İlk tanistigimizda ortada dolaştıklarini görünce kusura bakma ama kedileri sabit bir odaya fln koyar mısın ben giremem içeri böyle dedim o da öyle yaptı.sonra bir akşam bebeğimle gittik bebeğim kediler için çıldırdı,onun hatrina dişimi sıktım oturdum onlar oda içinde gezerken.Gexmelerine alıştım da benim sorunum o eve ait kaplarda bişey yiyip icememekOlabilir. Tiksinebilirsiniz. Bu sizin hayvan düşmanı olduğunuz anlamına gelmez. Sonuçta onlara zarar vermiyorsunuz, ortada kızılacak bir durum yok. Madem arkadaşınızı çok seviyorsunuz ve kırmak istemiyorsunuz, ona net şekilde bu durumu anlatın. Görüşmek istediğinizde o size gelir. Rahatça çay, kahve içersiniz.
Benzer durum benim de başıma geldi. Yakın arkadaşım sizin gibi. Hayvanlardan ürker ve ortada olmalarını pek istemez. O bana söylemedi, ben hareketlerinden anladım ve konuştuk bu durumu, orta yol bulduk.Benim de kuşlarım var ve kafeste değiller. Ben hayvanı bir yere kapatip orda bakma taraftarı değilim. Her canlı özgür olmayı hakeder, ister. Oyun alanları var, uyku çadırları var vs. Benle oynamayı, yemeyi içmeyi severler. Neyse çoğunlukla ben arkadaşıma giderim. O bana geleceği zaman da onların olduğu odanın kapısını kapatırım. Sonuçta 3 4 saat kapalı kaldılar mı ölmezler, kaldı ki millet kafeste bakar, onlardaki rahat kimsede yok.
Nasıl bir pislik bırakabilir ki o mis gibi ağzından; yıka yıka çıkmayanBir arkadaşım instada hikaye paylaşmısti,kedisi mama kabından değil de onun kupasindan su içerken çekmiş aklıma takıldı hemen o bardağı kullanmaya devam etmiş midir diye ark
Tüylerinden ve de o evdeki kap kaçakları yalamış olma ihtimallerinden ve her yerde oturup yatıp kalkıyor olmalarındanTüy takıntınız filan varsa yapacak birşey yok; hayvan düşmanı olmadığınız sürece hayvanların yaşadığı alanda yemek yemek zorunda değilsiniz elbette komşunuz da bunu güzel bir dille anlatınca anlamak zorunda. Benim beş kedim var annem de takıntılı o yüzden o gelince dışarıda yiyoruz ya da paket servis isteyip bir odayı tamamen kedilerden arındırıyoruz ne yapalım kadına işkence oluyor başka türlüsü. Ama kedili köpekli insan titiz değildir diye birşey yok. Aksine ben hayvan sahibi insanların daha düzenli ve dikkatli olduğunu düşünüyorum. Bu lafım size değil evde beslenmez yazan yorumlara
İçim kaldırmıyor bir kere değmesi yeterliNasıl bir pislik bırakabilir ki o mis gibi ağzından; yıka yıka çıkmayan
İlk tanistigimizda ortada dolaştıklarini görünce kusura bakma ama kedileri sabit bir odaya fln koyar mısın ben giremem içeri böyle dedim o da öyle yaptı.sonra bir akşam bebeğimle gittik bebeğim kediler için çıldırdı,onun hatrina dişimi sıktım oturdum onlar oda içinde gezerken.Gexmelerine alıştım da benim sorunum o eve ait kaplarda bişey yiyip icememek
İsye bütün vücudunu yaliyor poposunu dainanın insan çok bozuluyor kediyi bir odaya kapatmalarını isteyince, çunku o kedi de evin ferdi. sizin sandığınız gibi biz hayvan eğlenilecek eşya gözuyle bakmıyoruz, sanki evde daha bağımsız bir bebek var gibi göruyoruz. tatilde aklım onda kalıyor, eve geliyorum gozum onu arıyor. kendi tabağımdan yedirmem, kupamdan su içirmem ama o benim yavrum gibi.
ve cidden bir insanın yemek artığını su artığını yemek içmektense kedininkini tercih ederim, iddia ederim sizden benden temizdir. size bize butun insanlara öğretilmese belki tuvaletimizi sokaklara yapardık, benim kediyi aşırı minikken sahiplendim ona rağmen tuvalet eğitimi kendiliğinden vardı. butun vucudunu gece yatmadan önce yarım saat temizler yalar öyle uyur. asla kokmaz. kedi beslenen ev pis değildir, pis bir insan bakmıyorsa eğer.
