amin. tek iyi olsunlar sorun değil gerisi.Anormal olan o sen değilsin :)
Ne güzel yazmışsın kötü günlerimizde keşke merakını giderseymiş insan gibi yazıp.
Allahım hepsini korusun. Sabır versin.
Demeyi de ihmal etmek istemiyorum :)
İsmim Kezban değil ama keşke bunu benzetme olarak kullanmasak.Tam bi kezbana denk gelmişsin
Değilsiniz. Kıskançlığın dozunu abartanlar bol miktarda. Bence arkadaşınızı da bir daha merak etmeyin. Çocuk belasını bulmuş zaten o kıskanç hatunla.selam hanımlar. biliyorsunuz geçen haftalarda afrinde şehit verdik maalesef. benim de özel harekatta çalışan bazı polis arkadaşlarım var. hepsiyle samimi değilim tabi, ama şehit haberleri geidkten sonra mesaj atarım bazen, nasılsın iyi misin vs diye.
üniversiteden bir arkadaşım var, onunla da aşırı bir samimiyetimiz yok. arada o beni arar ben onu ararım mesajlaşırız falan havadan sudan konuşuruz. işte şehit haberi geldiğinde onu da aradım. ancak telefonu kapalı olduğu için haliyle şüphelendim, messenger üzerinden mesaj attım. "kanki nasılsın, seni aradım ama telin kapalıydı, merak ettim iyisin dimi?" yazdım. hani şehit haberi üzerine aradığımı özellikle belirtmek istemedim morali bozulur diye. uzun süre cevap gelmedi. ama bugün bir mesaj aldım. arkadaşın hesabından sevgilisi şöyle bir mesaj atmış,
"canım sen herkesi böyle merak ediyor musun bilmiyorum ama hayatında biri olan insanı böyle merak etme lüksün yok, sevgilisi olan birine kanki diyemezsin, samimiyetin hoşuma gitmedi, bir daha aramanı istemiyorum" yazıp engellemişyahu bunlar nasıl kafalar? gerçekten sevgilisi olan kadınların çoğu böyle mi? eski mesajlara baktım da hep kardeşim, müdür, hacı, kanka diye hitap etmişiz. ve toplasanız 4-5 kere konuşmusuz messengerda. üstelik 5 sene aynı sınıfta okuduğum sınıf arkadaşım. ne demem gerekirdi?
yani bu kadınlar, tüm erkeklere alıcı gözle baktıkları için mi herkesi de kendileri gibi zannediyorlar, yoksa ben mi fazla aykırıyım anlayamıyorum. mesajı okuduktan sonra epey güldüm, kızlara attım onlar da dalga geçtiler. yani anormal olan ben değilim dimi :)
ya arkadaşınız ayrı zavallıymış da, böyle kadınlar bence bir ortama girdiklerinde gözleri fıldır fıldır olup herkesi potansiyel sevgili gözüyle görüyorlar, her mesajlarında her konuşmalarında başka bir plan flört etme isteği olduğu için diğer kadınları da kendileri gibi sanıyorlar. hayır 5 sene aynı sınıftaydım ben o çocukla. zerre beğenim olsa zaten 5 sene neden bekleyim kiBenim de neredeyse 20 yıllık bir arkadaşım vardı, aşırı samimiydik. Her şeyimi bilir çok da iyi tanır beni. Neyse ben evlendikten sonra gece yarısı falan da arardı, bir arkadaş demiş bu vakitte aranır mı diye, ben onun kardeşiyim el oğlu ne karışırmış diye aramıştı.
Gel zaman git zaman kendisi evlendi, yıllardır bir merhabasını duymadım
valla o kızın ağzının payını veremediğine göre onunla da bir işim olmaz. çok gördük sevgili yapıp havalara girip ayrılınca eski arkadaşlarına koşanları ama yemezler :)Değilsiniz. Kıskançlığın dozunu abartanlar bol miktarda. Bence arkadaşınızı da bir daha merak etmeyin. Çocuk belasını bulmuş zaten o kıskanç hatunla.
