hem de ne kezban :)Tam bi kezbana denk gelmişsin
gülüyorum sizin gibi kadınlara. hayır şey mi sanıyosunuz bütün kadınlar benim kocamın peşinde falan?
Der der, erkek arkadaşlarını kısıtlayıp yasaklar koyanlar var, ilişkilerde karşılıklı güven önemlidir, arkadaşlarına değil birlikte olduğunuz kişiye güveneceksiniz, yasaklar sadece gizli saklı işler yapmaya yöneltiyor.öyle tabi. ben de derim ama bu arkadaşımla aşırı bir samimiyetimiz yok. yazın bulunduğum şehre geldiğinde bana görüşelim demişti mesela, bana kanki dedim diye merak ettim diye çemkiren kız çocuğa bir şey diyebilecek mi acaba
ama kız benim asıldığımı zarf attığımı falan zannetmiş ki böyle bir şey yazıyor. itici gelebilir ama ben derim yani çok fazla anlam yüklemem böyle hitaplara.bence de normalsiniz. ama kanki lafını bende sevmem. asılma olarak algıladığımdan değil, kan kardeş gibi bir arkadaşlık değerinin herkese böyle yakıştırılmasından sevmem. kanki, kanka falan çok itici geliyor banada. arkadaşım gibi kelimeleri tercih ederim.
ama kız benim asıldığımı zarf attığımı falan zannetmiş ki böyle bir şey yazıyor. itici gelebilir ama ben derim yani çok fazla anlam yüklemem böyle hitaplara.
Ayol bu nasil konu? Sen bilmiyor musun kknin %95i bu tarz kadinlardan olusuyoryahu bunlar nasıl kafalar? gerçekten sevgilisi olan kadınların çoğu böyle mi?
Hakikaten bu tip kezbanlar az mı konu açtı. Ay bir de kız vardı üniversitede asistandı. Silgi istediler kocasından diye olay çıkarmıştıAyol bu nasil konu? Sen bilmiyor musun kknin %95i bu tarz kadinlardan olusuyor
Geriye kalan %5 de sen ben zaten
Valla ben anlam veremiyorum zaten. Adamla beraber universite okumusuz, dunya kadar geyik ortamimiz olmus 4 yil. Sonrasinda da hep gorusmusuz gezmisiz tozmusuz yani 16 senelik arkadasiz dusun, sonra 3 gunluk hatun gelip diyor ki “sevgilisi olan birini merak etme”Hakikaten bu tip kezbanlar az mı konu açtı. Ay bir de kız vardı üniversitede asistandı. Silgi istediler kocasından diye olay çıkarmıştı
Bence de kanki yazmana bozulmus o.ama kız benim asıldığımı zarf attığımı falan zannetmiş ki böyle bir şey yazıyor. itici gelebilir ama ben derim yani çok fazla anlam yüklemem böyle hitaplara.
hiçbir yakınlığım yok demedim. öyle aşırı samimiyetim yok dedim. yani samimiyet nedir? her gün görüşürsün her şeyini anlatırsın vs. öyle bir şey yok, ama sevdiğim bir arkadaşım. benim genel üslubum budur arkadaşlarıma karşı. kanki, kanka vs gibi laflara çok anlam yüklemem. ya çok umrumda değil açıkçası hiç görmesem de olur böyle bir sebeple engelleniyorsam:)Sizim yaptiginiz normal de hicbir yakinliginiz olmayan adama neden.kanki dediniz?
Hicbir yakinligim yok demissiniz cunku
Kankiler cok yakin olurlar.
Kiz da sevgilisinin bir kankisi olmasini istemiyor demek ki. Kiskanmis
Bosverin
Kankinizin nosunu da silin aralari bozulmasin
Haklisin ..hiçbir yakınlığım yok demedim. öyle aşırı samimiyetim yok dedim. yani samimiyet nedir? her gün görüşürsün her şeyini anlatırsın vs. öyle bir şey yok, ama sevdiğim bir arkadaşım. benim genel üslubum budur arkadaşlarıma karşı. kanki, kanka vs gibi laflara çok anlam yüklemem. ya çok umrumda değil açıkçası hiç görmesem de olur böyle bir sebeple engelleniyorsam:)
:) kendi saygınlıklarını nasıl düşürdüklerinin farkına varsınlar diye açtım bu konuyu. anormalliklerini biraz görsünler istedim. arkalarından güldürmesinlerAyol bu nasil konu? Sen bilmiyor musun kknin %95i bu tarz kadinlardan olusuyor
Geriye kalan %5 de sen ben zaten
hahahahahhahahahahaha cidden mi yaHakikaten bu tip kezbanlar az mı konu açtı. Ay bir de kız vardı üniversitede asistandı. Silgi istediler kocasından diye olay çıkarmıştı
Ben de dedim hesabi ele mi gecirildi bu kizin noldu:) kendi saygınlıklarını nasıl düşürdüklerinin farkına varsınlar diye açtım bu konuyu. anormalliklerini biraz görsünler istedim. arkalarından güldürmesinler
Anormal olan o sen değilsin :)selam hanımlar. biliyorsunuz geçen haftalarda afrinde şehit verdik maalesef. benim de özel harekatta çalışan bazı polis arkadaşlarım var. hepsiyle samimi değilim tabi, ama şehit haberleri geidkten sonra mesaj atarım bazen, nasılsın iyi misin vs diye.
üniversiteden bir arkadaşım var, onunla da aşırı bir samimiyetimiz yok. arada o beni arar ben onu ararım mesajlaşırız falan havadan sudan konuşuruz. işte şehit haberi geldiğinde onu da aradım. ancak telefonu kapalı olduğu için haliyle şüphelendim, messenger üzerinden mesaj attım. "kanki nasılsın, seni aradım ama telin kapalıydı, merak ettim iyisin dimi?" yazdım. hani şehit haberi üzerine aradığımı özellikle belirtmek istemedim morali bozulur diye. uzun süre cevap gelmedi. ama bugün bir mesaj aldım. arkadaşın hesabından sevgilisi şöyle bir mesaj atmış,
"canım sen herkesi böyle merak ediyor musun bilmiyorum ama hayatında biri olan insanı böyle merak etme lüksün yok, sevgilisi olan birine kanki diyemezsin, samimiyetin hoşuma gitmedi, bir daha aramanı istemiyorum" yazıp engellemişyahu bunlar nasıl kafalar? gerçekten sevgilisi olan kadınların çoğu böyle mi? eski mesajlara baktım da hep kardeşim, müdür, hacı, kanka diye hitap etmişiz. ve toplasanız 4-5 kere konuşmusuz messengerda. üstelik 5 sene aynı sınıfta okuduğum sınıf arkadaşım. ne demem gerekirdi?
yani bu kadınlar, tüm erkeklere alıcı gözle baktıkları için mi herkesi de kendileri gibi zannediyorlar, yoksa ben mi fazla aykırıyım anlayamıyorum. mesajı okuduktan sonra epey güldüm, kızlara attım onlar da dalga geçtiler. yani anormal olan ben değilim dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?