Bazı kadınların terbiyesizliği

bir derdimizi paylaştık ama millet kıskançlıktan efendi gibi cevap veremedi. demekki sebep kıskançlık galiba kızlar

Adminlere söyleyelim de bir de "kıçıyla gülen ifade" eklesinler gülücüklere
Zira gülecek başka bi yer bulamadım

Bence en iyi siz kocanizi eve baglayin.... Ustunede bir tabela asin satilmistir diye.... Aman aman kiralik zannedip baska kizlar almaya kalkmasin....

zaten kızdığım konu da bu, neden kocalara saldırıyorsunuz? bekar erkekler cazip gelmiyormu?

bu güzelmiş :))
aynı sokaktan bi arkadaşın annesi bana görücü göndermiş neyse olmaz dedim sinirlendim bi de sanırım kendi kızını niye vermiyomuş filan diye söylendim o zamanki aklımla. kadın demiş ki ben beğendim çocuğu da benim kız yanıma yakışmaz diye istemedi kendi yanına yakıştıramadığını komşu kızına uygun bulmuş. bi de evlenene kadar ismimle hitap ederdi evlendi abla demeye başladı. :26:

sanırım konu sahibinin anladığı jargonu biz ilk baştan idrak edemedik baştan yazacaktık şuraya '' uludağ limonata, nutella, kedi, sevdicek, Behzat amirim '' falan diye başlayan cümleler kursaydık bu kadar tartışma yaşanmayacaktı.

bir derdimizi paylaştık ama millet kıskançlıktan efendi gibi cevap veremedi. demekki sebep kıskançlık galiba kızlar

haklısın canım ya, kadınlar böyle işte, kıskançlık kıskançlık ama kabahat sende neden koçişin özelliklerini sayıyosun ki burda, olan var olmayan var

efendi mi.
senin uslubuna az bile aslında bizim söylediklerimiz.
sana söyleyecek çok güzel şeylerimiz var da, neyse diyoruz.

kıskançlık mı? kıskançlığı yapan sen değil misin? bekar yada dul diye ayrımda yapıp onlardan kıskanan sen değil misin? ozman kıskanma. rahat bırak kocanı adam hayatını yaşasın seni nasıl çekmiş bu zamana kadar hayret

Suç hep kadınlara atılıyor da erkekler sütten çıkma ak kaşık mı yani ?

Erkeğin imzası sözü varsa erkekte hata kesinlikle.

Kadın istediği kadar zorlasın ayartsın adam adam olsun da ayartılmasın canım.

Ne münasebet kadın silah zoruyla aldatmaya neden olmuyor ya.

Erkekte bi gram meyil varsa aldatır kardeşim bir bir daha iki.

Ben hatanın %95ini adamda görürüm geri kalan payda diğer kadın da tabiki...

Bide derler ya bakımlı ol seksi ol vs vs kocan aldamasın.

Yok öyle bi hikaye ...

İstediğin kadar bakımlı ol sexsi görün aldatılcaksan gene aldatılırsın.Keşke bakım güzellikle olcak iş olsaydı...

Adamda iş bitiyor adamda...

23 yaşındayım demişsin. Yaşın itibariyle böyle endişelere kapılmanı normal buluyorum. Ama şunu kesinlikle unutma güzeli,çirkini,evlenmişi,boşanmışı her neyse her türden kadın onun çevresinde olacak. Yapacak olan adam seni ayakta uyutur da yapar,ruhun duymaz...Anladığım kadarıyla sen eşine güveniyorsun ama çevresinde kadın olmasından rahatsızlık duyuyorsun.Ama şöyle düşün, eşin sosyal hayatında hep kadınlarla karşılaşacak, sen hep böyle için için acaba mı diye düşüneceksin? Böyle ömür geçmez valla. Herşey karşındaki insana güvenmekte bitiyor.

zaten kızdığım konu da bu, neden kocalara saldırıyorsunuz? bekar erkekler cazip gelmiyormu?

dönüp başa neden geliyorsunuz hep aynı soru ve arkdaşlar cevap veriyorlar ama siz anlamak istemiyorsunuz sanırım EGO patlaması falan mı yaşıyorsunuz şuanda eminim çok mutlusunuz BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM

İYİ ÇALIŞMALAR

kesinlikle
burdakilerin hepside kadın değilmi nolacak işte
bana bak bunların böyle ters cevap vermeleri kocişinde gözleri olmasından mı aceba

keser döner sap döner gün gelir hesap döner..

sizin yarınınızın garantisi var mı?

dikkat edin de o boş beleş!! kadınlardan biri de siz olmayın.

eziğiz biz ezik
1.85 boyunda mühendis kocişimiz
altımızda spor arabamız yok
ne yapalım
olmayınca olanı kıskanıyoruz
mazur gör ablaaa

ya haklısın senin derdin büyük biz o kadar levanten olmadığımızdan anlayamıyoruz işte nabıcaksın, bence sen git kocacığının işyerine adamın sahibini görsünler orda entel entel konuşmasınlar hatta bitane de bekaret kemeri al tak neme lazım zavallı kocanın üstüne atlarlar adamceğiz ne olduğunu anlamadan falan

Vay asufteler vay!!!
Vay erkek duskunu o..pular vay!!!
Tabi canim, bu devirde artik koca nerdeeeee, insan kocasini gozu gibi sakinmali. Erkek avcisi kadinlardan korunmak icin soyle onerilerim var :

1. Kocanizi kafese kapatip disari cikarmayin.
2. Boynuna tasma takin.
3. Alarmli don alin, cikarirsa size uyari sinyali gondersin.
4. En garantisi : Ortacagda hacli seferine cikan sovalyelerin karilarina giydirdikleri demir bekaret kemerinden alin ve giydirin kocaniza. Anahtarini da denize atarsiniz , garanti olur. Ya dul bir kadin gelip anahtari calarsa? Bunu goze alamayiz tabi ki.
5. Hadim edin gitsin, istese de aldatamaz. Gerci ondan sonra size de hayri olmaz ama olsun iciniz rahat eder.

haklısın canım ya, kadınlar böyle işte, kıskançlık kıskançlık ama kabahat sende neden koçişin özelliklerini sayıyosun ki burda, olan var olmayan var

bu gerçeği değiştirmiyorki, şu anda işte ve her an tehlike altında, ne yapsaydım yani sırf evlenmek için kıytırık çiroz fakir kültürsüz bir adamlamı evlenseydim. kocişim zeus gibi, maddi durumu da iyi sayılır ama babamda yardım ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…