ona burdan selam yolluyorum eğer okuyorsa. valla sevgilinde gözüm falan yok kızım kardeşim o benim :) aman neyse yaBu arada kankinizin sevgilisi buraya üyeyse ve konuyu tanırsa çok gülerim
Bu kıskançlık çoğu zaman aldatılmayla sonuçlanıyor. Arkadaşın illallah eder yakında eminim.valla o kızın ağzının payını veremediğine göre onunla da bir işim olmaz. çok gördük sevgili yapıp havalara girip ayrılınca eski arkadaşlarına koşanları ama yemezler :)
iyi de napıyım merak etmeyim mi? yemin ediyorum telefonu da kapalı olunca şehit oldu zannettim. açıkçası telaşa kapıldım. arkadaşım sonuçta çok samimiyete lüzum yok merak etmek için. cinlenmeyin lütfen. birazcık iyi niyetli olun. mesela eski mesajları okusa ortada arkadaşlıktan öte bir şey olmadığını anlar. üstelik "kanki" dedim. hayır farklı niyeti olan biri kanki mi der allah aşkına? eşinizin karşı cinsten arkadaşı olmasını istemiyorsanız kimseye saçma sapan imalı mesajlar atmayın, onun yerine direkt engelleyin. kendinizi küçük düşürmeyin.Galiba ben o anlayamadiginiz kadinlardanim. yani cok samimi degilsen, ayda yilda bir görüşüyorsan, üstüne üstük 6 aydir tek kelime konusmamissaniz ve bunlarin uzerine “telin kapaliydi, merak ettim iyi misin?” Tarzi bir mesaj atmissaniz o kizin yerinde ben de olsam bu tepkiyi verebilirdim. Hani samimi arkadas olursunuz, haftada bir iki gune bir konusursunuz da teli kapali olunca merak edersiniz, o zaman bir sey demem. Ama benim kocama da aylardir konusmadigi, cok da samimi olmadigi eski bir arkadasi boyle bir mesaj atsa ben de cinlenirdim.
aman valla mutlu olsunlar ne denir:)Bu kıskançlık çoğu zaman aldatılmayla sonuçlanıyor. Arkadaşın illallah eder yakında eminim.
Eşle sevgililik de farklı sonuçta. Sevgililik gelip geçebilir. Çoo gördük kanka ayrıldık diye ağlayanları. Hem sevgili de olsa evli de olsa karşısındakinin hayatını bu kadar yönetmeye hakkı yok. Ben nişanlıma böyle bir hareket yapsam, arkadaşına mesaj atıp yazma ona desem bir numaralı kezban olma suçundan uzaklaştırma yerim (kız arkadaşlarıyla 6 ayda bir konuşur bu arada) buna rağmen böyle bir terbiyesizlik yapması affedilemez. Kaldı ki onun kanka diye hitap ettiği kızla tanıştım çok da sevdik birbirimizi. Yabanilik yerine yapıcı çözümler olmalı.iyi de napıyım merak etmeyim mi? yemin ediyorum telefonu da kapalı olunca şehit oldu zannettim. açıkçası telaşa kapıldım. arkadaşım sonuçta çok samimiyete lüzum yok merak etmek için. cinlenmeyin lütfen. birazcık iyi niyetli olun. mesela eski mesajları okusa ortada arkadaşlıktan öte bir şey olmadığını anlar. üstelik "kanki" dedim. hayır farklı niyeti olan biri kanki mi der allah aşkına? eşinizin karşı cinsten arkadaşı olmasını istemiyorsanız kimseye saçma sapan imalı mesajlar atmayın, onun yerine direkt engelleyin. kendinizi küçük düşürmeyin.
samimiyeti zamanla özdeşleştirmeyin. Benim arkadaşımla bir sene görüşmezdik, görüşünce de kaldığımız yerden devam ederdik mesela. Zamanında takılmış lakaplarla hitab ederdik. Sizlerin bildiği bir zamanınız var ama ondan önce de bir hayatları vardı bu insanların.Galiba ben o anlayamadiginiz kadinlardanim. yani cok samimi degilsen, ayda yilda bir görüşüyorsan, üstüne üstük 6 aydir tek kelime konusmamissaniz ve bunlarin uzerine “telin kapaliydi, merak ettim iyi misin?” Tarzi bir mesaj atmissaniz o kizin yerinde ben de olsam bu tepkiyi verebilirdim. Hani samimi arkadas olursunuz, haftada bir iki gune bir konusursunuz da teli kapali olunca merak edersiniz, o zaman bir sey demem. Ama benim kocama da aylardir konusmadigi, cok da samimi olmadigi eski bir arkadasi boyle bir mesaj atsa ben de cinlenirdim.
Aynen bende de oldu o ve ben de karışmadım nişanlım halletti.samimiyeti zamanla özdeşleştirmeyin. Benim arkadaşımla bir sene görüşmezdik, görüşünce de kaldığımız yerden devam ederdik mesela. Zamanında takılmış lakaplarla hitab ederdik. Sizlerin bildiği bir zamanınız var ama ondan önce de bir hayatları vardı bu insanların.
Bir de hiç tanımadığım insan ne hadle beni uyarabilir neyse ki öyle bir şey yaşamadım. Ciddi bir problem varsa, arkadaş açıklamayı yapar, karşıdaki anlayışla karşılar aramaz vs.
Eşimi eski sevgilisi sürekli rahatsız ediyordu, onda bile kıza direk müdahale etme hakkı bulmadım kendimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?