Bazı kadınların kocalarını Brad Pitt sanması..!!

Sorun şu dedikodu sizin is yerinizde seviliyor ki kim ne dedi kim kimi nasıl kaydetmiş biliniyor. Sizde dedikodu seviyorsunuz ki banane deyip geçmemiş hepsini dinlemiş hatta bunu sorun haline getirmissiniz.
İş yerinde bu tarz şeyler konusulmasi bastan hata dilden dile dolasmasi ise berbat bir durum.
İs yeri is yeri olmaktan çıkmış.
Dedikodu kazanina dönmüş.
Burdaki arkadaşlar ise durumu sorup detay isteyebilir çünkü buranin amacı yorumlamak işyerinin ise iş yapmak.
Bence artık siz elalemin eşlerini bosverin size dedikodu tasiyanlara da yol verin. Kendiniz duyuyorsaniz ilgilenmeyin.

nasıl bir hayal gücü sizdeki.. yok dedikodu kazanı olmuş yok işyeri bitmiş.. 40 yıllık kamu kurumunun kemiklerini sızlattınız..
sizin yorum anlayışınız bu sanırım.. bir örnek verdim..bu durumla ilgili tesbitte bulunulcağına bana kimin dediğini onu öğrenmeye çalıştınız..

E yok artik gercek mi bu ya? Kiz agirbasli olmasa fingirdek olsa nolur soylenecek laf mi bu vallahi cingar cikartirdim orada deli mi ne
Agirbasli olmasini soylememin sebebi kadinin yanlis anlayacagi , kocama asiliyordu diye ima edecegi hicbirsey olmamasindan kaynakliydi , cunku kimi kadin buna takilir
Ben mesela cok gulerim , karsimdakinin gozune bakarak konusurum ama bahsettigim kiz gozunu bile evraklardan kaldirmayan bir hatundu
Karsisindaki agir paranoyak olunca yasaniyor boyle seyler

Simdi allah var eşim cok yakışıklıdır ama ben artik pek fazla kiskanmiyorum bazen beni kiskandirmaya calisiyor yok kurstaki kiz benle konusmaya calisti falan diye. Diyorum seninle ayni evde yasamaya başlasin en fazla 1 sene sonra kacar huyunu suyunu öğrenince

Ahhaa evet bankalarda cok yasanan seyler bunlar
Bozulma hic , aldirma bile , nedense gun gectikce sayilari artiyor bu psikopatlarin

İşsizlikten ne yapacağını şaşırıyor bazı kadınlar. Çalışmaya ekmek parasına gidiyor herkes oraya. Ama kimisinin kocasına güveni olmuyor geçmişte yaşadığı şeylerden dolayı. Ama size yansıtılması bu konunun çok sinir bozucu.
Benim eşim üniversitede çalışıyor her cins insan var hocalar arasında da öğrencilerin giyimleri konuşmaları vs. Kesinlikle takılmam. Eşim brad pitt de olsa takılmam çünkü ekmek parası için gidiyor yan gözle bakmayacağından eminim. Hoş emin olmasam bile yine de sık boğaz etmem neticede aldatan aldanır beni değil kendini kandırır.

Kamu kurumunda daha önce bulundum malesef hepsi gibi bir genelleme yapamam ama gördüğüm yer tam bir dedikodu kazanı ve av mekaniydi.
Hayir yani kamu kurumu olunca olmuyor mu bu işler
Dedikodu kazanını ben hayal etmedim.
Yok biri telefonu görmüş söylemiş yok birinin karısı kaç kadın var diye öğrenmek için caba göstermiş yok biri erkek adiyla kadın kaydetmis diye dedikodu kaynadigini da siz soylediniz üstelik.
Tes'P'itimi yaptım zaten ben dedikodu yapmayın iş yerinde yapanlara aldirmayin işinize bakın dedim.
Yorum anlayışı nedir ? Onu bir açar mısınız böyle bir şey hiç duymadım.
Bakış açısı gibi bir şey mi
Kurumun saygısını içindekiler belirler 40 yıllık 80 yıllık fark etmez.
Bu arada hayal gücü kullanacagim bir durum da olmadı açıkçası yorumlarınız da bir çok dedikoduyu gördüğüm için tabirim dedikodu kazani oldu.

