Bazı kadınların terbiyesizliği

konuya bak ya şaka gibi
Allah erkeğinize(!) sabır versin.

bırakmana gerek yok. sen sıkı tut ki ben rahat atlıyımmmmmm

bugünün yıldızı sensin

49 üye ve 15 ziyaretçi Bence cevap vererek boşuna banlanmayalım erkekli erkeksiz kızlar... Bırakalım o avcı kocasının getirdiği yemekleri pişirip mağarasında afiyetle yesin. Modern yaşam ve entel konuşan kızlar ona göre değil :)))

Belki yaşının getirdiği bir şey ama üslubun çok kötü.
Aranızda yaş farkı fazla. Anladığım kadarıyla kültür farkı da var.
İnsanları sınıflandırırken dikkat et.
Dullar kötü evliler iyi değil.
İnsanın sütü bozuk olmasın.
Keser döner sap döner bir gün hesap döner.
Sende haksız damgaladığın kadınlardan biri olur boşanırsın.
İnsanlara yaftayı yapıştırmadan anlamaya çalış.
Kişi kendinden bilirmiş işi ...

buradan anlaşılıyorki sen kocanı sürekli övdüğün için kadınlar sinir olup yoldan çıkarmaya çalışıyolar, sana hak veriyorm, sana gıcıklığına yapıyolari dikkatli ol derim

Bela okumaktan korkarım ben.. Ama !!!

Eğer sen gerçeksen (-ki erkek olduğunu düşünüyorum)
Allah senin belanı versin (konu gırgır için açılmış da olsa, sen erkek de olsan okuduğum belanın arkasındayım)

Şurada açtığın konu yüzünden, içi azıcık da olsa cız etmiş bir kadının hakkını ölene kadar ızdırap içinde geçirerek ödersin. Tek dileğim bu...

ya erkek ya da ağzı bozuk, gözü dönmüş, ne oldum delisi, kültürsüz, boş bi kadın...
her iki durumda da kale almaya değmez..

yahu daha gecen faceden evli yazıyor profilinde adamın biri eklemis mesaj yazmıs yani kocalarda iş yoksa kadınlara sucu atmayın ben cevap vermedim ama baskası vericek belki ne diye kadınlara kızarsınız kocanız biyerlerine sahip cıkıyorsa sorun yok butun dul bayanlara ve sizin tabirinizle erkeksiz kaınlara bu kdr cemkiriceginize kocanıza yapın boyle yaparak işi inada bindirir kocanıza sarkmıycak olanlarıda sarktırırsınız

ben dul yada bekar ayrımı yapmıyorum ama evli erkeklerle daha çok ilgilenildiğini biliyorum ve sinirlerim bozulluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…