İlk tanistigimizda ortada dolaştıklarini görünce kusura bakma ama kedileri sabit bir odaya fln koyar mısın ben giremem içeri böyle dedim o da öyle yaptı.sonra bir akşam bebeğimle gittik bebeğim kediler için çıldırdı,onun hatrina dişimi sıktım oturdum onlar oda içinde gezerken.Gexmelerine alıştım da benim sorunum o eve ait kaplarda bişey yiyip icememek
hayvanlara zarar vermeyin yeter.benim de kedilerim var ama onların da bir eğitimi vardır.mesela masaya asla çıkmaz, mutfak tezgahlarına yanaşamayacağını bilir.nerelere çıkmaması konusunda eğitimlidir yani masadan yemek alıp kaçırma falan da yapmaz mama kendi kabında yenir çünkü eğittim.bu kadar çok sevdiğin arkadaşınsa açık açık söyle bunda kırılacak bir şey olmamalıArkadaşlar benim hayvanlarla aram çok iyi değil malesef,hayvanlarla arkadaş gibi olanlara özeniyorum o ayrı.Ben hem korkuyorum hem de etçil olanlardan canlı hayvan yedikleri için neyazikki midem kaldırmıyor.komsumun kedileri var dudaklarından öpüyor kedileri sarılıyor ediyor.kedilerin evde girmedikleri yer yok ; mutfakta,koltuğun üstünde,yemek masasının üstünde,sandalyenin üstünde,camda,vs...Komşum sıklıkla yiyecek getiriyor yiyemiyorum.Bu tabağı yalamış mıdır içine girmiş mıdır diye geçiyor aklımdançaya kahveye davet ettiğinde gitmemeye calisiyorum ısrar ediyo bazen bahane bulamıyorum gidiyorum ama bardağın ucundan damla damla zorla içiyorum Bir gün davet etti meğer kahvaltı hazırlamış her şey çok güzeldi ama zorla iki salatalık üç domates yiyebildim,tokum dedim zaten ben masadan kalkınca kedinin biri masaya atladı,diğeri benim yerime geçti Kahvaltı sırasında komşumun oğlu kedinin birinin fareyi nasıl yakaladigini anlatmıştı bir de üstüne iyi geldi
Arkadaşımı cokkkk seviyorum ama sizin aranızda var mı benim gibi ,abartıyor muyum
İsye bütün vücudunu yaliyor poposunu dakapattığı yer de mutfak oluyordu.orda nereye atlıyor neyim içine giriyorlar görmüyorduk tabi
Ben geleyim demiyorum ki kendi davet ediyorOraya gitmek zorunda degilsiniz ki.
Yani evime keyfinden gelen de bir zahmet kedileri suraya koy buraya koy dememeli bu da çok saygisizca birsey. Yemek yiyememeyi, igrenmeyi, korkmayi da anlarim ama evime gelip kediyi odaya kapat diyenlerle bozuşurum yani.
O kadar rahatsiz olan gelmesin yahu, gerci bazilari misafiri dinleyip kedilerini odaya atiyorlar ama ben asla yapmam.
Ben de milletin cocugundan rahatsiz oluyorum ama odaya kapat demiyorum, cok rahatsiz olduklarima bir daha gitmiyorum veya cagirmiyorum.
benim evime gelen birine bunu dedirtmem, burası kedimin evi sen misafirsin derim ve dedim de.İlk tanistigimizda ortada dolaştıklarini görünce kusura bakma ama kedileri sabit bir odaya fln koyar mısın ben giremem içeri böyle dedim o da öyle yaptı.sonra bir akşam bebeğimle gittik bebeğim kediler için çıldırdı,onun hatrina dişimi sıktım oturdum onlar oda içinde gezerken.Gexmelerine alıştım da benim sorunum o eve ait kaplarda bişey yiyip icememek
Ben geleyim demiyorum ki kendi davet ediyor
O şekilde olsalardı tiksinmezdim,çok aşırı özgürler.Tezgah üstü masa üstü koltuk tepeleri her yer onlarınhayvanlara zarar vermeyin yeter.benim de kedilerim var ama onların da bir eğitimi vardır.mesela masaya asla çıkmaz, mutfak tezgahlarına yanaşamayacağını bilir.nerelere çıkmaması konusunda eğitimlidir yani masadan yemek alıp kaçırma falan da yapmaz mama kendi kabında yenir çünkü eğittim.bu kadar çok sevdiğin arkadaşınsa açık açık söyle bunda kırılacak bir şey olmamalı
Konumda yazdım ya bazen çok ısrar ediyor bahane bulamıyorum diyeGeri cevirebilirsiniz. Ben gitmek istemiyorsam geri ceviririm ya da sen bana gel derim. Bu ladar cozumsuz bir dert degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?