeti bu, laf yarıştırmana gerek yok gruptan çık olsun bitsin.Bazı erkekler cidden böyle . Üniversite grubuna girdim wp den. Gayet güzel insanlarla arkadaş oldum. Ista falan verdik . Ama yobaz erkek dolu . Grupta kadına değer veriyoruz muhabbetleri açıldı. Az bir zaman sonra kadın düşmanlığı başladı . İşte kadinlar batı özentisi, babalarından görmediği şeyleri bizden istiyorlar falan filan. Ben de dayanamadım yazdım, biraz feminist damarım tuttu. Dedim ki, günümüzde doğu batı özentisi diye bir sey kalmadı dünya kuresellesti . Doğu da batıya özeniyor, batı da doğuya. Sadece kadınlar üstüne indirgemeyin herkes böyle dedim ve ekledim kadın en ufak birsey istediğinde hemen aç gözlü oluyor. Garanti için 2 bilezik isteyene aç gözlü diyorsunuz . Bazı şeylerin pahalı olması kadınların suçu değil dedim. Haksız mıyım? Erkekler hemen boş yapıyorsun sen yanlış anlamışsın falan demeye başladı. Ay acayip sinir oldum. Hatta çıplak gezen bizden değildir öldür anlamına gelen bir cümle yazdı bi erkek şok oldum . Aman yarabbi kimlerle beraberiz .
katılıyorum +1 ama şunu da gözönünde bulundurun, bi milyon falan sıralamayla girdi burayaÜniversite deyince her köşede kendini gelistiren, elinden yüzünden zerafet, nezaket akacak, saygılı insanlar olmasını bekliyorum ama yok yani, olmuyor işte, malum bazılarında eşeklik bakî kalıyor
İstersem 2 milyon ile girerim kime nee . Aaa amma uzattınız he .katılıyorum +1 ama şunu da gözönünde bulundurun, bi milyon falan sıralamayla girdi buraya
2 milyon kişi var mı kız sınavdaaa, bilmiyordum. yukarıda sana ciddili tavsiye de verdim ona da bi dönüş yap bakalım anlarsanİstersem 2 milyon ile girerim kime nee . Aaa amma uzattınız he .
Ha o yuzdeeenn, şimdi anlaşıldıkatılıyorum +1 ama şunu da gözönünde bulundurun, bi milyon falan sıralamayla girdi buraya
Mevsimlik işçi gittiği tatil beldesinde orta yaşlı ablalar tarafından tazeliğinden faydalanılan elemanın nesi dikkat çekicek?Universite grubunda Ukraynaliyla takildigini anlatan birinin olmasi niye kimsenin ilgisini cekmedi ya ahshd
Ahshdh ben eskort diye düşünmüştüm, sen daha iyimsersin ahshdMevsimlik işçi gittiği tatil beldesinde orta yaşlı ablalar tarafından tazeliğinden faydalanılan elemanın nesi dikkat çekicek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?