- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Ayşegülüm burda en fazla kiloyumuska77 verdi
Herkesin kilosu profilinin altında yazıyor
Sende öyle yaparsan unutmayız
Onu da deneyebilirim. Deneme tahtasina döndük zaten. Ben bugun yine hoşaf yapıcam. O hemen rahatlatıyor ama hiç yerimden kalkasım yok. Evi temizlicem, spor yapıcam, markete gidicem ama yatasım var. Üzerimde bir huzursuzluk bir yorgunluk var anlatamam.
Sagol cnm bugun oglen karnimi guzel doyurcam sonra aksam saldiriyorum sonuc husran oluyo
Nasılsa verdik diye coşmazsak belki fazla almayız kız...Abla bnm planim 6 gun yiyip 1 gun protein yapmak ben 1 sene almamistim hic 500 gr bile
Abla bnm simdiden midem kuculdu gercekten inan yiyemiyorum hele basinda su ictiysem tmm eskiden kota 4. 5 tabak iken simdi 2 dolu dolu olsa ornek bayador dolu dolu bisey yemedim ama kanimca oyledir. Yani bu yemeyle 1 gun pro dengeler galibaZaten koruma döneminde 1 gün Protein öneriyorlar ama diğer günlerde çok abartmamak lazım
Görünsün tabii. Hadi cuma yaz ama unutma..Yaparim tabiki de ama cuma gunu bildirimden sonra yapayim. Verdigim az da olsa gorunsun dimi ama
Özlem nasıl oldun?Kabızlık ruhsal bunalım bılr yapıyor ben sordum hafıf karın agrısı yapıyormus gokı berı ben 15 gub denıycem
Evet aksama kalınca olmuyor cok haklısın
Tmm cnm öyle olsunYaparim tabiki de ama cuma gunu bildirimden sonra yapayim. Verdigim az da olsa gorunsun dimi ama
Tmm cnm öyle olsun
Bu arada bende ne zamandır profilimdeki kiloya düşemedim
Ama değiştirmeye elim gitmiyor
Teşekkür ederim bitanem deO diyet yapmaktan bunaldığın içindi...
Ama azim deyince seni tek geçerim zühalcim..
Valla bak çok samimiyim...
Ozaman sende kendini bizim gördüğümüz gibi görmeye çalış birtaneciğim...Teşekkür ederim bitanem de
Siz beni olduğumdan farklı görüyorsunuz
İlk 6 ay için dediğin gibiydi ama son 6 ay için aynı şey geçerli değil
Benim sorunum sağlıksız şeyleri karnım doyuncaya kadar değil gözüm doyuncaya kadar yemekAbla bnm simdiden midem kuculdu gercekten inan yiyemiyorum hele basinda su ictiysem tmm eskiden kota 4. 5 tabak iken simdi 2 dolu dolu olsa ornek bayador dolu dolu bisey yemedim ama kanimca oyledir. Yani bu yemeyle 1 gun pro dengeler galiba
Tatlım ben akşam tarttım 1 yk, dolma değil 9 gr geldiMefkurem süper gitmiş ben gojiyi bir tatlı kaşığı kullanıyorım sen yemek kaşığı içiyormuşsun rica etsem yemek kaşığına kaç tane sığıyor sayabilirmisin bana aktar sekiztane ye dedi tatlı kaşığına 15 tane sığıyor zararı olırsa diye artıramadım
Aynen yarım ekmeği yiyip yarım daha yesemmi oluyorum..Benim sorunum sağlıksız şeyleri karnım doyuncaya kadar değil gözüm doyuncaya kadar yemek
Ne yazıkki oda pek doymuyor
Valla bende sizden utandığıma artık yemiyorumOzaman sende kendini bizim gördüğümüz gibi görmeye çalış birtaneciğim...
Bize hak verirsin ozaman
Kendine fazla haksızlık yapıyorsun bence..
Görünsün tabii. Hadi cuma yaz ama unutma..
Özlem nasıl oldun?
Ay hadi inşallah düşersin bacııım..Valla bende sizden utandığıma artık yemiyorum
Ayyy defne bende bu hafta izin kiloma düşsem süper olur biraz zor ama bakalım denicem
Bende liste sorumluluğu olunca daha çok dikkat ediyorum
Bide tatlı hakkımı cuma sabah kullanıcam artık oda beni 1 hafta götürür
Deneyerek öğrenicen artık..Teşekkürler defne iyiyim sabah bıraz vardı bas agrısı spora gıttım bıraz cıktım dısardada yurudum temız hava alınca ıyı geldı bu gce yutucam sarmısak yarın bakıcam ne olcak
Deneyerek öğrenicen artık..
Reglin yakınsa oda arada öyle başağrısı yapar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?