bazı kadınları anlayamıyorum...

Der der, erkek arkadaşlarını kısıtlayıp yasaklar koyanlar var, ilişkilerde karşılıklı güven önemlidir, arkadaşlarına değil birlikte olduğunuz kişiye güveneceksiniz, yasaklar sadece gizli saklı işler yapmaya yöneltiyor.

Deli midir nedir ne var bunda ? Benim eşimde afrinde va şehit haberi kötü haber geldiği zaman da herkes beni arıyor sende gariplik yok

bence de normalsiniz. ama kanki lafını bende sevmem. asılma olarak algıladığımdan değil, kan kardeş gibi bir arkadaşlık değerinin herkese böyle yakıştırılmasından sevmem. kanki, kanka falan çok itici geliyor banada. arkadaşım gibi kelimeleri tercih ederim.

ama kız benim asıldığımı zarf attığımı falan zannetmiş ki böyle bir şey yazıyor. itici gelebilir ama ben derim yani çok fazla anlam yüklemem böyle hitaplara.

ama kız benim asıldığımı zarf attığımı falan zannetmiş ki böyle bir şey yazıyor. itici gelebilir ama ben derim yani çok fazla anlam yüklemem böyle hitaplara.

kızın yaptığı tabiki saçma bir davranış. ben sadece diğer kelimeyle ilgili fikir belirttim. siz kullanırsınız ben kullanmam. saygı duyarım.

Sizim yaptiginiz normal de hicbir yakinliginiz olmayan adama neden.kanki dediniz?

Hicbir yakinligim yok demissiniz cunku

Kankiler cok yakin olurlar.
Kiz da sevgilisinin bir kankisi olmasini istemiyor demek ki. Kiskanmis

Bosverin
Kankinizin nosunu da silin aralari bozulmasin

Hakikaten bu tip kezbanlar az mı konu açtı. Ay bir de kız vardı üniversitede asistandı. Silgi istediler kocasından diye olay çıkarmıştı
Valla ben anlam veremiyorum zaten. Adamla beraber universite okumusuz, dunya kadar geyik ortamimiz olmus 4 yil. Sonrasinda da hep gorusmusuz gezmisiz tozmusuz yani 16 senelik arkadasiz dusun, sonra 3 gunluk hatun gelip diyor ki “sevgilisi olan birini merak etme” neden sevgilisi olunca kursundur bombadir islemiyor mu be embesil? Sen yokken ben vardim deyip gulucuk atacaksin boylesine.

hiçbir yakınlığım yok demedim. öyle aşırı samimiyetim yok dedim. yani samimiyet nedir? her gün görüşürsün her şeyini anlatırsın vs. öyle bir şey yok, ama sevdiğim bir arkadaşım. benim genel üslubum budur arkadaşlarıma karşı. kanki, kanka vs gibi laflara çok anlam yüklemem. ya çok umrumda değil açıkçası hiç görmesem de olur böyle bir sebeple engelleniyorsam:)

Haklisin ..

Ama bazi kizlar/kadinlar gereksiz kiskancliklar yapiyorlar boyle seylerden iste

Bosver sen.
Gül gec

Ayol bu nasil konu? Sen bilmiyor musun kknin %95i bu tarz kadinlardan olusuyor
Geriye kalan %5 de sen ben zaten
:) kendi saygınlıklarını nasıl düşürdüklerinin farkına varsınlar diye açtım bu konuyu. anormalliklerini biraz görsünler istedim. arkalarından güldürmesinler

:) kendi saygınlıklarını nasıl düşürdüklerinin farkına varsınlar diye açtım bu konuyu. anormalliklerini biraz görsünler istedim. arkalarından güldürmesinler
Ben de dedim hesabi ele mi gecirildi bu kizin noldu
Allah iyiligini versin
Valla dedigim gibi, kadinlar atmaca misali kocalarinin basini bekliyorlar canim. Yoksa arkadasiz ama. Bu kafalara yapacak bir sey de yok maalesef.

Anormal olan o sen değilsin :)
Ne güzel yazmışsın kötü günlerimizde keşke merakını giderseymiş insan gibi yazıp.

Allahım hepsini korusun. Sabır versin.
Demeyi de ihmal etmek istemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…