Bazi erkeklerin kadina deger veriyoruz adi altinda kadin düşmanlığı yapması hakkında

Ahshdh ben eskort diye düşünmüştüm, sen daha iyimsersin ahshd
Bunu laps diye okul grubunda yazmasına sasirdim ben. Yeni nesilde hic edep adap kalmamis azizim.
Eskorta vericek para ne gezer, abla eğlencesi olmuş eleman bence.

Bu tarz söylemleri olan erkekleri inceleyin hepsinin ortak özelliği ya mesleki ve ekonomik stabilitesini tutturamamis beş parasız veya bir önceki ilişkisinden inanılmaz darbe almış , bir kadınla nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen ağır pert raporlu broke tiplerdir . Hiçbir düzgün ve içgüdüleri normal sağlıklı erkek daha önceki iliskilerinde ne yaşamış olursa olsun kadjna düşman olmaz olamaz zira fıtratı müsade etmez . Böyle bir baltaya sap olamamış dingilleri takmayın. O kadar kadına muhtaç durumdalar ki azıcık gulumseseniz mutluluktan ölürler aslında

Çok güzel olmuş, bu kişileri mimleyin ve üniversite eğitiminiz boyunca asla herhangi bir ilişki kurmayın. Şaka maka bu yıl 2007 doğumlular üniversiteye başlamış. 50 yıl öncesinin muhabbetleri tam gaz devam, valla 80 yaşımdaki babaannemi getirsem aynı kafadalar. Bu türlerle konuşup saçma fikirlerini anlatma fırsatı vermemek lazım.

Hep bunlar X etkisi işte. Orda da bu nesil sabah akşam bu konuları konuşuyor hayatlarındaki en ilgi duydukları şey şu an için bu, bi de bekaret :) önceden ufaktan da olsa ülkeye dair ümitlerim vardı. Artık o umudum X’te beş dakika kaydırmamla sönüp gidiyor.

Günümüzün aptal erkekleri kadınlara para avcısı derler paraları yok,düzgün kadın derler clubtan çıktıkları yok,ev kızı isterler evleri yok, sadakat isterler ama tek bir kadınla yetinmezler.İhanet ederler ve gün gelir ihanet eden erkekler sadakat isterler.

my hope Lyanna Mormont siz de okuyun abla konuyu

bu arada benim yaptığım ufak bir şey var size öneriyorum. bu whatsapp gruplarında kaba saba konuşan ama bölümde yüzyüze bakacağım insanları telefona ettiği lafla kaydediyorum. mesela "ahmet mehmetoğlu kadın cinayeti şakası","mehmet ahmetoğlu (ayşeyi rahatsız etmişti)"gibi. böyle olunca grup ödevlerinde birini seçmem gerekirse envanterim hazır oluyor ya da kimi ciddiye alıp kimi almayacağımı biliyorum.

bir de instagramda beğeniler gizli değil, cinsiyetçi ya da ırkçı şakaları çevremde biri beğendiyse ekran görüntüsünü alıp o kişiyi rehbere öyle kaydediyorum. yine aynı şekilde kiminle muhattap olduğumu anlamamı sağlıyor.

tek ince noktası eğer numara paylaşmam gerekirse kişi paylaşmak yerine numarayı kopyalıyorum sadece. karşıya notlar iletilmesin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…