bazı kadınları anlayamıyorum...

sizin gibi kadınlara hayatta başarılar diliyorum :) onca yıldır tanıdığım arkadaşıma mesaj atıyorum nasılsın diye, ki bunun için ortada merak edilecek bir durum olmasına gerek yok. çünkü daha birkaç ay önce o benim bulunduğum şehre geldiğinde görüşelim demişti. çünkü ortada 5 yıllık bi arkadaşlık var. bunun için fazlaca samimiyete de gerek yok. her neyse mesaj attım diye ben suçlu oluyorum ama o bana saçma sapan imalarda bulununca o haklı oluyor. ben kimseye hakaret etmedim o kıza da bir cevabım vardı fakat herhalde duymak istemediği için beni engellemiş. ben de içimi burda döküyorum işte. neyi rahatsız etti? yoksa siz de mi eşinizi sevgilinizi cam fanusa tıkmak isteyen hanımlardansınız? şunu lütfen anlayın böyle yaparak özgüveninizi düşürüyorsunuz. özgüvenli insan şunu der "yahu bu adam beni seçmiş, elbette karşı cinsten de arkadaşı olacak, diyelim bir kız buna asılıyor, ben varken başkasını napsın" . ama diyemiyorsunuz işte, saygınlığınızı azaltıyorsunuz. benim gibi insanları imalarınızla farklı bir konuma sokmaya çalışıyorsunuz. ayıp ediyorsunuz.

Oo buldumcuk vakası.
Hemde çemkirip engelleyeninden.
Adam zaten almış başına belayı, sabır dile geç :)

Oo buldumcuk vakası.
Hemde çemkirip engelleyeninden.
Adam zaten almış başına belayı, sabır dile geç :)

Allah korusun kötü haber tez duyulur derler. Ben karsi cinsten arkadasi olmasin demedim. Ki esimim erkek arkadastan cok kiz arkadasi vardir. Ama gercekten arkadaslariyla da samimidir. Oyle hicbir arkadasi aylarca gorusmeyip sonra pat diye merak ettim diye mesaj atmaz. Merak edecek yakinligi olani zaten taniyorumdur sorun etmem.
Tamam belki ben de boyle bir uyarida bulunmazdim. Belki tepki vermez sessiz sedasiz hallederdim yapmak istedigimi. Ama yine de rahatsiz olurdum. Konu sahibi cok samimi olmadiklarindan bahsetmis. Siz dediginiz de haklisiniz. Gercekten samimi olan insanlarin arasina zaman girmez. Ama samimi degilse de kimse ne bana ne de esime aylar sonra merak ettim iyi misin diye mesaj atmasin. Ben rahatsiz olurum. Oncesinde cok samimilerse, iyi arkadas iyi dostlarsa beni gercekten ilgilendirmez. Ama konu oyle degil ki.

Keşke ilk önce sevgilisini uyarsaymış rahatsız oluyorum diye . Siz kız arkadaşı olduğunu biliyormuydunuz? Her insanın yapısı aynı değil işte . Kimine göre normaldir kimine göre değil. Kk da bu gözler neler okudu diye bi cümle var ya bazı insanlar hastalık derecesinde kıskanç oluyolar. Kendilerine zarar aslında bu durum takılmayın boşverin elbet anlayacaklardır .

yahu mesaj atmakta ne var hanımefendi :) ben "hazır ol ziyaretine geliyorum" mu dedim. nasılsın merak ettim iyisin dimi? yazdım. ne abarttınız. nefes alırken de böyle planlı programlı düşünüyor musunuz acaba şu şekilde alsam yanlış anlaşılır mıyım diye? altı üstü bir mesaj. bir de kanki diyorum kardeşim diyorum ne diyeyim sayın x bey mi deyim :)

yani bu kadınlar, tüm erkeklere alıcı gözle baktıkları için mi herkesi de kendileri gibi zannediyorlar, yoksa ben mi fazla aykırıyım anlayamıyorum.
sorunun cevabını kendiniz vermişsiniz, pek bişey söylemeye gerek yok :) öyle kadınlar muhtemelen her kadını kendisi gibi sanıyor. demek ki kendisi de diğer erkeklere alıcı gözle bakıyor, amaan kişi kendinden bilir işi lafı cuk oturur işte.

evet biliyordum. whatsapp fotosunda görmüştüm, hayırlı olsun demiştim birkaç ay önce. ama kendisi devamlı sevgili değiştirir. bundan önce başka bir kızla görüşüyordu. sevgilisinin olduğunu bilsem ne olacak yanlış anlamaya meyilli bir mesaj yok ki ortada. haklısınız bazı insanlar garip. boşverdim gitti zaten)

Bir de soyle dusunun. Teror bolgesinde veya operasyon bolgesinde gorevli olduklarini ortak arkadaslarimiz araciligiyla ogreniyoruz. O yuzden merak ediyoruz mesaj atip aramamizin sebebi o. Yoksa kimse aradan kac yil gecince okul arkadasina kanca takmak icin aramiyor. Bir moral olur belki diye ulasmaya calistigimiz da oluyor ille sehit olmasindan korkmuyoruz yani.

