dul başıboş beleş kadınlar diye ayırmış bayan aslında... siz neden böyle bi mualefetlik gereği duydunuz anlamadım ben şayet dul bi kadın olsam alınmam aaa derim yazık allah bilir dul ne fena kadınlar var bayanı üzmüşler derdim sizin yaranızmı var bayan zaten o tarz kadınlara hitap etmiş şimdi durup dururken mualefetliğin gereği yok sen düzgün bi insansan yada annen yengen teyzen adına üstüne alındıysan yada bi yakının adına bence üstüne alınma çünkü burda hitap edilen kadınlar gerçekten çok kötü kadınlar.. bu konu hakkında bu tarz yorum yapman bile yanlış bence en çok destek olmaya çalışmalıyız bayana
Bu bilgi için sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
Birde insanlık için bir şeyler yapsaymış keşke deyyus-zeyyus
dul başıboş beleş kadınlar diye ayırmış bayan aslında... siz neden böyle bi mualefetlik gereği duydunuz anlamadım ben şayet dul bi kadın olsam alınmam aaa derim yazık allah bilir dul ne fena kadınlar var bayanı üzmüşler derdim sizin yaranızmı var bayan zaten o tarz kadınlara hitap etmiş şimdi durup dururken mualefetliğin gereği yok sen düzgün bi insansan yada annen yengen teyzen adına üstüne alındıysan yada bi yakının adına bence üstüne alınma çünkü burda hitap edilen kadınlar gerçekten çok kötü kadınlar.. bu konu hakkında bu tarz yorum yapman bile yanlış bence en çok destek olmaya çalışmalıyız bayana
işte zeus bu.aklı fikri bunlarda.
konu sahibini uyarsaydık keşke. tehlike sadece kadınlardan gelmiyor:))
konuşmalarınıza dikkat etmenizi tavsiye ederim. kalbinizi kırmak zorunda kalmak istemıyorum. benım de annem dul ama kimseye baktığı falan yok. bence dul kadınlar değilde..... Eşinizin canı dul kadın çekiyo olmasın !!!!!!
arkadaş bayan değil;erkekmiş canım
ananın kimseye baktığı yoksa üstüne alınmayacaksın bak orda ne yazıyo başıboş beleş kadınlar diyo... ne alınıyosun üstüne yaranmı var
ananın kimseye baktığı yoksa üstüne alınmayacaksın bak orda ne yazıyo başıboş beleş kadınlar diyo... ne alınıyosun üstüne yaranmı var
merhaba arkadaşlar ben bu dul ve erkeği olmayan boş beleş kadınlardan çok şikayetçiyim, ya sizin hayatınızda erkek yok diye neden bizimkilere saldırıyorsunuz ki? bir sürü bekar erkek varken bu dullar özellikle evli erkekleri ayartma peşinde. bi gün katil olucam artık yeter bırakın kocamın peşini!!
kendi evliliğini yürütemeyen beceriksiz kadınlar bide bizim gibi erkeğinin değerini bilen kadınların yuvasını yıkma derdinde. sanki erkek yok hiç dünyada, bunlar hepmi evli erkeklere sarıyor arkadaşlar yardım edin bişey diyin yaa!!!!
benim 2 tane en yakın arkadaşım sırf bu yüzden boşandı, kocalarına musallat olan bu tarz kan emiciler yüzünden. o nedenle çok temkinliyim. bir kadının hayatında mutlaka bir erkek olmalı, olmayınca olana sarıyorlar çünkü. hayır benin anlamadığım, şimdi burda boşta gezen kızlar alınacaklar ama genelde evli erkeklere sarıyorsunuz? neden acaba?? bekar birsürü genç varken neden?? hadi bunu söylesenize?
''dul'' ve ''başıboş kadınlar'' kelimelerinden nefret edıyorum.
hangi devirde yaşıyoruz arkadaş? başıboş kadın, ne demek?
bir de konu sahte bile olsa arkasında duranlar yok mu, gerçekten deli oluyorum
unutmayalım erkek ile kadını ayıran tek şey ; bilek gücüdür
gerisi hikaye.
ayıp yaa,, kocalarınıza tasmalarını takamıyorsunuz,evde sözünüzü geçiremiyorsunuz
gelip burada kusuyorsunuz bütün nefretınızı
ayıp
ayıp
ayıp.
Surri ne oluyor kuzum, sakin ol
''dul'' ve ''başıboş kadınlar'' kelimelerinden nefret edıyorum.
hangi devirde yaşıyoruz arkadaş? başıboş kadın, ne demek?
bir de konu sahte bile olsa arkasında duranlar yok mu, gerçekten deli oluyorum
unutmayalım erkek ile kadını ayıran tek şey ; bilek gücüdür
gerisi hikaye.
ayıp yaa,, kocalarınıza tasmalarını takamıyorsunuz,evde sözünüzü geçiremiyorsunuz
gelip burada kusuyorsunuz bütün nefretınızı
ayıp
ayıp
ayıp.
bir deli kuyuya bir taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış:44:
konuyu açan şahsın tarzını geçtim, cvp yazan bazı kişilere bakıyorum da fikir yanlış hele üslup ne yanlış
keşke bu tarz forumlara üye olunmadan önce mülakattan geçilse
hayretlerim şaştı
Aynen katılıyorum canım, haklısın da keşke şu tasma lafını kullanmasaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?