Bazı kadınların terbiyesizliği

Alsancak'ta yaşamak, lüks otomobillere sahip olmak size bir şekilde eşlerinden
ayrılıp, yalnız yaşayan kadınlara ya da bekar kadınlara böyle ithamlarda bulunma
hakkını vermez.

Eşiniz çok namuslu biri ise görmez zaten o bahsettiğiniz kadınları. Niyeti olmayanı
kimse yoldan çıkaramaz...

Yorum yapanlara elestirenlere 'kiskanclik' diyorsunuz ama bence sizin icinizi yiyip bitiren kiskanclik.. yoksa ne diye bir kadin erkegimi ayartiyor diye sikayet edeceksinizki..

Seviyorsa güveniniz tamsa Kocaniza karsi .. elinizde tutabilirsiniz sikayetinizin olmamasi lazimdi.. Kiskanclik güvencsizlikten gelir..

Hiç arkadaşın yok dimi?
Ortak arkadaşı filan geç.Normal..böyle oturup dertleşeceğin bayan arkadaşın filan ?!

eziğiz biz ezik
1.85 boyunda mühendis kocişimiz
altımızda spor arabamız yok
ne yapalım
olmayınca olanı kıskanıyoruz
mazur gör ablaaa

ya yok araba maraba önemli değil, sadece bizi raht bıraksınlar, burada eminim izmirden bizi tanıyan biri bile çıkabilir ama sorun bu değil. en son birine patlıyacagım o olacak!! önemli olan bizim huzurumuz bozulmasın yoksa maddi olarak zaten hep iyiydik.

zeus mu heyy maşşalllah
şimşek de fırlatıyomu

bu konuda en çok bu mesaja güldüm nasıl bir aşağılık kompleksidir ki, sürekli üst görünmeye çalışıyolar

konuyu dalga gecmek amaclı yazdıgınızı düsünüyorum.

üstüne üstelik dün üye olup bugün bu kadar üyeyi toplayıp reyting yaptınız yorumlarınızla da.

o yüzden size sizin dilinizle cevap vereceğim ;

Allah her erkeğe doyumsuz cinsel istek vermiş ama sadece bir kişiye yetecek kadar kan vermiş o bölgeye

o yüzden tehlikelerden korkma ..

önce sen üslübunu düzelt canım...yok 15 kuşak izmirliyiz falan ne demek izmirli olmayınca soylu olunmuyormu.. Ayrıca dul bayanlar hakkında böyle kırıcı olma bence...kocama güveniyorumda onlara güvenmiyorum da ne demek kocan 5 yaşındaki çocuk değil ya şeker verip kandırsınlarbence senin sorunun kendinle kendine güvenin sıfır bu yüzden başkalarından çıkarma hırsını

Başka kadınlara karşı bu kadar güvensiz olacağınıza kendi özgüveninizi geliştirseniz hayatta daha mutlu olursunuz.

keser döner sap döner gün gelir hesap döner..

sizin yarınınızın garantisi var mı?

dikkat edin de o boş beleş!! kadınlardan biri de siz olmayın.

var var merak etme sen:) babam onu bitirir boşanırsa falan, aklına getirirse bile biter. o mevkilere bedavadan gelmedi :)

Kocasina güveni olan kadin sevildigini bilen kadin baska kadinlara kocasinin bakmadigini bilen kadin gelipte böyle bir baslikla böyle bir konusma sekliyle burda paylasim yapmaz !-.

Burda ne cevap ne yorumlar bekliyorsunuz burda gelip dul kadinlarimi kötüliyelim hemde genelini!! SACMALIK..

yollarım izmirdeysen, ama dikkat et bir daha başka erkekler boş gelir sonra!! onun açtığı boşluğu dolduramazlar neme lazım dimi??

Herkesten Çok Özür Diliyorum...
Arkadaş Neymiş Senin Bu Kocan Yaaaa Herhalde 7/24 Sevişiyorsunuz Kocasının Cinsel Hayatıyla Bu Kadar Gururlanan Birini İlk Defa Görüyorum Desem Yalan Olmaz.

Ya var ya konu sahibi büyük ihtimalle erkek bayanlar buna yüz vermiyor , kendini bu şekil de teselli ediyor sanırım
Evlenmen lazım kız ayarlayabilmen için kızlar bakmaz yoksa sana

var ama onlarada güvenmiyorum, eve sokmam bekarları!!!!!!!!!!!!!

bence erkekleri de sokma evine belli mi olur gay olurlar senin muhteşem kocanı görünce akılları bulanır yoldan çıkarırlar felan, kimseye güvenmiceksin

Son düzenleme:
Bu konu gerçek mi kuzummm ben gerçeklik konusunda pek emin değilimde kocası aldatılma tehlikesi altında olan bi kadın bu kadar rahat ve emin konuşacak bence arkadaş gerçekten eğleneceği mekanı biliyor :d

online sohbet modunda kamera şakası tadında :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…