Var boyle her dişiyi gorunce tirnaklarini cikartan tipler. Bunlari gorunce gercekten egleniyorum.

3 4 senedir tanidigim bir arkadasim var, erkek. Eski erkek arkadasimin arkadasiydi. Yazin birisiyle gorusuyordu, kiz bana mesaj atmisti su kisi senin neyin oluyor diye. Saatlerce gulmustum. Aylardir sevgilin olan adama guvenmiyorsun da hic tanimadigin bana mi guveniyorsun? Hayir guvenmiyorsan sevgili olma adamla.

Bir kere de metrodayim, tam inicem gayri ihtiyari etrafima bakindim. Bir cift varmis karsimda once kiza sonra cocuga baktim. Metrodan cikana kadar kiz arkasina donup donup bakti ve sevgilisinin boynuna atlaya atlaya bir hal oldu. Ne alici gozle baktim ne de surekli baktim sabahin 8inde kimseyi kesemem zaten ben uyku derdindeyim millet sevgili.

Bir kac tane daha var boyle ornekler ya. Asiri itici ve asiri guvensiz bir davranis. Eglenmene bak sen :)

Bakın şimdi farklı konuma düşürdüğünüz kadın da başkasının sevgilisi, eşi vs. Haksız yere, emin olmadan kocamı/sevgilimi arama demek ne demek? Gereksiz samimiyet olur, olmaması gereken zamanlarda aranır bir şey hissedersiniz tamam ama şuradan eski bir arkadaşım hal hatır sormuş diye de kıskançlık yapılmaz bence. Beni ilkokul arkadaşlarım buluyor, düşünün ki 20 küsür yıldır görmemişim, ne desin eşim görüşme sakın mı?

Ben erkeklerle daha iyi anlasiyorum bir suru erkek arkadasim var. Ancak tam da bu anlattiginiz sebepten dolayi en yakin 2 arkadasim erkek ve gay, cok mutluyum. Sevgilileri oluyor onlarla da cok iyi anlasiyorum sifir kiskanclik :)))

Adamla hem samimiyetim yok diyorsunuz hemde kanki diyorsunuz. Bu ne pehriz bu ne lahana turşusu? Bende samimiyeti gereksiz ve saçma bulurdum. He ama kalkıpta kocamın adına kimseye mesaj atmam. Adam da memnun demek ki izin verdiğine göre. Sizin anlamanız gereken bir şey yok aslında.

hanfendi daha kaç kez anlatayım? samimiyetim yok derken devamlı görüşmüyorum sürekli irtibat halinde değiliz demeye çalışıyorum. ama 5 sene aynı sınıfta okuduk. ne var kanki dediysem bu kadar fesat düşünmeye ne gerek vardı ? evet arkadaşın haberi vardır bence bana mesaj attığından. o yüzden zaten işim olmaz onunla da.

Konu şöyle açılsaydı; “sevgilimin Messengerına kadın arkadaşı kanki nasılsın diye mesaj atmış, çok sinirlendim ve haddini bildirdim.
Burada konu sahibine hak verenlerin %99 u iyi yapmışsından başlayıp mesajı gönderenin namusuna kadar dil uzatırdı. İşte bu kayısıcılığın duygusu hiç hoş değil. Bu bir kenarda dursun.

Geleyim konuya, tabii oldukça güzel bir hareket yapmışsınız. Yanındaki adama en önemlisi kendine güvenmeyen bir kadın gurubu var ki Allah benden uzak etsin. Bu kesim tüm kadınların kocişlerne, sevgililerine hayran olduğunu, her daim kadınların onların peşinde koştuğunu sanırlar. Hani sümüğünüzü atmayacak adamları bile paranoyak şekilde kıskanırlar.

Aman uzak durun. Böyleleriyle baş edemezsiniz. Siz insanlığınızı yapmışsınız.

Normal olan sensin arkadaşında normal değilmiş, sanki çocuk da anası gibi yazmış sevgilisi...adam polis olmuş ama sosyal medya hesabını yönetemiyor ne diyelim arama bir daha

Evcil dişi sineğim.
Kocanızın/sevgilinizin üzerine koyuyor ve onu yemediğini, bir şey olmadığını anlıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…