Bazı kadınların terbiyesizliği

bence arkadaşın cevapları gayet yaratıcı komik ve taşı gediğine koyan cinstendi..öyle saça böyle tarak derler ya o işte..

Böyle kötü düşünen kadınların evlılıklerının sonuda genelde " boşanma " olarak sonuçlanıyor.....

athena kızı bi kerem zeusun..hera olacak o ...
O an o geldi aklıma
Bu arada Zeusta önüne gelen her dişiyi ayartan bir karakter :))
Koca zeus... Bide elektiriği fazlaydı ya Karşı cinste etkileniyordu haliyle
keşke sadece dişiyi olsa. adonis olayınıda unutmamak lazım:)
Zaten bu yunanların huyudur Ya tarihlerinde, düşünürlerinde ve mitolojisinde illaki böyle hemcins münasebetleri meşhurdur

Ne kadar itici cümleler ya, konu sahibi banlanmışsın ama eminim okuyorsundur.
Sen o kadar insanın günahına girmişsin terbiyesiz dullar filan demişsin ya aslına bakarsan sen evli bile değilsin.
Ve eminim ki evli bir adama göz koydun burda toplumun nabzını ölçmeye çalışıyorsun
Çok yazık sana

Erkeksiz kalmak sözünü sürekli kullanmışsın
Nedir bu erkeksiz kalmak?
Ne kadar geri bir düşünceye sahipsin farkında mısın?
Sadece acıdım.

Bir tek sen buldun brad pitt, zeus her neyse
Sakın bırakma o kocayı
Aman aman seninle aynı evi paylaşan adama yazık...

bence arkadaşın cevapları gayet yaratıcı komik ve taşı gediğine koyan cinstendi..öyle saça böyle tarak derler ya o işte..

katılıyorum ben hiç kötü bir niyet görmedim anlayacağı dilden konuştu hem de eğlenmemize vesile oldu ben çok güldüm

adonis yazmışım. karışmış. ganymedesti ilşki kurduğu erkek..
efsane şöyle.
Baştanrı Zeus sadece kadınların güzelliğine değil güzel olan her şeye hayrandı, hatta delikanlılara bile gönlünü kolayca kaptırıyordu. Zeus bir gün Ganymedes adında çok güzel bir delikanlıyla karşılaştı. Öylesine güzel öylesine çekici bir gençtiki Zeus kendini bu delikanlının cazibesine kapılmaktan alıkoyamadı. Ve onu sonsuza dek yanında tutmak için beraberinde Olympos'a götürmeye karar verdi. Bir gün Ganymedes İda dağlarının yamaçlarında sürüsünü otlatırken Zeus bir kartal şekline girerek Olympos'tan aşağıya indi ve Ganymedes'i omuzlarından yakaladığı gibi tanrılar dağına götürdü. Genç çobanı Ambrossia ile besleyip güzel yüzünü ve gençliğini sonsuza kadar muhafaza etmesini sağladı.

sen merak etme kocam 1.85 boyunda taşa vursa ikiye böler, sinek kadarı senin olsun

ayyy Allah ımmm yemınle içimi şişirdin
sen al o eşi benzerı bulunmayan selvı agacı gıbı kocanı pamuklara sar sarmala.
sokak yuzu gosterme. malum senden baska kocasına duskun, kocasını seven kadınlar yok.
senın kocana deliren kuduruk ınsan cok. mazallahhhh..... şakamısın sen yaaaa ( ruh halın ıyı degıl )

51 sayfa olmuş
her insan dul kalabilir.yarının ne getireceğini kimse bilemez.zaten bu aldatan erkekler hep kadınların ağına düşüyor.vah vah zavallılar.hep kadın ayartan,pislik oluyor.erkeğin içinde varsa her türlü yapar.öyle dul,bekar,yaşlı,genç bakmaz bile.
konu sahibinin kocası gerard butler galiba.bence eve kapat da azmış dullar(!) kocanı kapmasın

sen merak etme kocam 1.85 boyunda taşa vursa ikiye böler, sinek kadarı senin olsun

aaa,, burada haklı konu sahibi.

''mağara adam''ları gerçekten taşı ikiye bölebilirler

yazık yaa, hayalınde nasıl bir erkek varmış
konu sahibinin.

kız jersksy allah seni napmasın kız
sende bizdensin desene

Dul bekar evli diye ayıramıcam ama cidden bi mekana falan gidince yanında eşi olmasına rağmen budala budala bakan kadınlarla karşılaşıyorum

Bu bilgi için sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum

Birde insanlık için bir şeyler yapsaymış keşke deyyus-zeyyus

bazıları diye ayırsaydınız keşke hepsini kapsar şekilde söylemeseydiniz

dul başıboş beleş kadınlar diye ayırmış bayan aslında... siz neden böyle bi mualefetlik gereği duydunuz anlamadım ben şayet dul bi kadın olsam alınmam aaa derim yazık allah bilir dul ne fena kadınlar var bayanı üzmüşler derdim sizin yaranızmı var bayan zaten o tarz kadınlara hitap etmiş şimdi durup dururken mualefetliğin gereği yok sen düzgün bi insansan yada annen yengen teyzen adına üstüne alındıysan yada bi yakının adına bence üstüne alınma çünkü burda hitap edilen kadınlar gerçekten çok kötü kadınlar.. bu konu hakkında bu tarz yorum yapman bile yanlış bence en çok destek olmaya çalışmalıyız bayana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…