bazı kadınları anlayamıyorum...

Kanki çok yakın arkadaşlar arasında kullanılıyor genelde. 5 sene okumuş olmanız önemli değil. Artık görüşmüyorsunuz. Normal bi nasılsın mesajını ben sorun etmezdim. Ama bu arkadaşın ilişkisinde karar mercii kız zaten belli ki.

"5 sene okumuş olmanız önemli değil"
"5"
"BEŞ"
hayırlı günler hanımefendi.

Sizin yazdığınız msjda bi sıkıntı yok bence. ay kendimi düşünüyorum utanırim öyle bi cevap yazmaya.kadin buldumcuk olmus resmen:)

"5 sene okumuş olmanız önemli değil"
"5"
"BEŞ"
hayırlı günler hanımefendi.
Arkadaşım 5 SENE anladım da, adam için o 5 senenin hiç kıymeti yokmuş. Bunun hıncını böyle whatsapplarda aşağılayıp yetmeyip burda el birliğiyle aşağılamaya çalışarak mı alıyorsun? Adam seni “kanki” olarak görmemiş. Sene sayısına senin kadar anlamda yüklememiş. Fikrine ortak olmadık diye tekrarlamanın bi anlamı yok. Sanada hayırlı günler.

İlkokuldan beri görüştüğüm bi arkadasım vardı . Aynı yaştaydık. İri yarı ,güçlü bir çocuktu .ona hep abi derdim o da kardeşim derdi. Aynı sınıfta olduğumuz süreçte beni hep korudu , kimsenin beni üzmesine izin vermedi .
Babasının görevi nedeniyle ortaokuldayken ildışına taşındılar ve irtibatımız koptu.
Yıllar sonra Facebook’tan ortak arkadaşların kurduğu grup aracılığıyla yeniden irtibata geçti Benimle.
Yine eskisi gibi abi-kardeş hitaplarıyla konuştuk arada bir . Benim görüştüğüm biri vardı. O da Bir kızı seviyordu ve ayrılmışlardı. O süreçte ona cok destek oldum. Seviyorsan pes etme elbet bi yolu bulunur, kavuşursunuz inşallah vs vs diye teselli ediyordum .
Aradan biraz uzun zaman geçti.ben de o da ayrı şehirlerde ayrı işlerde kendi derdimize düştük irtibat kuramadık .birgün hal hatır sormak İçin mesaj attım . Mesaj iletilmedi. Aradım numara iptal edilmiş.
Facebook’tan bakayım dedim beni silmiş .Ve ben silindiğimi o güne kadar anlamadım .
Profil resmine baktım ,evlenmiş . bana anlattığı “biz bir daha kavuşur muyuz , dayanamıyorum bu ayrılığa “ dediği benim de ona seviyorsan asla vazgeçme dediğim kişiyle evlenmiş isimdeki etiketten anladığım kadarıyla.Resmî
Görünce çok sevindim ama neden arkadaşlıktan silindiğime anlam veremesem de canı sağolsun dedim geçtim . Hiç üstünde durmadım.
Aradan 5 sene geçti. 6 aylık bir eğitime katıldım . Eğitim sürecinde bir kızla tanıştım . Memleketlerden Laf lafı açtı . O Arkadaşımla aynı memleket aynı ilçeden çıktı . Aaa dedim benim de bi arkadasım vardı aynı yerde yaşıyorlardı. Adını soyadını sordu bizim oralar küçüktür herkes birbirini tanır dedi,söyledim . O benim kuzenim dedi. Ben şok :)
Kuzenin napıyor dedim uzun zamandır haberim Yok ondan hiç dedim .
Evlendi , eşi çok kıskanç ve onu çok kısıtlıyor dedi. Biz bile görüşemiyoruz kadın çok karışıyor herşeyine dedi. Bütün sosyal medya hesaplarına da eşi müdahele ediyormuş deyince ben tahmin ettim ki sanırım eşi istemediği için benimle irtibatı kesmiş.
Arkadasım gerçekten çok çok iyi biriydi. Yani kendi görüşmek istemese hak verirdim ama beni tanımadan etmeden eşinin onun listesindeki bütün kadınları silmesini saçma buldum . Kaldı ki ikisinin kavuşması için dua ediyordum:))
Bu da böyle bir anımdır. Konuyu görünce anımsadım :)

İthamlarınız çok çirkin

Arkadaş kendi gibi düşünmeyenlere hakaret etmeyi, aşağılamayı, basit görmeyi kendinde hak görüyor.
O kadar seviyeli kültürlü ki kendisi, kızı önce whatsapda başka arkadaşlarına yazıp aşağılıyor sonra gelip burda konu açıp gömmeye devam ediyor.
Çok elit bir hareket yaptığı :)
Kendileri gibi yaşamayanları, düşünmeyenleri hor görmek bu sitede ki bir kesimin vazifesi adeta :)

Sevgilisi olan kişilerin kankıleri olamıyor mu? Beynim yandı? Aşkım, canım, sevgilim yazsanız tamam da..

