arkadaş seninde yazdığın şeyler gerçekten hoş değil ; bir değil, iki değil yani.
şu kurduğun cümleye bak yaanapcan elin kokuşmuş adamını sen?
kendını öyle şeylere layık görme bence.
Onlar çok değişik ördek çeşidi
Köpek piskolojisi var resmen onlarda gidiyosun seviyosun, ısırıyoryada kovalıyor yakaladımı ısırıyor ama illaki ısırıyor...
Benide AT ısırmıştı
canım tabıkı öyle bişi düşünmüyorum. sinirlendiğim için yazdım.
Vallahi burdan ağız alışkanlığı yaptınız kociş kociş diye ben de benim herife "kociş" diyorum o da bana "karış" diyo başka türlü uymuyo çünkü
Bundan sonra ona Zeus diycem bakalım ne cevap verecek
Vallahi burdan ağız alışkanlığı yaptınız kociş kociş diye ben de benim herife "kociş" diyorum o da bana "karış" diyo başka türlü uymuyo çünkü
Bundan sonra ona Zeus diycem bakalım ne cevap verecek
canım tabıkı öyle bişi düşünmüyorum. sinirlendiğim için yazdım.
kocası yok zaten o çizgi film kahramanının hadi unutalım o sözleride
nasıl bir sinir ki bu
kendıne böyle yakıştırmalar yapıyorsun? valla şaka bile olsa asla
o cümleleri kurmam.neyse , sen sinirlenme bir daha
sendrom sen herif de bende benım herife herif diom :)
zeus tehlike çünki ablam bana seni deyyusun mağarya götirimmi dedi bir gün o ne abla dedim
yegenim teyze zeusun mağarası ya dedi
sendrom sen herif de bende benım herife herif diom :)
zeus tehlike çünki ablam bana seni deyyusun mağarya götirimmi dedi bir gün o ne abla dedim
yegenim teyze zeusun mağarası ya dedi
O da sana Athena der
merhaba arkadaşlar ben bu dul ve erkeği olmayan boş beleş kadınlardan çok şikayetçiyim, ya sizin hayatınızda erkek yok diye neden bizimkilere saldırıyorsunuz ki? bir sürü bekar erkek varken bu dullar özellikle evli erkekleri ayartma peşinde. bi gün katil olucam artık yeter bırakın kocamın peşini!!
kendi evliliğini yürütemeyen beceriksiz kadınlar bide bizim gibi erkeğinin değerini bilen kadınların yuvasını yıkma derdinde. sanki erkek yok hiç dünyada, bunlar hepmi evli erkeklere sarıyor arkadaşlar yardım edin bişey diyin yaa!!!!
athena kızı bi kerem zeusun..hera olacak o ...
Bu arada Zeusta önüne gelen her dişiyi ayartan bir karakter:))
emin olun kendimden utandım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?