Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bb cream hakkında bildikleriniz neler arkadaşlr nerden sipariş veriyorsnz orjinalini?
Merhaba arkadaşlar bb creamın muhteşem bişey olduğunu okuyorum her yerden kullananlar tecrübelerini paylaşabilirmi ?? altına kullandığınız nemlendirici kremide yazarsanız sevinirim. ve cildi bozmuyormu ??
Merhaba arkadaşlar bb creamın muhteşem bişey olduğunu okuyorum her yerden kullananlar tecrübelerini paylaşabilirmi ?? altına kullandığınız nemlendirici kremide yazarsanız sevinirim. ve cildi bozmuyormu ??
ben missha bb cover cream kullaniyorum almak ve kullanmak istersen herturlu yardimci olurum kasimdan beri kullaniyorum gayet ii ama yazin pudra ile kullanmak gerekcek daha dayanikli kalmasi için ki bb creamlar içinde en ii tek markdir bence kapaticilik desteği ile araştırabilirsin sorun olursa burdayim