ne desem boş yaa çıldırıcaaam artık, neden kimse mantıklı şeyler demiyor?? yalanmı söylediğim şimdi??
49 üye ve 15 ziyaretçi Bence cevap vererek boşuna banlanmayalım erkekli erkeksiz kızlar... Bırakalım o avcı kocasının getirdiği yemekleri pişirip mağarasında afiyetle yesin. Modern yaşam ve entel konuşan kızlar ona göre değil :)))
eee, sen evlenene kadar erkeklerin üzerine atlayanın tekiydin o zaman
kız yoksa sen lez falan mısın. kadınlara karşı ilgi büyük maşallah....
ne desem boş yaa çıldırıcaaam artık, neden kimse mantıklı şeyler demiyor?? yalanmı söylediğim şimdi??
ne mağarası canım benim, alsancakta oturuyoruz kocişiminde benimde son model arabalarımız var, sen merak etme ben yaşantımdan memnunum ama bozmayın diyorum şu güzel ortamı??
ne mağarası canım benim, alsancakta oturuyoruz kocişiminde benimde son model arabalarımız var, sen merak etme ben yaşantımdan memnunum ama bozmayın diyorum şu güzel ortamı??
hay ellerinden öpeyim yaaaa
her boyaya soktunuzya beni ne diyeym:) sadece sinirlendim. yanlışmı ama yaa neden böyle oluyor? kadın madem bekarsın yada dulsun git sende bekar adamlara takıl, neden evliler? bana tek bir neden söyleyin?
kılzar tüm forum bu konuya kitlenmiş ama seviye yerlerdee
her boyaya soktunuzya beni ne diyeym:) sadece sinirlendim. yanlışmı ama yaa neden böyle oluyor? kadın madem bekarsın yada dulsun git sende bekar adamlara takıl, neden evliler? bana tek bir neden söyleyin?
şu mesajını okuyunca beyaz türküm ben diyen bir üye vardı o da caddebostanlıyım falan diyordu o konu aklıma geldi demek sen de beyaz türksün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?