eziğiz biz ezik
1.85 boyunda mühendis kocişimiz
altımızda spor arabamız yok
ne yapalım
olmayınca olanı kıskanıyoruz
mazur gör ablaaa
bu gerçeği değiştirmiyorki, şu anda işte ve her an tehlike altında, ne yapsaydım yani sırf evlenmek için kıytırık çiroz fakir kültürsüz bir adamlamı evlenseydim. kocişim zeus gibi, maddi durumu da iyi sayılır ama babamda yardım ediyor.
Hiç arkadaşın yok dimi?
Ortak arkadaşı filan geç.Normal..böyle oturup dertleşeceğin bayan arkadaşın filan ?!
bu güzelmiş :))
aynı sokaktan bi arkadaşın annesi bana görücü göndermiş neyse olmaz dedim sinirlendim bi de sanırım kendi kızını niye vermiyomuş filan diye söylendim o zamanki aklımla. kadın demiş ki ben beğendim çocuğu da benim kız yanıma yakışmaz diye istemedikendi yanına yakıştıramadığını komşu kızına uygun bulmuş. bi de evlenene kadar ismimle hitap ederdi evlendi abla demeye başladı. :26:
Hiç arkadaşın yok dimi?
Ortak arkadaşı filan geç.Normal..böyle oturup dertleşeceğin bayan arkadaşın filan ?!
zeus muheyy maşşalllah
şimşek de fırlatıyomu
bu gerçeği değiştirmiyorki, şu anda işte ve her an tehlike altında, ne yapsaydım yani sırf evlenmek için kıytırık çiroz fakir kültürsüz bir adamlamı evlenseydim. kocişim zeus gibi, maddi durumu da iyi sayılır ama babamda yardım ediyor.
keser döner sap döner gün gelir hesap döner..
sizin yarınınızın garantisi var mı?
dikkat edin de o boş beleş!! kadınlardan biri de siz olmayın.
var ama onlarada güvenmiyorum, eve sokmam bekarları!!!!!!!!!!!!!
zeus muheyy maşşalllah
şimşek de fırlatıyomu
yollarım izmirdeysen, ama dikkat et bir daha başka erkekler boş gelir sonra!! onun açtığı boşluğu dolduramazlar neme lazım dimi??
var ama onlarada güvenmiyorum, eve sokmam bekarları!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?