Çok gariptir ki oğlum elimi tutmadan yan odaya bile gitmiyor,sonra gider mi bilmem.çocuğunuz evdeyken kapıyı açık bırakın bakalım nerelere gidecek, onun doğal ortamı dışarısı mı? kediler meraklı canlılardır, kapıyı açık bırakırsanız çocuklar da hayvanlar da her yere giderler, ama kediler uyumak için özellikle kapalı alanları tercih ederler.
Kapı önünde bekleyip miyavlamalarına hangi can dayanır ki zatwnMesela ben böyle diyen birini bir daha asla davet etmezdim kedimi de asla odaya kapatmam istemeyen gelmez bana da çok diyem olmuştu kapatamam dedim
Çok gariptir ki oğlum elimi tutmadan yan odaya bile gitmiyor,sonra gider mi bilmem.
Yok yauv bu kanıya nerden vardınız onun yuvası dışarısı diyerek neyse ilk konunuzun amacını normal bulmuştum ama şimdi tavrınız değişmeye başladı size kalmadı sokak mı ev mi onların yuvasıİsye bütün vücudunu yaliyor poposunu dakapattığı yer de mutfak oluyordu.orda nereye atlıyor neyim içine giriyorlar görmüyorduk tabi
Kedileri bı kere eve kapatmak da saçma onun yuvası dışarısı
Ben de öyleyim. Asla o evin kokusunda duramazdım. Hayvandan korktuğumu söyleyip gitmezdim yerinizde olsam. Sen gel derdimArkadaşlar benim hayvanlarla aram çok iyi değil malesef,hayvanlarla arkadaş gibi olanlara özeniyorum o ayrı.Ben hem korkuyorum hem de etçil olanlardan canlı hayvan yedikleri için neyazikki midem kaldırmıyor.komsumun kedileri var dudaklarından öpüyor kedileri sarılıyor ediyor.kedilerin evde girmedikleri yer yok ; mutfakta,koltuğun üstünde,yemek masasının üstünde,sandalyenin üstünde,camda,vs...Komşum sıklıkla yiyecek getiriyor yiyemiyorum.Bu tabağı yalamış mıdır içine girmiş mıdır diye geçiyor aklımdançaya kahveye davet ettiğinde gitmemeye calisiyorum ısrar ediyo bazen bahane bulamıyorum gidiyorum ama bardağın ucundan damla damla zorla içiyorum Bir gün davet etti meğer kahvaltı hazırlamış her şey çok güzeldi ama zorla iki salatalık üç domates yiyebildim,tokum dedim zaten ben masadan kalkınca kedinin biri masaya atladı,diğeri benim yerime geçti Kahvaltı sırasında komşumun oğlu kedinin birinin fareyi nasıl yakaladigini anlatmıştı bir de üstüne iyi geldi
Arkadaşımı cokkkk seviyorum ama sizin aranızda var mı benim gibi ,abartıyor muyum
Yalnız değilim ama ben çok şükür.Oglum.annem babam varBosandiginiza göre sizde besleyebilirsiniz artık o zaman
Hem ise yaramaz bir babadan , kocadan daha sadık oluyor patililer
Hı hıYalnız değilim ama ben çok şükür.Oglum.annem babam var
Sizinkiler gibi olsalar hiç tiksinmem zatenBenimde kedim vardı gene var artıkama öyle masa üstüne çıkmak mutfak mermerine cıkmak olayları yok çünkü aliştırıyorum bende sevmem iğrendiğimden değil ama kural olması iyidir ama kedisi var diyede birsey yiyememek abartı kediler bir çok insandan 10 bin kat daha temiz
Vaktiyle insanoğlu da mağarada yaşıyordu bu mantıkla bizim de evde değil dağda olmamız lazım. Evrim diye birşey var evcilleştirilen hayvan evde yaşamalı bu kadar basitİsye bütün vücudunu yaliyor poposunu dakapattığı yer de mutfak oluyordu.orda nereye atlıyor neyim içine giriyorlar görmüyorduk tabi
Kedileri bı kere eve kapatmak da saçma onun yuvası dışarısı
İnsanlar da o pis popolarıyla heryere oturuyolar silseler de temizlenmez ki ben de insanlardan çok tiksiniyorum geneldeYok yauv bu kanıya nerden vardınız onun yuvası dışarısı diyerek neyse ilk konunuzun amacını normal bulmuştum ama şimdi tavrınız değişmeye başladı size kalmadı sokak mı ev mi onların yuvasıg.tünu elini yıkamayıp pis pis dolaşan bir dünya insan okuyoruz burda dinen bile kabul görmüş temizlikleri bilimsel olarakta ağızları sizden daha temiz merak etmeyin
Benimsemekle alakalı tabi.Mesela serbestken hiç giremiyorum şimdi giriyorum gözle takip de etmiyorum alışınca işler değişebilir bilmiyorumAma mantık çerçevesinde yaklaşın, ben bir mikrobiyolog olarak diyorum ki ‘ne olacak yea’Yıkadığın zaman temizdir o kap yani. Bu arada ağız yüz öperim ben de okadar tatlılar ki. Zamanla alışılabiliyor. Eskiden asla dokunamazdım.
yoo , siz gelicek misafirinize evde çocuğum var rahatsız olur musun diyor musunuz?benim çocuğum bu evin bir bireyi, süs eşyası değil.onun hakkında neden insanları uyarayım.dönüp gidebilir.O zaman birini davet ederken kedilerin var rahatsız olmazsın değil mi demelisiniz
Benimde kedim vardı gene var artıkama öyle masa üstüne çıkmak mutfak mermerine cıkmak olayları yok çünkü aliştırıyorum bende sevmem iğrendiğimden değil ama kural olması iyidir ama kedisi var diyede birsey yiyememek abartı kediler bir çok insandan 10 bin kat daha temiz
Ama çocuk eliyle kakasını ellemiyor ki bence yanlış örnek oldu.Canli hayvan da yemiyor poposunu da yalamiyor tüy de dokmuyorKapı önünde bekleyip miyavlamalarına hangi can dayanır ki zatwnmillet çocuğunu kapatıyor mu üstelik altına falan yapıyo çocuklar kendilerini de temizleyemiyo kimse ıykkk ağzını öpüyo çocuğunun demiyor. Pek anlayamıyorum ama uzaktan saygı duyuyorum.
Tüy döküyor tabii ki her insan tüy döker gözle görülmeyince sorun olmuyorsa başka tabiAma çocuk eliyle kakasını ellemiyor ki bence yanlış örnek oldu.Canli hayvan da yemiyor poposunu da yalamiyor tüy de dokmuyor
Gece gündüz dışarıda olmak,kar yağdığında donarak ölmek, yağmur suyunda ıslanıp zatürreden ölmek, araba altında ölmek,mahalle çocukları tarafından kuyruğundan sallanmak, soğuktan girdiği araba kaputunda sürücünün farketmeyip motoru calistirmasiyla ezilmek,köpek saldırısina uğramak değildir eminim kasdedilen.
Doğaya çıkmak istiyordur,bahçeli evim olsa da kedim dolaşsa gönlünce,seslenince gelsin istiyordur çoğu kedi sahibi gibi
Ben oturulan yere değen biseyi de yemiyorum.İnsanlar da o pis popolarıyla heryere oturuyolar silseler de temizlenmez ki ben de insanlardan çok tiksiniyorum genelde(böyle bakınca saçma değil mi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?