💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ay dikkat edin ortalikta salgin var.. gecmis olsunn insallah
Ben ve eşim de o salgina yakalandik. Ankarada özel hastanelerde dahi acilde muayene için 1.5 saat beklememizi söylediler 2 hafta önce. Allaha şükür atlattık. Bol su ve vitamin depolayin. Dışarı çıkınca ağzınızı kapatın diyor doktorlar. Hava mikroplu ondan hep bunlar.

Evet yaknda fake diye aticak bni gruptan zuhal abla don artk kiizz ozluoruz sni

Bacilarm bu saat oldu anca frsat buldm menmu paylasmaya

Sabah
Iki ymrta
Iki ceri domates
Bi bardak sut
Yarm bardk meyve suyu icne de yogurt koydum. Meyve suyu ev yapimi ve posasini da attm icine kati oldu yani.

Oglen yok

Aksam
6 kofte
Yarim ince lavas
Iki dilim kdr olms mdr ekmek bilemedm dis kabugndan tirtiklayark yedm mktarni bilmiorum o yzdn
Koz biber

Bu arada nihayet regl de geldi. Belki brz rahatlar mi vucudm acaba.

Ona bi düşelim de tatlısı
Heralde 1 gün yiyip 1 hafta onu vermekle uğraşıcaz
Abla bn ilk ogrendigmde sasirmistm sen biliosundr belki ama bilmeyenler varsa diye paylasiym:)

Vucut belli bi sure kilonuzu korudgnzda onu hafizaya aliyormus. Mesela uzun zmndr 65 kilo olan brnn vucudunn hafizasnda o kilo yer ediyo. Ve bi hafta mesela vok abartarak yemek yerse vucut o kiloda kalablmkmicn metabolizmayi hzlandrp ekstra kalorileri yakiorms. Aynisi az yedgmz zmnlar icn de gecerli tbi. O zmn da hemenck zayflamiyorsun. Boyle okumstm cok ilgnc ama mantkli gelmsti vnku kmi insanlar hep ayni kiloda yillarca. Bzdeki gbi iki kofteyle uc fidtkla kilo alsalardi hemen ohooo:)

Bana da gnde uc silme yemek kasgi diye tarf etmsti aktar. Hepsi farkli bsey soluo anlasilan:))

Bana da gnde uc silme yemek kasgi diye tarf etmsti aktar. Hepsi farkli bsey soluo anlasilan:))

Bana aktarci gece kaybar suya koy sabah ic dedi bir blogda okudun anne kiz yapmis cok guzek sıkılasmıs kız sadece sabahlaro ıcmıs annesı sabah aksam kabızlık varmıs slında bır bayan yogurtla yıyormus

Iyi ne olsun bugub ist hava superdi tam gezmelik az yurudum super geldi sen nasilsin
Bir taraftan esimin sınavları var diger taraftan çarşamba gunü kayinpederim gelecek. Yemek konusunda eşimle çok ter. Salçasız, baharatsız, yağsız, şekersiz olacak. Et yemez tavuk yemez, pirinç yemez. Ne yapicam şaşırdım.

Bana aktarci gece kaybar suya koy sabah ic dedi bir blogda okudun anne kiz yapmis cok guzek sıkılasmıs kız sadece sabahlaro ıcmıs annesı sabah aksam kabızlık varmıs slında bır bayan yogurtla yıyormus
Dogrudr cnm baya faydali oldgu yazio zatn nette. Bnm kabzlik sornm yok zyflamama yardmci olr blki die almstm bi iki gn heveslenip yedm smdi unttm kaldi dolapta sayenzde tekrar htrladm:)

Slm kzlar bnde gce kdm bgn annemler bizdeydi anca menumu yazym
12:00
1yumurta beyazi
Peynir
2dlm kepek ekmegi
Siyah cay
Azck krem peynir

13:00
1bardak tarcnli ilk sut

15:00
1haslanms patates
Salata
1bardak sut

20:00
1.5kepce sehriye corbasi
Avuc ici kadar somon balığı
3yk patates kavurmasi

21:30
Turk kahvesi
Soda

Ay allah kolaylik versn ya geriye yemek kalmadi ki:) oyle misafri agirlamak zor olur.

Guzel
Bi menu olms tatlim. Bu aralar iyi gidiosun:)

E ne kaldı ne yıcek amca :)

Yarin bende almayı düşünüyorum.

Al kuzum ben sımddı yaptım sabah ıcıcem 1 tatlı kasıgı koydum hafıf karın agrısı yapıyor ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…