- 10 Kasım 2015
- 701
- 2.511
- 113
- 33
İnşallah canim.Hoşgeldin canım emin ol doğru yerdesin be de 35 yaşında iki çocuk annesiyim aynı kilolardatız bende yeni katıldım çookk memnunum bı kez başaracağım :)
canım benim hoşgeldin bende 5. Takımdayım neden devam etmiyceksin oranın ortamıda çok güzel aynı kilolardayız sen yaparsın azimlisin başaracağından eminimmm
Menü güzel de..İyi akşamlar bende veriyim menumu
Sabah
1 bardak ılık limonlu su
Kahvaltı
2 yumurtala 2 kaşık lor peyniri yağsız tavada yaptım
1 domates
1 bardak yeşil çay
Akşam
1 kase şehriye çorbası
1 kase yoğurt
1 tabak yeşil salata
Su
3 litreye ulaştım
Spor
Maalesef yok
Yerinden kalkmak istemiyorum çok halsizim ruh halim hiç iyi değil
Allah kolaylik bersin ablaKızlar benim kociş bana süpriz yaptı
Bugün çıkıyormuş
Hastaneye gelecek herkes şimdi eve gelecek
Evdede bisürü iş var
Şimdi kağıtların hazırlanmasını bekliyoruz
Sonra alışveriş, ev temizliği
Bide bişeyler hazırlamam lazım gelen giden için
Gercektenmi hadi gozun aydin tatlimkızlarrrrrrrrr sabah bir uyandım elbise kurumuş boyanan yer geri beyazlamışşşş elbise eski haline döndüüüüü
Yarayacağına eminim benimkide elimi atınca avuç avuç dökülüyordu..
Çok şükür şimdi çok normal bir dökülme var oda sadece tarayınca..
Valla ben ömür boyu yaparım zararı yokki..Benımde cok dokuluyor baya uzundu sacım kestırdım dokuldugu ıcın baya aZaldıbugjn 3 gun olcak bakalım 1 ay denıyım
Oh be güzelim gözün aydın..Slm kzlar yeni geldim dr den tahlili temiz ckti bobreklerde buyume var demistim onlarda snrn altna dusmus cok sukur 15aylik olunca bidaha takibi yaplcak simdilik skntmz kalmadi butun huysuzlugu dis ckarcak ondan e bide tabi babannesinin verdigi portakaln suyu gaz yapmsti hepsi birlesince kiyameti kopartti tabi ama simdi iyi cok sukur yeni uyuttum dinlensin yavrum
Aneeey..Kzlar ben bugun menu paylasmym en iyisi bu hastane telasna hic saglkli olmadi fesfut yedim cunkunum
H.g cnm ozlem ben 26 yasindayim bir oglum varSelamlar arkadaşlar. Ben Nur Sema. Aranıza yeni katiliyorum. 167 boyunda 87.5 şu anki kilom. 28 yaşındayım, çocugum yok. 1.5 senelik evliyim. Asıl meslegim avukatlik ancak 1 senedir yapmıyorum. Düzenli menü paylaşırım. Hemen hemen hergün az yada çok spor da yaparım.
Teşekkür ederim canım.H.g cnm ozlem ben 26 yasindayim bir oglum var
Boyun iyiymis bnm 1.56 sanslisin
Dogru yere geldin
Abla ya su takimlari merak ettim he herkesi davet ediyosunHoşgeldin tatlım
Kendini tanıtırmısın
Kilo vermenin 1.şartı disiplin bunun içinde cuma yarışmalarını tavsiye ederim sana
Ben 9.takımdayim gelmek istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?