💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

hımmm iyi hadi gecmiş olsun canım.yenge
in dediklerine coook sevindim asya.
Hadi gözün aydın canancım.
Artık hiç kaçarın yok...
evet.hazırım inşallah defne.
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
Kız naptı biliyonmu?
Takıma yazdı gelecem dedi sonrada buraya vazgeçtim dedi...
2 2.5 sene kadar önceydı ben de bi takıma yazmıştım birkaç hafta.takımı hatırlayamıyorum ama kaptanın adı ebru idi.yoksa 5.takım mıydı ki

evet.hazırım inşallah defne.
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
Kırılsın anasını satayım.
2 2.5 sene kadar önceydı ben de bi takıma yazmıştım birkaç hafta.takımı hatırlayamıyorum ama kaptanın adı ebru idi.yoksa 5.takım mıydı ki
Bilmem ben mayıs yada hazirandı galiba takıma katıldığımda..
Gel anam sende bize gel herkese yer var..
İlkayda bizde..

Hadi gecmis ola kuzum

Sebzelerimi aldim yarin baslarim menuye bide gecen hafta pazar yapamadim ondan yicek bisey bulamiyom
Kizlar cnm kiymali borek istiyo cok 65 te yicem insallah
Borekcilerden gecerken burnumda tutuyo
Ay bn de bi gn kalori hesabi olmadn yemek istiorm pizzaydi kestaneydi tatliydiii. Felekten bi gun calicam da 75 olnca yapablrm belki odul niyetine:)

Sende bize gel canım 5. takımdayım ben..

Gülüm erkekler katılmasada bana hayat kadının omuzlarında..
Ve her dönemde kadın daha çok yoruluyor.
Belli bişey yok dimi?
Aynen öyle abla bazı dönemlerde o yükü çok hissediyorum çocuklar ev gecim yordu galiba biraz bugün de fazla dusundum bunları

Aynen öyle abla bazı dönemlerde o yükü çok hissediyorum çocuklar ev gecim yordu galiba biraz bugün de fazla dusundum bunları
Fazlada takma be gülm..
Kısmetinde yoksa dayak bile yiyemezsin derdi rahmetli dedem..

Esim de dalga gecio walla yoksa iknci mi gelio die de allah isteyenlere versn:)) bn ara ara bisilere sariyirum zatn bu aralar da eksiye taktm fena
Vışşş kız bi test yaptır bu ne ekşi mekşi..

Gozun aydin tatlim
A
Rabbim bebelere dert vermesin ya anlatamiyolar insan uzuluyo elden bisey gelmiyo hadi gecmis olsun

Guzel cnm menun
Cissiz devam ediyoruz

Hosgeldin umarim pes etmezsun cocukta buyumus hedefinde var yaparsin

yok canim Allah in izni ile bozmak yok. Bahanemde kalmadi zaten... seni seviyorum canim. Her zaman desteksin.

Hoşgeldin canım. İnsallah hep beraber veririz.

Sagol canım sen de çok guzel kilo verdin takip ediyorum.

Ben Zühal cnm 44 yaşındayım

Öğünlerinde doğru şeyleri doyuncaya kadar yersen kaçamak yapmanı engeller
Böylece emzirmeni avantaja çevirebilirsin

Sen bizim ablamizsin o zaman desene. Ben 28 yasindayim. Yarin sabah bildirimimi yapacagim ve duzenli menulerim olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…