Yorumlar sizi hakli bulabileceği gibi zitta olabilir.
Deseniz ki ben gördüm telefonda ya da iste arama beni evde eşim kızıyor dese diyecegim hadi neyse alın üstüne de yok o dedi yok bundan bunu duydum hoş değil bence bir kamu kurumu için.

Arkadaşımın sevgilisinin iş yerinde bi kız vardı.Çocuk kıza diğer çalışanlara davrandığı gibi davrandığı halde kız “ayyy yhaaa bu çocok bondon hoşlonoyooo” triplerine girmişti.Çocuk arkadaşımla sevgili olduğunda “Ama şehirleriniz farklı nasıl olucak ki” yorumlarından tutun da çocuğa kalpli çikolata vermeye,kızın yanına gittiğinde gecenin 11’inde aramaya kadar bir sürü şeyler yaptı.Arkadaşımda kendini gösterip olayı bacım sen hayırdır’a getirince arkadaşımın ne gereksiz kıskançlığı kaldı ne özgüvensizliği .Orda burda da çocuğun arkasından “Çok çirkin” diye atıp tutmuş.Konu sahibi yanlış anlama kesinlikle sizi o kızla bir tutmuyorum ama etrafta o kız gibisinden çok var.

Bende de Burak Ozçivit ile Kıvanç Tatlıtuğ arası bir şey var.
Ama Kargaya yavrusu şahin görünürmüş; eşim bana göründüğü kadar da yakışıklı değilmiş meğer; eşim kendisini pek o kadar da beğenmez (biraz göbeği var, şaçının da tepesi az seyrekleşmeye başlamış) Ben de ona "sana dibi düşmeyecek kadının X kromozomu eksiktir" diyorum gülüyoruz. Eşim kıskançlığı hiç sevmez hatta "seven kıskanır" lafına gıcık olur ben de "ama ben çok kıskancım senin gömleğini, su içtiğin bardağı bile kıskanırım ben" derim Yine güleriz. Ben kıskançlığı iyi kıskançlık kötü kıskançlık diye ikiye ayırırım. "Seven kıskanır"daki İyi kıskançlık insanı gülümsetir; küçük bir iltifat gibidir; kötü kıskançlık ise gerer, mutsuz eder, güvensizliktir, daha da ilerisi ise hasta eder ilişkileri bitirir; ve hakarettir aslında.
Siz kendinizden eminseniz, ilişkilerinizde ağırbaşlı iseniz hiç üzerinize de alınmayın, sinir de olmayın, başkalarının güvensizliklerini ve sorunlu ilişki biçimlerini de kafanıza takmayın derim.

Aman ne hırs yaptınız be.. imla hatalarımı bile bulmaya çalışmışsınız. Ama kendi yazınıza dikkat etseydiniz bari.. zıtta değil zıt da, bir çok değil birçok yazılır..
Yine de engin fikirleriniz için çok teşekkürler..

Ay çok güldüm çok tatlısınız.. mutluluklar dilerim size

Kocam Allah için fena yakisikli,fit,bakımlı efendime soyleyim bir gülüşü var inci gibi dilseri,boyu posu. Yan bakinin gözünü oyarim,ya nolacadi? Zaten dünyada bir Brad Pitt bir de benim kocam.

Bazıları da genel anlamda ayarı tutturamıyor.
Mesela eşimin de işi kadın ağrlıklı en samimi arkadaşı kadın ondan rahatsızlık duymuyorum. Ramazanda ikisi başbaşa gider yerler hatta.

Ama bir tane başka kadın var aşırı rahatsızım. İşyeri yemeklerinde benden kaçar, selam vermez. İşe servisle gitmeyeceğini servis grubuna yazınca hemen özelden gecenin 11nde beni de alın yazar.
Valla ben veto ettim yine servis harici gittiğinde araba kadın ağırlıklı oluyor ama o şahıs binemiyor.
Eşine selam vermediğin insana gece mesaj atmak fln gibi abeslikler erkeğin de karısına yapılırsa sinirleneceği şeyler.
Kadını erkeği yok yani esasında karşındaki insanla mesafeni güzel koruyabilmek önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…