Adam niye gitmiyor iki sebebi var
1 Çirkef bir karısı var daha önce de benzer vakalar yaşanmış ve adam artık bezmiş 'Lanet olsun' deyip akışına bırakmış
2 Evinde uzun süreli bir huzursuzluk istemiyor çünkü normal şartlarda iyi bi evliliği var
Her iki durumda da başını dinlemek istiyor. Benim bir tanıdığım kocasının oğlunu istemedi evlendikten sonra. Adam ısrar etti kadın istemedi, dayak yedi istemedi en sonunda intihar etti ölümden döndü adam pes etti çocuk taa gitti istanbul'a annesine....
Allah böyle kadınlardan korusun. O kadının da her dediği oluyor ama bu şekilde olacaksa olmayıversin.
Ama genel olarak şunu bilirim... Bir erkek evinde huzurluysa gerisini kurcalamaz. Herşey kadının elindedir dolayısı ile 'parmakta oynayan erkektir' zannedilir. Sadece huzur başka bişey değil ben buna inanıyorum...
Ama bizler kadınız ve hırçınlaşacak çoook konumuz var. Ev, iş, çocuk, benim için yol:çok üzgünüm: öyle olunca ne kendimizee ne kocamıza itinalı olmuyoruz hem hırçın hem huzursuz oluyoruz. Sonra da bağıra bağıra 'Sen beni anlamıyorsuUUUUN Dediğimi YapmıyorSUUUUN diye ortada dolaşınca ne etki kalıyooo ne cazibeee ne de size hayran bir koca:çok üzgünüm:
krdi aşkitom seni yakinen tanıyan biri olaraktan üzgünüm ama bu konuda kuzu kafaya kesinlikle katılıyorum

valla kuzu bu cadalozlukla bu zeytinyağı kişilikle ben herife 3 bilemedin 5 yılda ahiret hava yollarından tek kişilik gidiş bileti aldırırım gibime geliyo ya neyseYa sende ondan götürürsen kermitcim. Muhakkak gidiyor birşeyler her iki taraftanda. Kolay değil çünkü evlilik, öyle laylaylom birşeyden bahsetmiyoruz burda.

senin gibi kadınların hangi kategoriye girdigini cok eyi biliyom ben kankiceyzim hiç yorma kendini kıvırcam diye :teselli:ayni beni tarif etmişin valla kardesciğezim:icecream:
benim gibi kadinlar nerde artik bi ben kaldim türümün son örneği olaraktan![]()