- 17 Aralık 2015
- 292
- 1.089
- 28
- 33
Biliyorum tatlım o yüzden bikişi bi kiloda uzun sürede kaldıysa onun altına düşmeside zor oluyorAbla bn ilk ogrendigmde sasirmistm sen biliosundr belki ama bilmeyenler varsa diye paylasiym:)
Vucut belli bi sure kilonuzu korudgnzda onu hafizaya aliyormus. Mesela uzun zmndr 65 kilo olan brnn vucudunn hafizasnda o kilo yer ediyo. Ve bi hafta mesela vok abartarak yemek yerse vucut o kiloda kalablmkmicn metabolizmayi hzlandrp ekstra kalorileri yakiorms. Aynisi az yedgmz zmnlar icn de gecerli tbi. O zmn da hemenck zayflamiyorsun. Boyle okumstm cok ilgnc ama mantkli gelmsti vnku kmi insanlar hep ayni kiloda yillarca. Bzdeki gbi iki kofteyle uc fidtkla kilo alsalardi hemen ohooo:)
Yok be gülüm profildeki kiloya düşmeye çalışıyom..Canim menü super otesi. Cumaya vurgun yapacalsin anlaşılan
GünaydınnGünaydın fıstıklar
Az kalorili bol hareketli bi günümüz olsun
Ben birazdan sohbete gidecem
Akşam yemeğede görümcemler eltimgil falan gelecek
Kalabalık olunca servisi daha kolay olduğu için lahmacun yaptıracam yanına bol salata turşu arkasına bide helva yapmaya niyetim var
Tabiki kendime başka bişey yaparım
Kendi lahmacun hakkımı sabah yada öğlen öğününde kullanacam belki cuma yerim
Aman yok kuzum ortada risk bile yokGünaydınn
Sınav günü ha?
Allah irade gücü versin..
E maşallah ozaman ne diyeyim ben kıvranırdım herhalde yememek iinAman yok kuzum ortada risk bile yok
Kendime ya tavuklu salata yaparım yada brokoli var onu haşlarım
Cuma heyecanı ve Hedefi var onu riske sokamamE maşallah ozaman ne diyeyim ben kıvranırdım herhalde yememek iin
İnşallah bitanem..Cuma heyecanı ve Hedefi var onu riske sokamam
Bu hafta kendi rekorumu kırıcam inşallah
Tabi vücutta benimle aynı düşüncede olursa
Bazen çok hırslandığımda veremiyorum
Günaydın mügecim.Gunaydnnn
Hmmm tavklu salata lahmacunu dover bnce ama brokoli ezikir arada:))Aman yok kuzum ortada risk bile yok
Kendime ya tavuklu salata yaparım yada brokoli var onu haşlarım
Benim esimde öyleydi hala halsiz halsiz geziyor.
Hadi bakalım hayırlısı Reyhanım bi git baktır bakalım ne çıkacak
Hmmm tavklu salata lahmacunu dover bnce ama brokoli ezikir arada:))
Sağol canım en iyi tedavi dinlenme yorma kendiniEşine de geçmiş olsun ablacım.
Ben de hala kendime gelebilmiş değilim.
Döver dimi?
Sağol canım en iyi tedavi dinlenme yorma kendini
Bir taraftan esimin sınavları var diger taraftan çarşamba gunü kayinpederim gelecek. Yemek konusunda eşimle çok ter. Salçasız, baharatsız, yağsız, şekersiz olacak. Et yemez tavuk yemez, pirinç yemez. Ne yapicam şaşırdım.
Ama napcan gülüm hasta hasta yatıcan tabi..Kaç gündür yatıyorum ablacım sıkıldım vallahi :)
Ama napcan gülüm hasta hasta yatıcan tabi..
Kitap oku bize takıl...
Oyala kendini..
Biliyorum tatlım o yüzden bikişi bi kiloda uzun sürede kaldıysa onun altına düşmeside zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?