Bazılarınız kızacak biliyorum 🤷🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok gariptir ki oğlum elimi tutmadan yan odaya bile gitmiyor,sonra gider mi bilmem.

Mesela ben böyle diyen birini bir daha asla davet etmezdim kedimi de asla odaya kapatmam istemeyen gelmez bana da çok diyem olmuştu kapatamam dedim
Kapı önünde bekleyip miyavlamalarına hangi can dayanır ki zatwn millet çocuğunu kapatıyor mu üstelik altına falan yapıyo çocuklar kendilerini de temizleyemiyo kimse ıykkk ağzını öpüyo çocuğunun demiyor. Pek anlayamıyorum ama uzaktan saygı duyuyorum.

Ay bende çok tiksiniyorum anlatamam... Benimde kayınvalidemde var gitmek istemiyorum bu sebeple.. Eve gelir gelmez her seyimi yıkıyorum antre de soyunuyoruz doğru makineye her şey....
Ne yazık ki kayınvalidem bir sey verdiğinde gönderdiğin de ben yemiyorum. Eşim yiyor sadece... Doğal ürünler ev yapımı göneriyor ama içinde kaç sefer kedi tüyü buldum. Bu da beni tiksindirdi. Yemiyorum ben.
Sizi çok iyi anlıyorum
(Bahsettiğim kediler sokakta geziyor sonra uyumaya yemek yemeye vs eve geliyor. )

İsye bütün vücudunu yaliyor poposunu da kapattığı yer de mutfak oluyordu.orda nereye atlıyor neyim içine giriyorlar görmüyorduk tabi
Kedileri bı kere eve kapatmak da saçma onun yuvası dışarısı
Yok yauv bu kanıya nerden vardınız onun yuvası dışarısı diyerek neyse ilk konunuzun amacını normal bulmuştum ama şimdi tavrınız değişmeye başladı size kalmadı sokak mı ev mi onların yuvası g.tünu elini yıkamayıp pis pis dolaşan bir dünya insan okuyoruz burda dinen bile kabul görmüş temizlikleri bilimsel olarakta ağızları sizden daha temiz merak etmeyin

Ben de öyleyim. Asla o evin kokusunda duramazdım. Hayvandan korktuğumu söyleyip gitmezdim yerinizde olsam. Sen gel derdim

Sizinkiler gibi olsalar hiç tiksinmem zaten

İsye bütün vücudunu yaliyor poposunu da kapattığı yer de mutfak oluyordu.orda nereye atlıyor neyim içine giriyorlar görmüyorduk tabi
Kedileri bı kere eve kapatmak da saçma onun yuvası dışarısı
Vaktiyle insanoğlu da mağarada yaşıyordu bu mantıkla bizim de evde değil dağda olmamız lazım. Evrim diye birşey var evcilleştirilen hayvan evde yaşamalı bu kadar basit

İnsanlar da o pis popolarıyla heryere oturuyolar silseler de temizlenmez ki ben de insanlardan çok tiksiniyorum genelde (böyle bakınca saçma değil mi)

Benimsemekle alakalı tabi.Mesela serbestken hiç giremiyorum şimdi giriyorum gözle takip de etmiyorum alışınca işler değişebilir bilmiyorum

O zaman birini davet ederken kedilerin var rahatsız olmazsın değil mi demelisiniz
yoo , siz gelicek misafirinize evde çocuğum var rahatsız olur musun diyor musunuz?benim çocuğum bu evin bir bireyi, süs eşyası değil.onun hakkında neden insanları uyarayım.dönüp gidebilir.

