- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
bu kadar mesaj içinde hiç birine bu kadar gülmemiştim ya yalnız olsam kahkalarla gülecektim o kadar yani
Allah seni güldürsün hep emi
ben hala senin kötü niyetli olmadığından yanayım
bu söylediklerin sana yakışmıyo falan demicem,çünkü ortada aptalca bi konu vardı, ve belki de söylenmesi gereken buydu. bazıları bu dilden anlıyor çünkü.
unut gitsin
ben hala senin kötü niyetli olmadığından yanayım
bu söylediklerin sana yakışmıyo falan demicem,çünkü ortada aptalca bi konu vardı, ve belki de söylenmesi gereken buydu. bazıları bu dilden anlıyor çünkü.
unut gitsin
bence arkadaşın cevapları gayet yaratıcı komik ve taşı gediğine koyan cinstendi..öyle saça böyle tarak derler ya o işte..
O an o geldi aklımaathena kızı bi kerem zeusun..hera olacak o ...
Koca zeus... Bide elektiriği fazlaydı yaBu arada Zeusta önüne gelen her dişiyi ayartan bir karakter:))
Zaten bu yunanların huyudurkeşke sadece dişiyi olsa. adonis olayınıda unutmamak lazım:)
bence arkadaşın cevapları gayet yaratıcı komik ve taşı gediğine koyan cinstendi..öyle saça böyle tarak derler ya o işte..
valla bende dedim hadi gidelim çok merak ettim dedim amannn içinde bir avuç su var deyyusun dedi
katılıyorum ben hiç kötü bir niyet görmedim anlayacağı dilden konuştu hem de eğlenmemize vesile oldu ben çok güldüm
O an o geldi aklıma
Koca zeus... Bide elektiriği fazlaydı yaKarşı cinste etkileniyordu haliyle
Zaten bu yunanların huyudurYa tarihlerinde, düşünürlerinde ve mitolojisinde illaki böyle hemcins münasebetleri meşhurdur
sen merak etme kocam 1.85 boyunda taşa vursa ikiye böler, sinek kadarı senin olsun
sen merak etme kocam 1.85 boyunda taşa vursa ikiye böler, sinek kadarı senin olsun
ben boşanmam siz merak etmeyin, o beni bırakırsa tüm iş hayatı biter.
adonis yazmışım. karışmış. ganymedesti ilşki kurduğu erkek..
efsane şöyle.
Baştanrı Zeus sadece kadınların güzelliğine değil güzel olan her şeye hayrandı, hatta delikanlılara bile gönlünü kolayca kaptırıyordu. Zeus bir gün Ganymedes adında çok güzel bir delikanlıyla karşılaştı. Öylesine güzel öylesine çekici bir gençtiki Zeus kendini bu delikanlının cazibesine kapılmaktan alıkoyamadı. Ve onu sonsuza dek yanında tutmak için beraberinde Olympos'a götürmeye karar verdi. Bir gün Ganymedes İda dağlarının yamaçlarında sürüsünü otlatırken Zeus bir kartal şekline girerek Olympos'tan aşağıya indi ve Ganymedes'i omuzlarından yakaladığı gibi tanrılar dağına götürdü. Genç çobanı Ambrossia ile besleyip güzel yüzünü ve gençliğini sonsuza kadar muhafaza etmesini sağladı.
Hayrola zengız kız fakır oglan hıkayesı mı
babanız fabrıkator mu cicim
bazıları diye ayırsaydınız keşke hepsini kapsar şekilde söylemeseydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?