Arkadaşlar şunu kabul mü ediyorsunuz anlamak zorunda mı kalıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın anlayın. Bu topic altında yazılan bütüüüüüüünnnn başlıklara vahşi bir şekilde saldırıyorsunuz.
Misal Başım ağrıyor desem kafan kopsun diyecek mizaçta bir çok üye var. Allahtan genelde yazmam gebeliğe hazırlığı takip ediyorum ama korkunçsunuz.
herkes aynı demiyorum. Ama bazıları ne yazık ki böyle. Korkuyorum bu tayfadan ve bu topiğe yazmaktan.
insan kırmak bu denli kolay mı ki klavye delikanlılığı ve kanlı nigar tavrı ile yazıyorsunuz?
Ama olmadı ki şimdi.Senin (se-nin) çok bilmişliğin ile harmanlanınca öyle olduk canısı
Takılın peşime. Vahşet team’in elebaşı ben olcem.Elbette ♥
Aynen artık nabza göre şerbetİkna team kuracağım. Şakşak yapacağız üyelere
hepımızin bireysel iradeleri benzer aslında sadece konudan konuya değişiyor aynı duygulae farklı ifade ediş biçimleriBireysel irademiz. Ayrı organizmaların yekpare oluşu.
ben biraz hassasım evet. Haklısın ne deyimAma olmadı ki şimdi.
Senin gibi kk deki konuların derdi ile dertlenen koca yürekli konu sahibesinin daha ılımlı yaklaşmasını beklerdim
Benden bahsediyor kanlı vigar da o karıştırmışKanli nigar nedir ki? (Bir arkadas icin soruyorum) :)
Bende gelem miİkna team kuracağım. Şakşak yapacağız üyelere
Dünyadaki insan sayısı ne kadarsa fikir sayısı da o kadardırhepımızin bireysel iradeleri benzer aslında sadece konudan konuya değişiyor aynı duygulae farklı ifade ediş biçimleri
Adaylığımı koydum ben. Oy verin başkan olayımherkes çok duyarlı ama herkes kendisini etkileyen her olaya duyarlı sorun burada herkes kendi tarafından bakıyor
vahşet teamın başkanı kim sizce?
Ben değilsem kan çıkar burada onu diyeyim de neyse
Hiç korkma gözardı et ve söyle zamanla kurtulursun ben böyle yaptım kurtuldum onlardanArkadaşlar şunu kabul mü ediyorsunuz anlamak zorunda mı kalıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın anlayın. Bu topic altında yazılan bütüüüüüüünnnn başlıklara vahşi bir şekilde saldırıyorsunuz.
Misal Başım ağrıyor desem kafan kopsun diyecek mizaçta bir çok üye var. Allahtan genelde yazmam gebeliğe hazırlığı takip ediyorum ama korkunçsunuz.
herkes aynı demiyorum. Ama bazıları ne yazık ki böyle. Korkuyorum bu tayfadan ve bu topiğe yazmaktan.
insan kırmak bu denli kolay mı ki klavye delikanlılığı ve kanlı nigar tavrı ile yazıyorsunuz?
Ne alaka? Ben sizi tanımam bilmemBenden bahsediyor kanlı vigar da o karıştırmış
Ayıbını yuzune vurdum mu yok işte insanlık hali empati yapıyorum
Sana yetişemem senin belalıların var benım yok ofAdaylığımı koydum ben. Oy verin başkan olayım
Hatırlıyorum o üyeyi anket yapar gibi sorular soruyordu bdv'ye.en son bi tanesi ben kızlar soruyor'a gidiyorum bıktım sizden artık hıhhh yapıp 2 hafta sonra yeni üyelik almaya çalışırken Kazen'e yakalanmıştı
Konu başlığı şöyle değişse BANlara yürüyor korkmuyorum
Hemen not alıyorum. Hangi konularda ikna yeteneğiniz varBende gelem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?