seviyede ne var onu anlayamadım şimdi? milletin kocasına saldıranlar seviyesizse ben ne yapayım?
Ben sana birşey söyleyeyimmi;
Biz kadınların önsezileri çok kuvvetlidir, sen kocanın etrafındaki kadınlardan bu kadar rahatsız oluyorsan yüzde doksandokuz aldatılıyorsundur.Hemde malesef bir kaç kadınla.
O yüzden burda kadınlara saydırmayı bırakıp,kocanın başına gitsen iyi olur.
Yoksa kapıp götürecekler.
açık tenliyim canım bildin:)
canım ya,beyaz türkten bunumu anladın. cilt renginimi..
çok şekersin sen:)
kızlar konu gerçek olabilir yaa,
benim bi arkadaş doktorla evlendi, bi ara karşılaştık seni isteyen yok mu öğretmen falan dedikendi de öğretmen ben de öğretmenim
bana ezik muamelesi yaptığına mı yanayım, öğretmenlere hakaret ettiğine mi yanayım, komik yaaa
HAYATTA ÜÇ ÇEŞİT İNSANDAN KORKACAKSIN!!.. DAĞDAN İNME, DİNDEN DÖNME, SONRADAN GÖRME..
Dağılalım kızlar bizim maaşlar bu konuya yetmez..
açık tenliyim canım bildin:)
kapasite belli, sınırlarını zorlamayalımbeyin patlaması yaşar sonra.
kapasite belli, sınırlarını zorlamayalımbeyin patlaması yaşar sonra.
kızlar konu gerçek olabilir yaa,
benim bi arkadaş doktorla evlendi, bi ara karşılaştık seni isteyen yok mu öğretmen falan dedikendi de öğretmen ben de öğretmenim
bana ezik muamelesi yaptığına mı yanayım, öğretmenlere hakaret ettiğine mi yanayım, komik yaaa
biz 15 kuşak izmirliyiz, soyumuz levantenlere dayanıyor ne sonradan görmesi? bilip bilmeden yorum yapmayalım lütfen.
Ben sana birşey söyleyeyimmi;
Biz kadınların önsezileri çok kuvvetlidir, sen kocanın etrafındaki kadınlardan bu kadar rahatsız oluyorsan yüzde doksandokuz aldatılıyorsundur.Hemde malesef bir kaç kadınla.
O yüzden burda kadınlara saydırmayı bırakıp,kocanın başına gitsen iyi olur.
Yoksa kapıp götürecekler.
bana cevap vermiyo verse dertleşcem ama
bize doğru patlamasında kocasına doğru patlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?