Bazı kadınların terbiyesizliği

arkadaş bayan değil;erkekmiş canım

Konu sahte..Destek olmaya çalıştığınız "bayan" da %90 erkek

ananın kimseye baktığı yoksa üstüne alınmayacaksın bak orda ne yazıyo başıboş beleş kadınlar diyo... ne alınıyosun üstüne yaranmı var

Senin madam, aslında "adam"mış canım...

ananın kimseye baktığı yoksa üstüne alınmayacaksın bak orda ne yazıyo başıboş beleş kadınlar diyo... ne alınıyosun üstüne yaranmı var

arkadaş sen kimden yanasın?

''domuz''dan yana mısın, yoksa biz kadınlardan yana mı?
kımde yara olduğu gerçekten belli

Sizi aynı şekilde 'dul ve kadını olmayan boş beleş' adamlar kandıramıyor ve buna yeltenemiyor ama eşinizi, bu yüklediğiniz sıfattaki kadınlar kandırabiliyor ise, sorun kimde acaba?

Tuhh, konu sahte çıkmış.
Tartışma görmek ve gaza gelmek istemediğimden okumamıştım.
Neyse, genel olarak böyle düşünenlere cevap olsun, kime niyet kime kısmet.

Son düzenleme:
bir deli kuyuya bir taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış:44:

konuyu açan şahsın tarzını geçtim, cvp yazan bazı kişilere bakıyorum da fikir yanlış hele üslup ne yanlış

keşke bu tarz forumlara üye olunmadan önce mülakattan geçilse

hayretlerim şaştı

Arkadaslarinizin kocalarina yazik olmus. Baslarina dayamislar silahi daga kaldirmislar garipleri. Zorla zevk sefa sürmüsler alemler yapmak zorunda kalmislar bu kadinlarla. Evde esleri varken tehdit edilerek zorla disari cikartip kadinlarla bulusmak ne korkunc gelmistir o adamlara yazik acidim. Ortada bir kan emici varsa o da karisini enayi yerine koyup arkasindan onla bunla oynasan o koca olacak adamlar bence. Siz kocanizin önünde de böyle konusuyorsaniz biyik altindan gülüyordur size. Demek benim gözüm birine kaysa bu kadin beni degil gezip tozdugumu suclayacak diye. Siz kendinizi ve kocanizi ne-kim saniyorsunuz ki? Bir kendinize gelin bir silkinin. Sizin kocaniz müsade etmezse Adriana Lima olsa bos. Bu kadar iddiali ve büyük konusmayin. O hazzetmediginiz dul durumuna düsmeyeceginizin garantisini mi aldiniz?

Cok genc olmanizin yaninda cok tecrübesiz ve cahil buldum sizi. Bu fikirlerinizi kendinize saklamanizi tavsiye ederim size. Her kadinin hayatinda bir erkek olmali, olmayana sariyorlar ne demek yahu? Dul olan tehlikeliymis, dul ve cocuklu olan daha tehlikeliymis. Artik dul degil bosanmis-bekar deniyor haberiniz olsun. Yani gercekten de bu düsünceye sahip birisi misiniz yoksa bu forumdaki en reytingli konulardan birini acip kk bayanlarini cildirtmak mi amaciniz?

''dul'' ve ''başıboş kadınlar'' kelimelerinden nefret edıyorum.
hangi devirde yaşıyoruz arkadaş? başıboş kadın, ne demek?

bir de konu sahte bile olsa arkasında duranlar yok mu, gerçekten deli oluyorum
unutmayalım erkek ile kadını ayıran tek şey ; bilek gücüdür
gerisi hikaye.

ayıp yaa,, kocalarınıza tasmalarını takamıyorsunuz,evde sözünüzü geçiremiyorsunuz
gelip burada kusuyorsunuz bütün nefretınızı
ayıp
ayıp
ayıp.

Surri ne oluyor kuzum, sakin ol

konu sahibinin troll olması maalesef böyle kadınların var olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Allah akıl,fikir versin böylelerine ve kınadıklarını yaşamadan ölmeyi nasip etmesin.

Aynen katılıyorum canım, haklısın da keşke şu tasma lafını kullanmasaydın.

40 akıllı çıkartamadı, peki sen gelip çıkartsaydın ya..?!

Nasıl bir mülakattan geçilsin mesela? Fikirlerini alabilir miyiz bu konuda..?

Aynen katılıyorum canım, haklısın da keşke şu tasma lafını kullanmasaydın.

canım ,onların anlayacagı dilden söyledim.

ne demiş mevlana ? herkesin anlayacagı dilden konuş. o tarz kelımelerı kullanan bayanlar
ancak bu tarz cümlelerden anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…