BDV’deki Vahşet Team

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Neyimizi beğenmedin bilemedim aslında on numara üyeleriz ama

cok ama cok nadir konu acsamda , burdaki hatunlar hep benim görmedigimi görüp bana da gösterdigi icin faydalaniyorum sahsen ben herkesin fikrinden . evet arada bam bam yazanda oluyor ama onlari da öyle kabul ediyorum , herkesi sevmek zorunda degiliz ama herkesin fikrine saygi gösterebiliriz bence :)

Bazı insanlara taktik maktik yok bam bam bamm söylemek gerekiyor ama , yani Allah aşkına kocasının insan yerine koymadığı üstüne dövdüğü kadın geliyor heyecanlandırıcı süpriz fikri soruyor mesela . Ne denmesini bekliyorsunuz adam kapı önüne koyana ya da dayaktan ölmelik edene kadar gönlünü eğleyecek fikirler mi verelim burası zorunlu bir platform da değil, moralden çok dert sahibi olduğunu düşünen girmeyebilir .

herkes çok duyarlı ama herkes kendisini etkileyen her olaya duyarlı sorun burada herkes kendi tarafından bakıyor

vahşet teamın başkanı kim sizce?
Ben değilsem kan çıkar burada onu diyeyim de neyse
Adaylığımı koydum ben. Oy verin başkan olayım

Hiç korkma gözardı et ve söyle zamanla kurtulursun ben böyle yaptım kurtuldum onlardan

Benden bahsediyor kanlı vigar da o karıştırmış
Ayıbını yuzune vurdum mu yok işte insanlık hali empati yapıyorum
Ne alaka? Ben sizi tanımam bilmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…