bazı kadınlar..

Adam niye gitmiyor iki sebebi var

1 Çirkef bir karısı var daha önce de benzer vakalar yaşanmış ve adam artık bezmiş 'Lanet olsun' deyip akışına bırakmış

2 Evinde uzun süreli bir huzursuzluk istemiyor çünkü normal şartlarda iyi bi evliliği var

Her iki durumda da başını dinlemek istiyor. Benim bir tanıdığım kocasının oğlunu istemedi evlendikten sonra. Adam ısrar etti kadın istemedi, dayak yedi istemedi en sonunda intihar etti ölümden döndü adam pes etti çocuk taa gitti istanbul'a annesine....
Allah böyle kadınlardan korusun. O kadının da her dediği oluyor ama bu şekilde olacaksa olmayıversin.

Ama genel olarak şunu bilirim... Bir erkek evinde huzurluysa gerisini kurcalamaz. Herşey kadının elindedir dolayısı ile 'parmakta oynayan erkektir' zannedilir. Sadece huzur başka bişey değil ben buna inanıyorum...

Ama bizler kadınız ve hırçınlaşacak çoook konumuz var. Ev, iş, çocuk, benim için yol:çok üzgünüm: öyle olunca ne kendimizee ne kocamıza itinalı olmuyoruz hem hırçın hem huzursuz oluyoruz. Sonra da bağıra bağıra 'Sen beni anlamıyorsuUUUUN Dediğimi YapmıyorSUUUUN diye ortada dolaşınca ne etki kalıyooo ne cazibeee ne de size hayran bir koca:çok üzgünüm:

krdi aşkitom seni yakinen tanıyan biri olaraktan üzgünüm ama bu konuda kuzu kafaya kesinlikle katılıyorum :delphin:

Ya sende ondan götürürsen kermitcim. Muhakkak gidiyor birşeyler her iki taraftanda. Kolay değil çünkü evlilik, öyle laylaylom birşeyden bahsetmiyoruz burda.
valla kuzu bu cadalozlukla bu zeytinyağı kişilikle ben herife 3 bilemedin 5 yılda ahiret hava yollarından tek kişilik gidiş bileti aldırırım gibime geliyo ya neyse :delphin:

ayni beni tarif etmişin valla kardesciğezim:icecream:
benim gibi kadinlar nerde artik bi ben kaldim türümün son örneği olaraktan:delphin:
senin gibi kadınların hangi kategoriye girdigini cok eyi biliyom ben kankiceyzim hiç yorma kendini kıvırcam diye :teselli:

ya kızlar çok alakasız olcak ama birşey sorcam
şu sağ tarafta en altda yanyana olan yeşil kutucuklar var ya
onlar nedir neye göre çıkıyor orda kiminde fazla kiminde az?
araştırdım ama göremedim

Yani hakkaten dam üstünde saksağan gel bize bazı bazı olmuş bu.:mymeka:

Arkadaşım o yeşil kutucuklar forum itibar puanına artar yada azalır. + rep artırır - rep azaltır. Taammı:tomato:

Bilemem ama kocasını elinde tutmanın formülünü 10 yıllık evliliğinde bulamamış kadınlarla bir de (bkz kuzu) efenim evliliği hayatın sürekli kaymağını yemek zanneden kadınlarla (bkz TCA) çok işim olmas:delphin:

Ecük süsün. Evde huzur olsun başımızı dinleyeyelim yav:1closedeyes:

10 değil 9, lütfen abartma Krdi yavrim.:delphin:

Bu konuda Nixin annesine kesinlikle katılıyorum. Ben diyecektim ama terbiyem elvermedi kaydirigubbakcemile3

Bizim the big patronun eşini örnek vereceğim burda. Kadın işe yaramaz, huysuz, herşeyi ben bilirim havasında, dik başlı, cazgır,ben ne dersem o yapılacak dediğim dedik çaldığım düdük modunda. Şirkete gelince herkes nefretle bakar. Garibim patronda o gelince "aman karıcım, canım karıcım, neyin var karıcım(ne zaman şirkete gelse muhakkak biryerleri ağırır yada tansiyonu çıkar), git canın ne isterse al vs vs. Biz gülüyoruz bu duruma. Çünkü bizlere aslan kesilen adam bir bakmışız karısının yanında kedi gibi. Niye ya niye. Bunu anlayamıyorum:sm_confused:

Ya bir de arkadaşlar kendinizi diğer örneklerle kıyaslamayın... Herkesin anlaşma biçimi farklıdır. Birinin kocası eşine bi konuda özenli ise belki daha elzem bir konuda sizin eşiniz daha iyidir. Ama derler ya 'Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür karısı da kız görünür' Kanımca bize de komşunun kocası jön görünür oluyor bu durumda...

