- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Parti kur oy verelimAdaylığımı koydum ben. Oy verin başkan olayım
Kimsenin belalıları benim belalılarımı geçemezSana yetişemem senin belalıların var benım yok of
Benım belalarım lütfen dm
Kadın şiddet gördüğü adamdan 525252. Çocuğu yapıyor, anasına babasına küfür eden adamı affediyor, aldatan kocayı aklayıp rafa kaldırıyor. Sonra da vah ben ne yapam? Keki yapmış ama diyor ki yumurtayı koymamam gerekmiş, nasıl ayıklarım? Siz bol IQ içeren bazı konulara kalpler öpücükler koyadurun, biz alt Metinde yatanları yerelim. Çünkü bazı konular gerçekten bunu hakediyor.Arkadaşlar şunu kabul mü ediyorsunuz anlamak zorunda mı kalıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın anlayın. Bu topic altında yazılan bütüüüüüüünnnn başlıklara vahşi bir şekilde saldırıyorsunuz.
Misal Başım ağrıyor desem kafan kopsun diyecek mizaçta bir çok üye var. Allahtan genelde yazmam gebeliğe hazırlığı takip ediyorum ama korkunçsunuz.
herkes aynı demiyorum. Ama bazıları ne yazık ki böyle. Korkuyorum bu tayfadan ve bu topiğe yazmaktan.
insan kırmak bu denli kolay mı ki klavye delikanlılığı ve kanlı nigar tavrı ile yazıyorsunuz?
Takılın peşime. Vahşet team’in elebaşı ben olcem.
Boşanmış biri olarak boşanmama tavsiyelerini çok iyi veririm efenim.. Annenin evine git sonra gel ahanda bi çocukHemen not alıyorum. Hangi konularda ikna yeteneğiniz var
Kudra benımkiler yazmıyor ki of ya ben bir beğenmedim emojilerime bakayımKimsenin belalıları benim belalılarımı geçemez
Başka aday yok mu yaa kapışsaydık
parti kur oy verelim başganım :)
Kurucam VTP (vahşet team party). Ama bildiğin parti, eğlenmeli, içmeli dağıtmalı
Çok hoşsunuz vallahi saldınız beni muhabbet falanKurucam VTP (vahşet team party). Ama bildiğin parti, eğlenmeli, içmeli dağıtmalı
Kimsenin belalıları benim belalılarımı geçemez
Çok hoşsunuz vallahi saldınız beni muhabbet falan
Çok hoşsunuz vallahi saldınız beni muhabbet falan
Kimsenin belalıları benim belalılarımı geçemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?