teşekkürler canım. aynen öyle yapıyorum ama görüyorsun dimi burada bile nasıl şiddetle karşılaştım. kocamı rahat bırakın dedim ama demez olaydım herkes üstüme saldırdı. demekki kocalarımızı bırakısak bunlar üstüne atlıycak
Bence en iyi siz kocanizi eve baglayin.... Ustunede bir tabela asin satilmistir diye.... Aman aman kiralik zannedip baska kizlar almaya kalkmasin....
kızlar konu gerçek olabilir yaa,
benim bi arkadaş doktorla evlendi, bi ara karşılaştık seni isteyen yok mu öğretmen falan dedikendi de öğretmen ben de öğretmenim
bana ezik muamelesi yaptığına mı yanayım, öğretmenlere hakaret ettiğine mi yanayım, komik yaaa
bir derdimizi paylaştık ama millet kıskançlıktan efendi gibi cevap veremedi. demekki sebep kıskançlık galiba kızlar
bir derdimizi paylaştık ama millet kıskançlıktan efendi gibi cevap veremedi. demekki sebep kıskançlık galiba kızlar
zaten kızdığım konu da bu, neden kocalara saldırıyorsunuz? bekar erkekler cazip gelmiyormu?
zaten kızdığım konu da bu, neden kocalara saldırıyorsunuz? bekar erkekler cazip gelmiyormu?
merhaba arkadaşlar ben bu dul ve erkeği olmayan boş beleş kadınlardan çok şikayetçiyim, ya sizin hayatınızda erkek yok diye neden bizimkilere saldırıyorsunuz ki? bir sürü bekar erkek varken bu dullar özellikle evli erkekleri ayartma peşinde. bi gün katil olucam artık yeter bırakın kocamın peşini!!
kendi evliliğini yürütemeyen beceriksiz kadınlar bide bizim gibi erkeğinin değerini bilen kadınların yuvasını yıkma derdinde. sanki erkek yok hiç dünyada, bunlar hepmi evli erkeklere sarıyor arkadaşlar yardım edin bişey diyin yaa!!!!
haklısın canım ya, kadınlar böyle işte, kıskançlık kıskançlık ama kabahat sende neden koçişin özelliklerini sayıyosun ki burda, olan var olmayan var
eziğiz biz ezik
1.85 boyunda mühendis kocişimiz
altımızda spor arabamız yok
ne yapalım
olmayınca olanı kıskanıyoruz
mazur gör ablaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?