- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Ne haber kuşum. Ben bu ara akşamlari pek giremiyorum.dunyadamisafir çok geçmiş olsun canım
Ben ve eşim de o salgina yakalandik. Ankarada özel hastanelerde dahi acilde muayene için 1.5 saat beklememizi söylediler 2 hafta önce. Allaha şükür atlattık. Bol su ve vitamin depolayin. Dışarı çıkınca ağzınızı kapatın diyor doktorlar. Hava mikroplu ondan hep bunlar.Ay dikkat edin ortalikta salgin var.. gecmis olsunn insallah
Evet yaknda fake diye aticak bni gruptan zuhal ablaGecmısı okumaktan yoruldum yaa..
Sonradan gelen kaplumbaga gıbıym hızınıza yetısemıyorum.
Sınavlarım 27sınde btııcek bende kurtulucam ınsallah bu stresten gelıcem aranıza.
Kılo bıldırımı yapıym bende cuma 73.1 bugun 72.8 gıden 300 gramcık.
bu da demek oluyo kı 3 kılom var 37 gunde verılıcek..
Seslı amiiin dedım.
Sevgılımde sımdılık atıp tutuyo baakalım evlenıce degısrmı degısmezmı.
Ben şok ben ıptal.. En son tremusu cıps fılan gormustm sankı-500 nedır arkadas.
Ayyy bu cok guzel ıste.
Yıne yenı yenıden
Bundan sonra durmak yok abla cıkıs hıc yok sana..
Genel olarak kılo veren veremeyen alan sabıt kalan herkesı tebrık edıyorum.
Menulerde guzel gorunuyo tek tek yorum yaapmıcam onca sayfadan sonra..
@brcstegul canım pantolon cok sık duruyo uzerınde. Cuk oturmus en sevdıgm strech sıyah kot
Abla bn ilk ogrendigmde sasirmistm sen biliosundr belki ama bilmeyenler varsa diye paylasiym:)Ona bi düşelim de tatlısı
Heralde 1 gün yiyip 1 hafta onu vermekle uğraşıcaz
Bana da gnde uc silme yemek kasgi diye tarf etmsti aktar. Hepsi farkli bsey soluo anlasilan:))Mefkurem süper gitmiş ben gojiyi bir tatlı kaşığı kullanıyorım sen yemek kaşığı içiyormuşsun rica etsem yemek kaşığına kaç tane sığıyor sayabilirmisin bana aktar sekiztane ye dedi tatlı kaşığına 15 tane sığıyor zararı olırsa diye artıramadım
Ne haber kuşum. Ben bu ara akşamlari pek giremiyorum.
Bana da gnde uc silme yemek kasgi diye tarf etmsti aktar. Hepsi farkli bsey soluo anlasilan:))
Bir taraftan esimin sınavları var diger taraftan çarşamba gunü kayinpederim gelecek. Yemek konusunda eşimle çok ter. Salçasız, baharatsız, yağsız, şekersiz olacak. Et yemez tavuk yemez, pirinç yemez. Ne yapicam şaşırdım.Iyi ne olsun bugub ist hava superdi tam gezmelik az yurudum super geldi sen nasilsin
Yarin bende almayı düşünüyorum.Bana aktarci gece kaybar suya koy sabah ic dedi bir blogda okudun anne kiz yapmis cok guzek sıkılasmıs kız sadece sabahlaro ıcmıs annesı sabah aksam kabızlık varmıs slında bır bayan yogurtla yıyormus
Dogrudr cnm baya faydali oldgu yazio zatn nette. Bnm kabzlik sornm yok zyflamama yardmci olr blki die almstm bi iki gn heveslenip yedm smdi unttm kaldi dolapta sayenzde tekrar htrladm:)Bana aktarci gece kaybar suya koy sabah ic dedi bir blogda okudun anne kiz yapmis cok guzek sıkılasmıs kız sadece sabahlaro ıcmıs annesı sabah aksam kabızlık varmıs slında bır bayan yogurtla yıyormus
Ay allah kolaylik versn ya geriye yemek kalmadi ki:) oyle misafri agirlamak zor olur.Bir taraftan esimin sınavları var diger taraftan çarşamba gunü kayinpederim gelecek. Yemek konusunda eşimle çok ter. Salçasız, baharatsız, yağsız, şekersiz olacak. Et yemez tavuk yemez, pirinç yemez. Ne yapicam şaşırdım.
GuzelSlm kzlar bnde gce kdm bgn annemler bizdeydi anca menumu yazym
12:00
1yumurta beyazi
Peynir
2dlm kepek ekmegi
Siyah cay
Azck krem peynir
13:00
1bardak tarcnli ilk sut
15:00
1haslanms patates
Salata
1bardak sut
20:00
1.5kepce sehriye corbasi
Avuc ici kadar somon balığı
3yk patates kavurmasi
21:30
Turk kahvesi
Soda
Dogrudr cnm baya faydali oldgu yazio zatn nette. Bnm kabzlik sornm yok zyflamama yardmci olr blki die almstm bi iki gn heveslenip yedm smdi unttm kaldi dolapta sayenzde tekrar htrladm:)
Valla zor. Aklimda balık ve bulgur pilavi dışında birşey yok. Allahtan gunde 2 öğün yiyen biri yoksa hepten batmıştım.Ay allah kolaylik versn ya geriye yemek kalmadi ki:) oyle misafri agirlamak zor olur.
Bir taraftan esimin sınavları var diger taraftan çarşamba gunü kayinpederim gelecek. Yemek konusunda eşimle çok ter. Salçasız, baharatsız, yağsız, şekersiz olacak. Et yemez tavuk yemez, pirinç yemez. Ne yapicam şaşırdım.
Yarin bende almayı düşünüyorum.
Tesekkurler cnm arada ckzutuyorum ama sen kacrmssnGuzel
Bi menu olms tatlim. Bu aralar iyi gidiosun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?