- 20 Kasım 2018
- 14.029
- 53.255
- 598
- 35
- Konu Sahibi RumeysaTunahan
-
Vallahi uc kopegim iki kedim var, insan cocugum olsa anca bu kadar bakabilirdimevcil hayvan için bile bir sürü sorumluluk almak gerekiyor dünyaya bir insan getirmek bu kadar bilinçsizce olmamalı ya.
Sinirlerim bozulduPasifleştirmiş hesabını .Eğer ki şu şartlar altında ve bu yaşta 2.çocugu yaparsan dediklerimizin doğru olduğunu maalesef yaşayarak öğreneceksin.
Sen hamilesin sıkma canını :) Ben senin yerine kendi sinirlerimi bozarım :)Sinirlerim bozuldu
Çok tatlısınSen hamilesin sıkma canını :) Ben senin yerine kendi sinirlerimi bozarım :)
Sinirlerim bozuldu
konuşmayla olsa keşke... hadi bu kız aklını başına topladı diyelim ülkedeki tek çocuk gelin o muÇok tatlısınya geldi nerden tutsan elinde kalan bir konu açtı. Sonra cehaletini savunup, millete posta koyup gitti. Gidişine ayrı sinirlerim bozuldu. Gerekirse bir ay konuşup bu kızı kendine getirelim isterdim.
Teşekkürler o senin tatligin yavÇok tatlısınya geldi nerden tutsan elinde kalan bir konu açtı. Sonra cehaletini savunup, millete posta koyup gitti. Gidişine ayrı sinirlerim bozuldu. Gerekirse bir ay konuşup bu kızı kendine getirelim isterdim.
Haklısınız ama yazık ya. O kadar çocuk ki daha başına geleni kavrayamıyor bileBozulmasin cunku yasadiklarindan hic ders almamis. Belli ki boyle gormus normali bu saniyor. Farkli bir gorus yazildigi zaman sizin hikayeniz bitmedi yazmayi biliyor. Boylelerine hic uzulmuyorum. Sadece o cocuklara uzuluyorum.
Belki gerçek değildir artık tek umudum bu.Teşekkürler o senin tatligin yavGönül öyle ister ama işte . Burnunun dikine gidecek o belli oldu. Bazı insanlar bazı şeyleri yaşayarak öğrenir konu sahibi de onlardan olmak istiyor. Sonuç olarak çekecek o...
Haklısınız ama yazık ya. O kadar çocuk ki daha başına geleni kavrayamıyor bile
Siz de haklısınız. Belki de onlar memnun.Yo gayet kavramis ki memleket meselesi gibi olumune savundu :) bazi zihniyetler degismez. Kadin dayak yemis bosanmak istemiyorum diyor yani her cesit insan var. Kocam ev isi yapmiyor diyor biri digeri aa cok ayip ben olsam istemezdim diyor :))) ne denir ki okurken agzim sonuna kadar aciliyor sonra topluyorum geciyor :)
Siz de haklısınız. Belki de onlar memnun.
Bana yazış biçiminden gerçek gibi geldi ama umarım öyledirBelki gerçek değildir artık tek umudum bu.
Ah küçük kız..Hatayı sen değil o kocan olacak şuursuz yapmış.. Sen küçücük cahil aklında elbette düşünemezsin evlilikmiş, çocukmuş, cinsellikmiş.... Bunların ne olduğunu ayırt edecek yaşta değilmişsin çünkü..İnsanları bilip bilmeden yargılamayın. BEN BİR CAHİLLİK ETTİM EVET ZAMANI GERİ ALSAK YAPARMIYDIM AYNI HATAYI HAYIR. İŞ İŞTEN GEÇTİ ARTIK NE YAPABİLİRİM BOŞANAYIM MI? BEN EŞMLE SEVGİLİYKEN YAŞIMI SAKLAMIŞTIM 21 DEMİŞTİM KÜÇÜK OLDUĞUMU ÖĞRENİNCD AYRILDIK SONRA BİR SÜRÜ OLAY KİMSENİN HİKÂYESİNİ BİLİP BİLMEDEN YARGILAMAYIN
Evet tv de gorunce tuhafimiza gidiyor ama bildigin pedofili buYanlışım varsa düzeltin, bunun adı pedofili değil mi?
Isin aci tarafi 30 yasindaki adam erkek arkadasi olmamis kocasi olmus.Sapık demekki adam. Kimse kusura bakmasın ama öyle. 14 yaşında çocuğun erkek arkadaşı gene kendi gibi bir çocuk olabilir anca. 30 una merdiven dayamış adamın ne işi var
Allahın izni ile birşey olmaz canım ayrıca bu ne evlendin de çocuk yaptında yok şu kadar doğurursunda siz mi bakacaksınız kız birşey sordu pişman ettiniz herkesin kendi kararı mutlu ise sorun yok ama ikinci için erken bencede
Bu da sizin sorununuz.Yani soruyu soran bu durumdan şikayetçi olmamış ama nedense buradaki herkes kendine dert edindi bu durumu.Ben de buna anlam veremiyorum.İnsanlar bana cevap yetiştirmekten soruyu soranın sıkıntısını çözmeye vakit bulamadı.Şaşılacak şeyZaten doğurtmam deme lüksleri yok. Sağlıkçının kendi değer yargılarına uymayanı reddetme hakkı yok. O suç. Konu sahibinin sorusu bu değilse de buradaki asıl sorun bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?