Birrr minnoş mu sahiplendinnn

Ama çocuk eliyle kakasını ellemiyor ki bence yanlış örnek oldu.Canli hayvan da yemiyor poposunu da yalamiyor tüy de dokmuyor

Bendeki kedi köpek korkusu akıllara zarar. Tiksiniyor muyum, huylaniyor muyum onu dahi bilmiyorum çünkü onların yanında anksiyete düzeyim o kadar yükseliyor ki o an hiçbir şey düşünemiyorum. Allah'ım geçen kış Caddebostan'da öğle yemeği yiyorum. Oranın kedisimiymiş ne, sürekli yanıma geliyor. Allah'ım beni göreceksiniz. Hem etraftan yardım istiyorum, hemde insanlardan utanıyorum. Millet bana uzaylı gibi bakıyor. Yanımdaki masadakiler bişey yapmaz diyor. Tamamda ben bunu kendime anlatabiliyor muyumKendimi biliyorum biraz daha yaklaşsa refleks olarak tekme bile atabilirim. O zaman Caddebostan gibi bir yerden hayvan düşmanı olarak linç yiyebilirim. Kimse kendimi anlatmama fırsat bile vermez. Garsondan yardım istedim. O da o buranın kedisi diyip sallamadı bile. Sonuç koca bir kase salata mı yanımdaki masadaki adamin kediyi biraz oyalamasiyla yarım yamalak ve hızlıca yiyerek kalktım.
Şimdi üst komşumun kedisi var. Yaklaşık bir yıldır. Artık gidemiyorum gibi birşey. Ben gidince biraz başka odada tutuyorlar ama bir şekilde çıkıp hemen yanıma geliyor Ben tabii çığlık çığlık, görmelisiniz
Ben bu konuda tedaviliğim. Ancak hayvanların olduğu ortama girmeyerek bu durumu kendimce kontrol altına almaya çalışıyorum.

Hayatı boyunca saf sevgi nedir bilmeyen insanlar bu şekilde hisseder ..
Hiçbir kedinin , köpeğin gözüne bakmamış , doğada sadece kendilerine yaşam hakkı sunulmuş gibi pervasız yaşayan tipler bir tek kendilerini temiz bulurlar ...
Ama nedense kedi köpeklerin tüyleri pırıl pırıl parlarken bazı insan türlerinin saçları yağdan parlar . dişleri sariliktan gecilmez nefeslerin ki kokusu , ter kokuları öldürür.
Kedi dediğin canlı ayakta bile duramazken gider çişini kuma yapar ama bazı kadınlar umumi tuvaletlerde pedlerini sağa sola fırlatır ..
Hiçbir kedi köpek sokağa tukurmezken hep insanlar saga sola tiksirir ..
Medeniyetsiz ne kadar insan tanidiysam bir hayvana yararı dokunmamıştir .
Bu son derece kalitesiz , avam davranışlarını titizlik olarak adlandırırlar .
Daha bugün Ağrı da 3 tane yavru köpeğin ayaklarını zevk uğruna kesen insanların ,
40 -50 derece sıcaklıkta akıl edip bir kap su koymayan insanların kiyameti tez zamanda kopar umarım ...
Başka sözüm yok.

Ama çocuk eliyle kakasını ellemiyor ki bence yanlış örnek oldu.Canli hayvan da yemiyor poposunu da yalamiyor tüy de dokmuyor
Tüy döküyor tabii ki her insan tüy döker gözle görülmeyince sorun olmuyorsa başka tabi ayrıca heryeri yalıor çocuklar da yeri duvarı ayağını bence kediler en azından ağızlarındaki enzimlerle temizlenebilşyor üstelik günün çoğunu temizlenmek için kullanıyorlar. Bizim kedimiz beyaz ve parlak tüylü mesela sabunla yıkasak o kadar temiz olamaz..

Kesinlikle oyle, başinda durmadan disari kendi halinde serbest birakamiyorum mesela biraey olacak diye.
Ayrica kediler çoook meraklidir bilmedigi kapi acilinca nne olursa olsun bakmak ister oraya. Disarda ne olacagindan haberi yok ki.

Geçen burada bir üye kedisinden bahsetmişti travmali bir kediymiş, hayvancik disariya atilmaktan o kadar korkuyormuş ki kapiya yaklaşmiyormuş bile.
Once eve alinip sonra sokaga atilan kediler de ayni şekilde bulduklari evlere girmeye siginmaya calisiyorlar.
Disarda öyle bir doğa yok cunku sefillik, çöp, korku aclik.var.

İnsanlar da o pis popolarıyla heryere oturuyolar silseler de temizlenmez ki ben de insanlardan çok tiksiniyorum genelde (böyle bakınca saçma değil mi)
Ben oturulan yere değen biseyi de yemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…