Bende bu tip kadınları anlamıyorum işte. Gururu kırılıyor, bunları kıza söyleseydi de içi rahatlasaydı. Burda ki kızla aynı fikirde olan kadınlardan anonim şekilde acısını çıkartmaya çalışıyor. Değişik bi yöntem.

iyi de hanımefendi, o kızın kafa yapısı beni bir şeylerle itham ediyorsa ben de ona istediğimi söylerim. konu "amaaan o da onun düşünce yapısı" denilip geçilecek bir mevzu değil. ben kanki diyorum kardeşim diyorum o da bana aynı şekilde hitap ediyor ve dünkü kız gelip beni kaç yıllık arkadaşıma yürümekle suçluyor. herkesin namusu haysiyeti var. sen kalkıp benim namussuzca bir hareket yaptığımı ima edersen bana söz hakkı tanımayıp engeli basarsan, adam gibi açıklama yapmak ya da hiçbir şey yapmadan olayı sevgilinle kendi aranda halletmek varken bana b.k atarsan ben de istediğim goygoyu istediğim yerde yaparım. kendimizi rahibe terasa karşımızdakini de "kötü kadın" olarak görmeyelim. yoksa malzeme oluyoruz böyle.

ayrıca burda kimse "seviye, kültür,elitlik" diye bir şeyden bahsetmedi. bu kavramlarla konumuzun ilgisi ne? ben böyle olduğumu ima etmedğim gibi konudaki kızı elit olmamakla falan da suçlamadım. kezbanlık eğitimle kültürle alakasız bir şey, tamamen karakter meselesi.

Kız sizi tanımıyor niyetinizu nerden bilsin? Arkadaşınız tanıştırmış olsa sorun olmazdı bu kadar. Kaldı ki ona hesabının şifresini veren arkadaşınız da kızın böyle hareket etmesine izin vermiş oluyor bir nevi.
Yine tekrar edicem sizin gibi düşünmeyenlere hakaret etme hakkını vermiyor bu size. Karşıda ki hakaret ederse o ayrı tabi ki karşılık verme hakkı doğar ama burda gelip de eşini sevgilisini her kıskananı aynı kefeye koyamazsınız.

Kezban tabiri de ayrıca iğreti geliyor bana. Yazdığınız mesajlarda hiç de öyle anlaşılmıyor dönüp tekrar okuyun.

ya zaten kız bana bunu yazarak hakaret etmiş oldu. illa ki sinkaflı mesajlar yazmaya gerek yok. benim gibi düşünmemesi gelip beni uyarması ya da bir şeyler ima etmesi anlamına gelmez. tanımaması da bunları yapmasını gerektirmez, çünkü mesajlar ortada, insan kanki, kardeşim yazdığı biriyle ilgili en fazla ne düşünür? nasılsın demek mi kabahat?
ya istediğiniz kadar dar görüşlü olabilirsiniz, hatta kadın erkek arkadaş olamaz kesin sevişiyorlardır diye bile düşünebilirsiniz, banane. ama başkalarını suçlayamazsınız, bir şeyler ima edemezsiniz. gidin sevgililerinizi cam fanusa tıkayın, ama onlarla daha önceden arkadaşlık etmiş iyi niyetli kız arkadaşlarıyla uğraşmayın.

Kezban tabiri de ayrıca iğreti geliyor bana. Yazdığınız mesajlarda hiç de öyle anlaşılmıyor dönüp tekrar okuyun.
kezbanlık yapana kezban denir. böyle davranan birini yüceltici kelimelerle övmem gerektiğini düşünmüyordunuz herhalde? kullandığım tabirleri normal davranan kişilere söylemiyorum, ortada anormal bir durum var. irrite oluyorsanız başka konuya geçin.

Siz kime sar görüşlü diyorsunuz? Benim ne düşündüğümü nerden biliyorsunuz? Hala hakaret edip saygı bekleyemezsiniz size bunu anlatmaya çalışıyorum.

kız beni engellediği için söyleyemedim. yoksa çekinecek değilim. tabii ki aynı fikirde olanlar bana burda destek çıkacak haklısın diyecek. hani burası "bir derdim var" platformu ya, konsept de böyle ya. o yüzden işte. sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…