Bu sefer pes etmek yok canısı..Benim kirilma noktam 82 napacam bilmiyorum. Kac sefer 82 ye geldim pes eden ben oldum hep ama bu sefer pes etmeye noyetim yok
Sende iyi hissettiğinde gelirsin ozaman.Kitap okuyorum ama genelde uyuyakalıyorum :)
Size takılmak isterim de oturamıyorum fazla pc'de. Telefondan da yazmak zor oluyor.
Yok yok etmeyecem. Bugun de eksideyim cok şükür dun 85.9 idi bugun 85.6 300 gr ama olsun bugun cok dikkat edecem. Ve cumaya kadar da hic tartılmayacağım[/QUOTE][QUOTE="muska77, post: 44589190, member: 67ş]Bu sefer pes etmek yok canısı..
Biz varız...
İyiyim tatlım sen nasılsın?Gunaydinnnnn canlarimmm nasilsinizzz?
İlk ddefa bugun 9 da kalktik oglumla hergun 6.30 da kalkiyorduk.
Zuhal ablam.hatice. dun menuyu ilk ben yazdim 3-4 gibiydi ikindi ggibi gormediniz sanirim :)
Zuhal abla o kadar goji ters tepki yapmasin.ablamm. bide bugun sen basarirsin senin.iradene hayranimmmm
Defnem mugemmm nasilsiniz?
Yanii ben iki denedir 86 - 93 arası gifip geliyorum 85i ucundan göremedim dahaBiliyorum tatlım o yüzden bikişi bi kiloda uzun sürede kaldıysa onun altına düşmeside zor oluyor
İyiyim defne sagol
Ozlem.daha iyi misin? Basin nasil oldu?
Sende iyi hissettiğinde gelirsin ozaman.
Tam bizlik dimi....
İlkaycım çok geçmiş olsun canım..Günaydınn dün gece büyük oğlum ateşlendi zor bir gece geçirdik iki ssat geçmeden çıktı ateş sabah 39.5 lardaydı en çok ateşten korkuyorum zaten faranjit ama dirençli 4gün rapor verdi baygın baygın yatıyor yavrum
Beni iki gün mazur görün menü bildirmesem çok giremeyebilirim
Tam bizlik dimi....
İlkaycım çok geçmiş olsun canım..
Sen oğluşunla ilgilen tatlım..
G.olsun canimmm.
Bisey vermi olen.yaralsns acep habere bakimmm bii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?