Ay sni yslnz brakir mym defne hicMenü harika Ayşegül!
Kız seninkide çok güzel.
Anam balık hali gibi
Senin menude guzel anasını satayim tek cozutan benmiyim yav?
Uykun duzensizmiydi canim yine ondan mi olduki ozlem
He orann derslerne grmiorum bu sene. Bi kac sne evvel grmstm ama:)Yok tatlim seni kardesime soyledim ataturk uni.
Iletisim fakultesinde okuyoda
Yok endokrinde bakmaz. Git bakalım ne dicekler.Vajinal muayeneyi ben de hiç istemiyorum o yüzden de kadın doğuma gitmiyorum
Endokrinde bakmazlar ama alttan.
Dn guzeldi de bgn telafi ettmAnam maşallah hicmi kaçamak olmaz ya!
Bence guzel kız!
Ay pardn ya isletmeydi derslerne girdgm:)) kardesn tsnimaz bni muhtemln:)He orann derslerne grmiorum bu sene. Bi kac sne evvel grmstm ama:)
İş, yemek yapan eşlere pek özenirimZuhal ablam kepek çavdar tambugday ekmekleri tuketiyorum hangisi ise yedigim bas harfini yaziyorum.
Ay zuhal ablammm ne demek yorum a tsk sen hergun usanmadan kimseyi atlamadan yapiyosun yorum asil sana tskler. Zaten menun su gibiydi ablammm.
Bide bugun.ben temizlik yapinca ogleni esim hazirladi gecte yedim bebiside daha simdi zoraki uyuttum artik birsey yemeyin dedim cayin yanina k.yemis attim iste bir iki :)
Ben de emziriyorum aslında iki öğün çok da sağlıklı değil. Geç kalktığum için öyle oldu.Menun xok guzel ben de boyle 2 ogun beslenmek istiyorum ama simdilik yapamiyorum. Oglum 1.5 yasinda ve cok emiyor. Yemek yediremiyorum. Saat 4 gibi olunca kendimi mutfakta buluyorum
Yok tatlım çok değil günlük 30 -50 gr kadar tüketilebilir hatta bana az bile geldi1 çay kaşıgı kullanıyorum başımın agrısı garıp agırlıl var sankı belkı dısımı sıktım uyurken belkı baska bısr rmın degılım 1 çay kalıgı çokmu
Ama pek iyi bi çerez değil cnm
Yok tatlım çok değil günlük 30 -50 gr kadar tüketilebilir hatta bana az bile geldi
Ben 1 yk alıyorum
Tatlımmm benim yaaaO olmazsa ben hic olmam zuhal abla Allah esimden sonsuz razi olsun. Hayatta en buyuk sansim esim ve oglusummm sonrada ailem :) sende varsin :)
Aynen bende bir gun bir mucize olsa bizimki cayi yapmis bir eliyle patateslerin tavasinj sallarken diger yandan yumurtalari kirsa.İş, yemek yapan eşlere pek özenirim
Ne güzel elinden geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?