kızlar menüm
sabah
3 yeşil zeytin
1 salatalık
1 kk peynir
çay
ara
sade sütsüz şekersiz nescafe
öğlen
5 yk kabak
salata
1 köz biber
ara
bitkiçayı
1 elma
akşam
5 yk kabak
5 adet lahana sarma(bulgurla sarıldı)
su 2 lt
spor yok ama akşama kadar oturamadım dün gece saat 3 ten bu yana uyumadım eşim hastaydı bende uykusuzdum spor yok malesef
Bugun niyetliydim.
Aksam bi sebze corbasi
Bulgurlu tavuklu 1 tb kapuska
Salata ayran..
Sorada 1 top helva yuttum. Daha da yemicem.. ust uste yemedim dinlendirerek yedim yemeklermi :)
Su 2 bardak ama yine niyetlicem icerim geceye kadar 2 lt
kızlar menüm
sabah
3 yeşil zeytin
1 salatalık
1 kk peynir
çay
ara
öğlen
5 yk kabak
salata
1 köz biber
ara
bitkiçayı
1 elma
akşam
5 yk kabak
su 2 lt
spor yok ama akşama kadar oturamadım dün gece saat 3 ten bu yana uyumadım eşim hastaydı bende uykusuzdum spor yok malesef
Sagolasinn canim..Allah kabul etsin
yapmadığım hald gıdım gıdım gidiyor gülüm birde yapsam nolur acabaSen hic mi kacamak yapmiyorsun yaaa maşâallah
Bugun niyetliydim.
Aksam bi sebze corbasi
Salata ayran..
Sorada 1 top helva yuttum. Daha da yemicem.. ust uste yemedim dinlendirerek yedim yemeklermi :)
Borcun varsa eger tut geliyor ramazan zaten:) pazartesi persmbede tutmak iyi.. ben esim calistigi zamana tutuyorum cognlkla o yuzden..Ayy ben de mi oruc tutsam mi ki yarina kararsizim. Allah kabul etsin
O zaman ikimizede afiyet olsun bugün biraz keyif yapmış oldukBende balik yedim yagda hemide ama oglen 12.30 da
Çok geçmiş olsun menün güzelmişkızlar menüm
sabah
3 yeşil zeytin
1 salatalık
1 kk peynir
çay
ara
öğlen
5 yk kabak
salata
1 köz biber
ara
bitkiçayı
1 elma
akşam
5 yk kabak
su 2 lt
Borcun varsa eger tut geliyor ramazan zaten:) pazartesi persmbede tutmak iyi.. ben esim calistigi zamana tutuyorum cognlkla o yuzden..
Allah kabul etsinBugun niyetliydim.
Aksam bi sebze corbasi
Salata ayran..
Hiç hevesini kırma zayıf olanlara özenip durmaktansa biraz gayretle bizde öyle olabiliriz ben hep kendimi aciz olma cazip ol diye motive ediyorumDiyet yapmakta xok zorlaniyorum oysa bir ara
Cok istikrarli idim
Basla basla.. motiveni dusurme.. oluyor zman zaman oyle.. gecmis olsun.. kizlar midenizi arada dinlendirin.. diyet olarak degil. Mesela 1 gun normal kahvalti yapip diger ogun sirf su icin.. kendine gelsin motor gibi calistiriyoruz.. bunu mtlaka 1 2 gun yapin. Ben yapiorum nacizane rahat ediorum..Benim ki de yarin evde ve hastaneye gideceğiz.
Oglumdan 30 gun borcum vardi hepsini bitirdim. Ramazandi dogum yaptigimda. Pazartesi persembe baslamak istiyorum.
Yaz geliyor kismetse.o ince elbiselerde ince durmak istemezmisin o zaman sabiret bekle :)Diyet yapmakta xok zorlaniyorum oysa bir ara
Cok istikrarli idim
ay evet ya bende yaz için birsürüüüüüüüüü elbise hayali kuruyorummYaz geliyor kismetse.o ince elbiselerde ince durmak istemezmisin o zaman sabiret bekle :)
Olms bacim walla:)) bzmki sakin ama damarna basmamkta fayda var:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?