Bazılarınız kızacak biliyorum 🤷🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kedi sokakta gezmiyorsa o kadar igrenecek birsey yok.
Kedim aşılı ve tertemiz evde tüyleri misler gibi, ne yedigi de belli, kedim sinek, kelebek bile yemez benim. Agzi dişleri bakimli veteriner kontrol ediyor hep.

Kedimizi bizde öpüyoruz, kedinin yediginden de yeriz, bizim tabaklarimiza da burnunu sokar biraz :) ama misafir için hazirladigimiz yiyeceklere, iceceklere kediyi dokundurtmayiz.
Yine de igrenen olursa yemesin yani birsey ben bozulmazdim acikcasi ki bozulmuyorum zaten.

Kedileri köpekleri çok severim iletişimim de iyidir yardıma muhtaçlara yardım ederim sahiplendiririm ama evime maleaef almaya hazır hissetmiyorum hem bakımı zor evlat gibi ilgi istiyor hemde mobilyama zarar verme durumundan dolayı ama gördüğüm yerde muhakkak mama su temini yaparım.
Evinde minik dostlarımızı besleyenlere saygım sonsuz ama bende doğru bulmuyorum yani en azından hayvancık mutfağa girmemeli. Tüy döküyorlar filan yada ister istemez yemeklere dokunabiliyorlar benim de içim almaz böyle bir durumda.

İlk tanistigimizda ortada dolaştıklarini görünce kusura bakma ama kedileri sabit bir odaya fln koyar mısın ben giremem içeri böyle dedim o da öyle yaptı.sonra bir akşam bebeğimle gittik bebeğim kediler için çıldırdı,onun hatrina dişimi sıktım oturdum onlar oda içinde gezerken.Gexmelerine alıştım da benim sorunum o eve ait kaplarda bişey yiyip icememek

Tüy takıntınız filan varsa yapacak birşey yok; hayvan düşmanı olmadığınız sürece hayvanların yaşadığı alanda yemek yemek zorunda değilsiniz elbette komşunuz da bunu güzel bir dille anlatınca anlamak zorunda. Benim beş kedim var annem de takıntılı o yüzden o gelince dışarıda yiyoruz ya da paket servis isteyip bir odayı tamamen kedilerden arındırıyoruz ne yapalım kadına işkence oluyor başka türlüsü. Ama kedili köpekli insan titiz değildir diye birşey yok. Aksine ben hayvan sahibi insanların daha düzenli ve dikkatli olduğunu düşünüyorum. Bu lafım size değil evde beslenmez yazan yorumlara

Tüylerinden ve de o evdeki kap kaçakları yalamış olma ihtimallerinden ve her yerde oturup yatıp kalkıyor olmalarından

inanın insan çok bozuluyor kediyi bir odaya kapatmalarını isteyince, çunku o kedi de evin ferdi. sizin sandığınız gibi biz hayvan eğlenilecek eşya gözuyle bakmıyoruz, sanki evde daha bağımsız bir bebek var gibi göruyoruz. tatilde aklım onda kalıyor, eve geliyorum gozum onu arıyor. kendi tabağımdan yedirmem, kupamdan su içirmem ama o benim yavrum gibi.
ve cidden bir insanın yemek artığını su artığını yemek içmektense kedininkini tercih ederim, iddia ederim sizden benden temizdir. size bize butun insanlara öğretilmese belki tuvaletimizi sokaklara yapardık, benim kediyi aşırı minikken sahiplendim ona rağmen tuvalet eğitimi kendiliğinden vardı. butun vucudunu gece yatmadan önce yarım saat temizler yalar öyle uyur. asla kokmaz. kedi beslenen ev pis değildir, pis bir insan bakmıyorsa eğer.

İsye bütün vücudunu yaliyor poposunu da kapattığı yer de mutfak oluyordu.orda nereye atlıyor neyim içine giriyorlar görmüyorduk tabi
Kedileri bı kere eve kapatmak da saçma onun yuvası dışarısı

Oraya gitmek zorunda degilsiniz ki.
Yani evime keyfinden gelen de bir zahmet kedileri suraya koy buraya koy dememeli bu da çok saygisizca birsey. Yemek yiyememeyi, igrenmeyi, korkmayi da anlarim ama evime gelip kediyi odaya kapat diyenlerle bozuşurum yani.
O kadar rahatsiz olan gelmesin yahu, gerci bazilari misafiri dinleyip kedilerini odaya atiyorlar ama ben asla yapmam.
Ben de milletin cocugundan rahatsiz oluyorum ama odaya kapat demiyorum, cok rahatsiz olduklarima bir daha gitmiyorum veya cagirmiyorum.

hayvanlara zarar vermeyin yeter.benim de kedilerim var ama onların da bir eğitimi vardır.mesela masaya asla çıkmaz, mutfak tezgahlarına yanaşamayacağını bilir.nerelere çıkmaması konusunda eğitimlidir yani masadan yemek alıp kaçırma falan da yapmaz mama kendi kabında yenir çünkü eğittim.bu kadar çok sevdiğin arkadaşınsa açık açık söyle bunda kırılacak bir şey olmamalı

İsye bütün vücudunu yaliyor poposunu da kapattığı yer de mutfak oluyordu.orda nereye atlıyor neyim içine giriyorlar görmüyorduk tabi

Bu arada her kedi popo yalamaz. Kedim 5 yasinda asla poposunu yaladigini gormedim mumkun degil yalamaz çok titizdir.
Kopeklerin cogunun yaptigini gordum ama kedilerin cogu yapmiyor o hareketi.

Ben geleyim demiyorum ki kendi davet ediyor

benim evime gelen birine bunu dedirtmem, burası kedimin evi sen misafirsin derim ve dedim de.

Niye kızılacak ki. Hayvanseverlerin hayvan sevme hakkı var da, hayvansevmezlerin sevmeme hakkı yok mu? Kimse kimseye karışamaz. Hiçbir canlıya zarar vermem bilinçli ama yaşamam aynı evde. Bu da benim tercihim

Bir arkadaşım var benden yaşça baya büyük o da evime gelmiyordu hiç sonra öğrendim ki kedim var diyeymis sanki biz pislik içinde mi yaşıyoruz çok kirilmistim bende artık ona gitmiyorum . Gitmeyebilirsiniz okadar tiksinmek için bir sebep yok ama kedi bakanlar bilir ortalığı b.k yapmıyorlar mama kapları belli en fazla tüyleri dökülür onları da temizliyoruz .

O şekilde olsalardı tiksinmezdim,çok aşırı özgürler.Tezgah üstü masa üstü koltuk tepeleri her yer onların

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…