Erken bitirmissn yemeyi kuzum. O yzdn pizza cis olsa da bnce uzun bi sure yemicksen goz yumabilrz:)Menunu yaziym
10:00 kendim yaptım pizza oglan istedi de bir daha uzuuuuunnn bir sure yapmam 1 el kadar yedim ondan
16:00 tavuk
Ayran
Salata
3-4 patates kızartmasi
19:3O muz
Su 1.5
30 dk yürüyüş
Bugün arkadaşlar la ikeaya falan gittik olmadı bugün biliyorum artik yarindan itibaren 6 öğün azar azar yapicam AC kalmamam gerekmis
Ay emel nolur htrlatma bacim bgn var ya kabustan beter bi mnuydu nie kndne hakim olamadm bu kdr blmiorm. Hyr insan bi tane cis yer bisuru ve her ogunde ynmz ki. Snrlerm bozuldu yeminle. Klkip sppr yapasim var deli gbiBirgullllll yarin tarti varrrr
Karbon guzeli :)
kızlar menümü yazayım
sabah
yarım çay bardağı lor
5 zeytin
1 köz biber
1 salatalık
yeşilçay
ara
1 elma
1 sade türk kahvesi
öğle 2 parça tavuk
biraz salata
ara
bitkiçayı
ara
bitkiçayı
akşam
1 tabak kabak
salata
su 2 lt
spor 30 dk tempolu yürüyüş,40 yarım mekik,40 karın kası hareketi
Ooo iş dersek yemek dersek eşimi tek geçerim. Et yemeklerini çok guzel yapar, kahvaltısi da güzeldir. Biraz gurmelik var kendinde. Onun için evlendikten sonra 1 yılda 25 kilo civarı aldım. Temizliktede yardim eder. Allaha şükür. Allaha bekarlara benim eşim gibidini nasip etsin.İş, yemek yapan eşlere pek özenirim
Ne güzel elinden geliyormuş
Tmm bitanem Ama sabah kalkınca yesen daha iyi olmazmıMefkurem ablacimmm ben bir sure muz yemek durumundayim migdeyi yatıştırıo biraz iyi geliyor
Bizim memlekette ceviz bahçemiz var. O ceviz bana çok kilo aldırdı. Geçen sene her akşam bir tabak ceviz ve 1 kase kuru dut yerdik esimle.. ahh ahh düşunünce kafayı yiyorum.Menüm kizlar
Sabah 9.30 da
1 portakal
1 elma
1 bardak tarçınlı süt
12.30 kahvaltı
1 biberli ekmek (pogaca gibii bisey)
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
roka
Tulum peyniri
ara
cay
Gun kurusu ceviz antep fistigi. Ceviz fazla kacti biraz ama. Esimle dışarı ciktik hava guzel olunca. Acik hava da nasil gitti bilemedim.
Aksam17.30
1 kepce mercimek çorbası
Yoğurtlu ispanak 1 tabak
1 turp
spir yok
3 lt su
Tatlım önceliğin tabiki derslerin hepsini Verde kurtulben geldımmm..
Mefkurem ablacım fınallerm persembe bıtıyo.
Butunlemelerm taa 27sınde bıtıyo ama dıkkat edıyorum zaten 2-3 kılo vermem lazım 38 gun var sanırm 14 subata.
verılır herhalde..
Az once gozumun onunde bırı sutlac yedı(babam) bırı kola+borek(abım) bırı de kabak tatlısı yedı(annem)
ve ben bı bardak su ıctım odama kacctım.. uzak durmam lazım mutfaktan
Menü güzel tatlım Ama cevizin 100 gr 500 -600 kalori unutmaMenüm kizlar
Sabah 9.30 da
1 portakal
1 elma
1 bardak tarçınlı süt
12.30 kahvaltı
1 biberli ekmek (pogaca gibii bisey)
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
roka
Tulum peyniri
ara
cay
Gun kurusu ceviz antep fistigi. Ceviz fazla kacti biraz ama. Esimle dışarı ciktik hava guzel olunca. Acik hava da nasil gitti bilemedim.
Aksam17.30
1 kepce mercimek çorbası
Yoğurtlu ispanak 1 tabak
1 turp
spir yok
3 lt su
Maşallah kuzum çok şanslıymışınOoo iş dersek yemek dersek eşimi tek geçerim. Et yemeklerini çok guzel yapar, kahvaltısi da güzeldir. Biraz gurmelik var kendinde. Onun için evlendikten sonra 1 yılda 25 kilo civarı aldım. Temizliktede yardim eder. Allaha şükür. Allaha bekarlara benim eşim gibidini nasip etsin.
Menünü göremedik Birgül hanımAy emel nolur htrlatma bacim bgn var ya kabustan beter bi mnuydu nie kndne hakim olamadm bu kdr blmiorm. Hyr insan bi tane cis yer bisuru ve her ogunde ynmz ki. Snrlerm bozuldu yeminle. Klkip sppr yapasim var deli gbi
Ben diyete başlayalı dikkat ediyor yaptıklarına.Maşallah kuzum çok şanslıymışın
Eşin yemek yapsın ama sağlıklı şeyler yapsın
Menü güzel tatlım Ama cevizin 100 gr 500 -600 kalori unutma
Bizim memlekette ceviz bahçemiz var. O ceviz bana çok kilo aldırdı. Geçen sene her akşam bir tabak ceviz ve 1 kase kuru dut yerdik esimle.. ahh ahh düşunünce kafayı yiyorum.
Aman çereze dikkat edin yağ oranları çok fazla.
İyi geceler güzeller
Bakalım yarın Kilo Bildirimleri nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?