Benim arkadaşımın eşi karısını çok sever kıyamaz, hergün arabasıyla gelir alır işten. Maydanoz yemez diye bi gün lahmacuncuya gitmiştik (Ne alaturkayız de mişakkıdı) Adam 'Karıcım tüh yaaa et maydanozluymuş istersen ayıklayayım' diyecek kadar kibar biri...Amaa öbür taraftan asla çocuk istemeyen, hiç sorumluluk almayan, hayatı sürekli flört kıvamında yaşamak isteyen, iş çıkışı sürekli gece kluplerinde olalım sadece yatmak için eve gelmek isteyen biri
Hangisini tercih edersiniz:delphin:

Benim arkadaşımın eşi karısını çok sever kıyamaz, hergün arabasıyla gelir alır işten. Maydanoz yemez diye bi gün lahmacuncuya gitmiştik (Ne alaturkayız de mişakkıdı) Adam 'Karıcım tüh yaaa et maydanozluymuş istersen ayıklayayım' diyecek kadar kibar biri...Amaa öbür taraftan asla çocuk istemeyen, hiç sorumluluk almayan, hayatı sürekli flört kıvamında yaşamak isteyen, iş çıkışı sürekli gece kluplerinde olalım sadece yatmak için eve gelmek isteyen biri
Hangisini tercih edersiniz:delphin:

:1shok:Yuuuh. Daha neler. Böyle bir adama hayran olmak yerine ancak kusulur be. Bu kadar da olmaz. Diğer şeyleri söylememiş olsaydın bile sırf bu nedenle böyle bir adamla evli olmak istemezdim. Tiksiiiinç:kusmuk smileyi:

o kadar ilgiyide istemezdim yani maydanozumu ayıklayacak kadar...
ne öyle vıcık vıcık, erkek dediğin biraz ciddi olacak:..
gösteriş yapmanın manası yok... ne başkasının yanında aşırı ilgi göstersin,ne de başkasının yanında rencide etsin,kırsın...

Yeminle be, ulan sizinde dilinize düştük ya, kendime tükiriyim bari:delphin:

Böyle bir erkek asla ilgi odağım olamaz.yasakkelime

şaka bi yana aynen kuzu :delphin:
erkek dedigin az ağır olcak
ne o öyle karı gibi ayıklamalar onune getirmeler falan :kahve:
ayrıcana ben maço severim kodu mu oturtan cinsten mümkünse :mymeka::CüvCüv:

valla kuzu bu cadalozlukla bu zeytinyağı kişilikle ben herife 3 bilemedin 5 yılda ahiret hava yollarından tek kişilik gidiş bileti aldırırım gibime geliyo ya neyse :delphin:

senin gibi kadınların hangi kategoriye girdigini cok eyi biliyom ben kankiceyzim hiç yorma kendini kıvırcam diye :teselli:[/B]

festival gibisin katılmak istiyorum:asigim:-tatlicadiarzu-

aman kuşum mümkünse kodumu oturtacak kadar olmasın, annelerimiz evlenmeden önce karete kursuna göndermedi valla,mos mor oluruz:sm_cool:

aynen bende öyle istiyom :lepi:
ama beni duyanlar kodumu oturtan bi erkeğe düşersen görürsün ebenin ....
diyolar kanka benneyaptımki
sence ne demek istiyorlar :delphin:

valla kıslar bide işin maddi boyutu var, kadın adamdan zengin oldumu helede baya bi zengin oldumu, bakıyorum adamlar hiç, bi kek oluyolar, yuh diyosun karaktersizliklerine

maçolar sevgili olmak için gayet uygundur ama evlenmek için hiçte uygun değil gurbaa...
bende maço seviyodum çıkarken nasılda hoşuma beni kıskandıkça seviniyodum biyere gitme deyince 2ayy nasılda beni düşünüyo' diyodum..evlenince her lafı batıyo canım malesef:sm_confused:

kadın erkeğini mutlu ediyorsa,
onun dilinden anlıyor ve hiçbirzman başında konuşmuyorsa,
istediklerini cazgırlıkla değil güzel yoldan hallediyorsa,
adamın her hizmeti kusursuzsa(böyle biri var akrabalarımda)
adamda kıymetini fazlasıyla bilir kadının güzel çirkin olması onun daha az veya daha çok değer görmesi anlamında değildir kii:delphin:
benim eşimde benim etrafımda öyledir,terlik getirir ayağıma,hırka getirir üstüme,
yemek yemesem kahrolur:asigim:Allahım bozmasınnnnn:asigim: Şeniz

ama ben saydığım herşeyi yerine getiremiyorum ne yazıkkiii:icecream:
birde bence evlilik kumar gibi,
nekadar tanırsan tanı hiç bir zaman tam anlamıyla anlayamazsın kimseyi,
zarı attın altı altı geldiyse iyi,
ama birbirse işte ozaman kötü,
yani kumar gibi şansın lada ilgili bişey evlilik,
ben ne kadınlar biliyorum kul köle eşlerine,
bakımlı güzel beceriklii,
sonuç eşleri tarafından aldatılıyor,yada geceleri dışardaa,
biraz şans diyorum ben:delphin:

erkeğine bağlı canım o........
bazılarına ağzınla kuş tutsan yaranamassın..
adam inat oldumu huysuz oldumu su getir dersen getirtemessin

Nasıl bir örnekle hepinizi elinizdekine şükrettirdim ama:delphin:

İyi niyetle düşünürsek adam kadının her dediği yapıyorsa kadın da adamın her dediğini yapıyordur.

Eşimle evlenmeden önce bir karar aldık."Benden önce sen" her durumda bunu uygulamaya çalışıyoruz.
Allahım bozmasın herkes ne kadar dalga geçse de eşimle "light"diye, biz çook mutluyuz.

bence her insan farklidir sunu yapsin bunu yapsin diye genellenemez.en iyisi birbirini mümkün oldugunca iyi tanimak ve idare edebilmektir.

Back
X