Bazı kadınların terbiyesizliği

ne mağarası canım benim, alsancakta oturuyoruz kocişiminde benimde son model arabalarımız var, sen merak etme ben yaşantımdan memnunum ama bozmayın diyorum şu güzel ortamı??

kız yoksa sen lez falan mısın. kadınlara karşı ilgi büyük maşallah....

her boyaya soktunuzya beni ne diyeym:) sadece sinirlendim. yanlışmı ama yaa neden böyle oluyor? kadın madem bekarsın yada dulsun git sende bekar adamlara takıl, neden evliler? bana tek bir neden söyleyin?

Bak benim şöyle bir fikrim var al senin kocayı götür hocaya bağlama muskası yaptır dışarı çıkarken takarsın üstüne .Önlem almak lazım dimi

ne mağarası canım benim, alsancakta oturuyoruz kocişiminde benimde son model arabalarımız var, sen merak etme ben yaşantımdan memnunum ama bozmayın diyorum şu güzel ortamı??

HAYATTA ÜÇ ÇEŞİT İNSANDAN KORKACAKSIN!!.. DAĞDAN İNME, DİNDEN DÖNME, SONRADAN GÖRME..

Dağılalım kızlar bizim maaşlar bu konuya yetmez..

Oooo son model araba
Gözüm döndü resmen !

Kocanı bulacam kıızıııııaaağğmmm

sayın kk üyeleri yine;
ya anket yapan(!),
ya geyik yapma güdüsünde olan
ya da(ki büyük ihtimal) bir erkek üyeyle karşı karşıyayız

bırakın erkeğim erkeğim desin dursun

şu mesajını okuyunca beyaz türküm ben diyen bir üye vardı o da caddebostanlıyım falan diyordu o konu aklıma geldi demek sen de beyaz türksün :)

her boyaya soktunuzya beni ne diyeym:) sadece sinirlendim. yanlışmı ama yaa neden böyle oluyor? kadın madem bekarsın yada dulsun git sende bekar adamlara takıl, neden evliler? bana tek bir neden söyleyin?

1.85 boy
taştan su çıkarma
miyendiz
spor araba
şimdilik öğrendiklerimiz bunlar
daha fazla atarasan aman şey yani bilgi verirsen nedenleri sıralarız cicim

Ben sana birşey söyleyeyimmi;

Biz kadınların önsezileri çok kuvvetlidir, sen kocanın etrafındaki kadınlardan bu kadar rahatsız oluyorsan yüzde doksandokuz aldatılıyorsundur.Hemde malesef bir kaç kadınla.

O yüzden burda kadınlara saydırmayı bırakıp,kocanın başına gitsen iyi olur.

Yoksa kapıp götürecekler.

ya ben sana çok güzel cevap veririmde banlanırım. sen bana numaranı ver ben senı arayıp neden olduğunu güzel güzel anlatayım...

hiçde sinirlenmiş görünmüyorsunuz..tuaf..
gülerek cevap veriyosunuz ve onca laf söylenmiş size sinirli haliniz buysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…