bazı kadınları anlayamıyorum...

Benim de neredeyse 20 yıllık bir arkadaşım vardı, aşırı samimiydik. Her şeyimi bilir çok da iyi tanır beni. Neyse ben evlendikten sonra gece yarısı falan da arardı, bir arkadaş demiş bu vakitte aranır mı diye, ben onun kardeşiyim el oğlu ne karışırmış diye aramıştı.
Gel zaman git zaman kendisi evlendi, yıllardır bir merhabasını duymadım

Ben de bazen sözlükte bir başlık görüyorum kadınlarla ilgili, ne kadar abartiyorlar kadınlar böyle değil diyorum kendi kendime, sonra burda bir konu açılıyor konu sahibi tam sözlükte eleştirilen şeyi yapıyor. Gerçekten bazı hemcinslerim çok tuhaf.

Sanıyorlar ki herkes onların sevgilisinin peşinde.

Değilsiniz. Kıskançlığın dozunu abartanlar bol miktarda. Bence arkadaşınızı da bir daha merak etmeyin. Çocuk belasını bulmuş zaten o kıskanç hatunla.

ya arkadaşınız ayrı zavallıymış da, böyle kadınlar bence bir ortama girdiklerinde gözleri fıldır fıldır olup herkesi potansiyel sevgili gözüyle görüyorlar, her mesajlarında her konuşmalarında başka bir plan flört etme isteği olduğu için diğer kadınları da kendileri gibi sanıyorlar. hayır 5 sene aynı sınıftaydım ben o çocukla. zerre beğenim olsa zaten 5 sene neden bekleyim ki dünyada erkek mi yok da herkes sizin sevgililerinize kocalarınıza falan bakıyor sanıyorsunuz? hayır çoğunda da şöyle bir durum var, aldatılıyorlar kocaları başka kadınlara ağzının suyunu akıtırcasına bakıyor ama sonra bunlara "yok o kadın bana asıldı yüz vermedim" deyince hemen inanıyorlar. :)

Değilsiniz. Kıskançlığın dozunu abartanlar bol miktarda. Bence arkadaşınızı da bir daha merak etmeyin. Çocuk belasını bulmuş zaten o kıskanç hatunla.
valla o kızın ağzının payını veremediğine göre onunla da bir işim olmaz. çok gördük sevgili yapıp havalara girip ayrılınca eski arkadaşlarına koşanları ama yemezler :)

Galiba ben o anlayamadiginiz kadinlardanim. yani cok samimi degilsen, ayda yilda bir görüşüyorsan, üstüne üstük 6 aydir tek kelime konusmamissaniz ve bunlarin uzerine “telin kapaliydi, merak ettim iyi misin?” Tarzi bir mesaj atmissaniz o kizin yerinde ben de olsam bu tepkiyi verebilirdim. Hani samimi arkadas olursunuz, haftada bir iki gune bir konusursunuz da teli kapali olunca merak edersiniz, o zaman bir sey demem. Ama benim kocama da aylardir konusmadigi, cok da samimi olmadigi eski bir arkadasi boyle bir mesaj atsa ben de cinlenirdim.

valla o kızın ağzının payını veremediğine göre onunla da bir işim olmaz. çok gördük sevgili yapıp havalara girip ayrılınca eski arkadaşlarına koşanları ama yemezler :)
Bu kıskançlık çoğu zaman aldatılmayla sonuçlanıyor. Arkadaşın illallah eder yakında eminim.

iyi de napıyım merak etmeyim mi? yemin ediyorum telefonu da kapalı olunca şehit oldu zannettim. açıkçası telaşa kapıldım. arkadaşım sonuçta çok samimiyete lüzum yok merak etmek için. cinlenmeyin lütfen. birazcık iyi niyetli olun. mesela eski mesajları okusa ortada arkadaşlıktan öte bir şey olmadığını anlar. üstelik "kanki" dedim. hayır farklı niyeti olan biri kanki mi der allah aşkına? eşinizin karşı cinsten arkadaşı olmasını istemiyorsanız kimseye saçma sapan imalı mesajlar atmayın, onun yerine direkt engelleyin. kendinizi küçük düşürmeyin.

sevgilisi olan insana kanki demeyip ne diyecekmişiz? aşkım mı? te allaam. al sevgilini... diceksin olmayacak. ne kıymetli sevgilileri var yahu. başkasını bulamamaktan korkuyor bunlar ya kaptırırsak diye özgüvensiz,asosyal ve buldumcuk hanımlar

Eşle sevgililik de farklı sonuçta. Sevgililik gelip geçebilir. Çoo gördük kanka ayrıldık diye ağlayanları. Hem sevgili de olsa evli de olsa karşısındakinin hayatını bu kadar yönetmeye hakkı yok. Ben nişanlıma böyle bir hareket yapsam, arkadaşına mesaj atıp yazma ona desem bir numaralı kezban olma suçundan uzaklaştırma yerim (kız arkadaşlarıyla 6 ayda bir konuşur bu arada) buna rağmen böyle bir terbiyesizlik yapması affedilemez. Kaldı ki onun kanka diye hitap ettiği kızla tanıştım çok da sevdik birbirimizi. Yabanilik yerine yapıcı çözümler olmalı.

Boşver canım bence onun güven problemi var özgüveni olsa idi zaten sana bu sekilde cevap vermezdi yazık sevgilisine bile güvenmiyor.

samimiyeti zamanla özdeşleştirmeyin. Benim arkadaşımla bir sene görüşmezdik, görüşünce de kaldığımız yerden devam ederdik mesela. Zamanında takılmış lakaplarla hitab ederdik. Sizlerin bildiği bir zamanınız var ama ondan önce de bir hayatları vardı bu insanların.
Bir de hiç tanımadığım insan ne hadle beni uyarabilir neyse ki öyle bir şey yaşamadım. Ciddi bir problem varsa, arkadaş açıklamayı yapar, karşıdaki anlayışla karşılar aramaz vs.
Eşimi eski sevgilisi sürekli rahatsız ediyordu, onda bile kıza direk müdahale etme hakkı bulmadım kendimde.

Sizde de hata yok mu sanki. Hem telefondan arıyorsunuz hem messengerden yazıyorsunuz.
Zaten Allah korusun Allah esirgesin şehit olma durumu olsa bunu hemen duyardınız,kara haber tez duyulur malum.Hemen şehit haberi yakıştırmanız da hoş değil.
Madem aradınız kapalı,bir mesaj yazarsınız telefon açılınca sizin mesajınızı cevaplar.
Hatayı başkalarında aramak yerine kendimize de bakmamız lazım.Olabilir bazı insanlar kıskançtır bu durum insanlara hakaret etmenizi gerektirmez.Herkesin karakteri farklı.

Aynen bende de oldu o ve ben de karışmadım nişanlım halletti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…