- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.567
- 298
- Konu Sahibi moveon1881
-
Ay yok be nerde.. sadece bana karşı olmuyor. Genel konuşmaya çalışmıştım aslında..Sanırım siz de kendinizi Angeline Jolie sanıyosunuz
Sorun şu dedikodu sizin is yerinizde seviliyor ki kim ne dedi kim kimi nasıl kaydetmiş biliniyor. Sizde dedikodu seviyorsunuz ki banane deyip geçmemiş hepsini dinlemiş hatta bunu sorun haline getirmissiniz.kim söyledi kim söyledi. Ne yapacaksınız kim söylediğini.. dedikodu kısmını ne kadar merak ediyorsunuz ya..
Sonucu yorumlayacağınıza kim ne dedi ne zaman dedi onunla ilgileniyorsunuz..
evlerine dinleme cihazı takmadım herhalde..
nasıl bir hayal gücü sizdeki.. yok dedikodu kazanı olmuş yok işyeri bitmiş..Sorun şu dedikodu sizin is yerinizde seviliyor ki kim ne dedi kim kimi nasıl kaydetmiş biliniyor. Sizde dedikodu seviyorsunuz ki banane deyip geçmemiş hepsini dinlemiş hatta bunu sorun haline getirmissiniz.
İş yerinde bu tarz şeyler konusulmasi bastan hata dilden dile dolasmasi ise berbat bi
İs yeri is yeri olmaktan çıkmış.
Dedikodu kazanina dönmüş.
Burdaki arkadaşlar ise durumu sorup detay isteyebilir çünkü buranin amacı yorumlamak işyerinin ise iş yapmak.
Bence artık siz elalemin eşlerini bosverin size dedikodu tasiyanlara da yol verin. Kendiniz duyuyorsaniz ilgilenmeyin.
Agirbasli olmasini soylememin sebebi kadinin yanlis anlayacagi , kocama asiliyordu diye ima edecegi hicbirsey olmamasindan kaynakliydi , cunku kimi kadin buna takilirE yok artik gercek mi bu ya? Kiz agirbasli olmasa fingirdek olsa nolur soylenecek laf mi bu vallahi cingar cikartirdim orada deli mi ne
Bütün kadınlarda senin yakışıklı kocana asılıyordur eminim
Ahhaa evet bankalarda cok yasanan seyler bunlarBenim başıma çok geliyor bankada, genelde yaşıtlarım geliyor çift mesela,oturdukları saniyeden itibaren kadın göz hapsine alıyor beni, hissediyorum ve aşırı derecede rahatsız oluyorum. Bir şey soracak bana sormuyor mesela adama soruyor o bana soruyor beni muhatap almıyor falan değişik tipler
İşsizlikten ne yapacağını şaşırıyor bazı kadınlar. Çalışmaya ekmek parasına gidiyor herkes oraya. Ama kimisinin kocasına güveni olmuyor geçmişte yaşadığı şeylerden dolayı. Ama size yansıtılması bu konunun çok sinir bozucu.Sevgili kadınlar kulübü hanımları çalıştığım iş yeri maalesef erkek sayısının fazla olduğu bir yer..
Çok şükür iş arkadaşlarım tarafından büyük bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama eşlerinin yersis kıskançlıkları bana çok enteresan geliyor.
Ailece görüştüğüm iş arkadaşlarım da var tabi hepsi böyle değil..
Böyle durumlarda sizin tepkiniz ne oluyor.
Kamu kurumunda daha önce bulundum malesef hepsi gibi bir genelleme yapamam ama gördüğüm yer tam bir dedikodu kazanı ve av mekaniydi.nasıl bir hayal gücü sizdeki.. yok dedikodu kazanı olmuş yok işyeri bitmiş..40 yıllık kamu kurumunun kemiklerini sızlattınız..
sizin yorum anlayışınız bu sanırım.. bir örnek verdim..bu durumla ilgili tesbitte bulunulcağına bana kimin dediğini onu öğrenmeye çalıştınız..
Aman ne hırs yaptınız be.. imla hatalarımı bile bulmaya çalışmışsınız. Ama kendi yazınıza dikkat etseydiniz bari.. zıtta değil zıt da, bir çok değil birçok yazılır..Kamu kurumunda daha önce bulundum malesef hepsi gibi bir genelleme yapamam ama gördüğüm yer tam bir dedikodu kazanı ve av mekaniydi.
Hayir yani kamu kurumu olunca olmuyor mu bu işler
Dedikodu kazanını ben hayal etmedim.
Yok biri telefonu görmüş söylemiş yok birinin karısı kaç kadın var diye öğrenmek için caba göstermiş yok biri erkek adiyla kadın kaydetmis diye dedikodu kaynadigini da siz soylediniz üstelik.
Tes'P'itimi yaptım zaten ben dedikodu yapmayın iş yerinde yapanlara aldirmayin işinize bakın dedim.
Yorum anlayışı nedir ? Onu bir açar mısınız böyle bir şey hiç duymadım.
Bakış açısı gibi bir şey mi
Kurumun saygısını içindekiler belirler 40 yıllık 80 yıllık fark etmez.
Bu arada hayal gücü kullanacagim bir durum da olmadı açıkçası yorumlarınız da bir çok dedikoduyu gördüğüm için tabirim dedikodu kazani oldu.
Yorumlar sizi hakli bulabileceği gibi zitta olabilir.
Deseniz ki ben gördüm telefonda ya da iste arama beni evde eşim kızıyor dese diyecegim hadi neyse alın üstüne de yok o dedi yok bundan bunu duydum hoş değil bence bir kamu kurumu için.
Ay çok güldüm çok tatlısınız.. mutluluklar dilerim sizeSimdi allah var eşim cok yakışıklıdır ama ben artik pek fazla kiskanmiyorum bazen beni kiskandirmaya calisiyor yok kurstaki kiz benle konusmaya calisti falan diye. Diyorum seninle ayni evde yasamaya başlasin en fazla 1 sene sonra kacar huyunu suyunu öğrenince
En son kibarlığı elden bırakmadığınız çok iyi olmuş bey derkengayet bodur sisman cirkin bir bey
Ahhaa adamin bir sucu yoktu ki , cok sa iyi kalpli bir insandirEn son kibarlığı elden bırakmadığınız çok iyi olmuş bey derkenyanlış anlamayın çok güldüm sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?