💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ah canimm sendemi..

Gecmis olsun sizede iyielesir insallah..

Sen hic mi kacamak yapmiyorsun yaaa maşâallah

Bugun niyetliydim.

Aksam bi sebze corbasi
Bulgurlu tavuklu 1 tb kapuska
Salata ayran..

Sorada 1 top helva yuttum. Daha da yemicem.. ust uste yemedim dinlendirerek yedim yemeklermi :)

Su 2 bardak ama yine niyetlicem icerim geceye kadar 2 lt

Ayy ben de mi oruc tutsam mi ki yarina kararsizim. Allah kabul etsin

dün haberlerde izledim akşam millet 50 günde 11 kilo vermiş hemde sağlıklı şekilde haftada 2 gün spor ile ben bir tarafımı parçalıyorum spor da spor diye nasıl yapıyorlar hayret ya yaşam koçları varmış ta bilmem ne bizim yolunda gitmeyen bişey var ama ne dedim kendi kendime

Çok geçmiş olsun menün güzelmiş

Borcun varsa eger tut geliyor ramazan zaten:) pazartesi persmbede tutmak iyi.. ben esim calistigi zamana tutuyorum cognlkla o yuzden..

Benim ki de yarin evde ve hastaneye gideceğiz.
Oglumdan 30 gun borcum vardi hepsini bitirdim. Ramazandi dogum yaptigimda. Pazartesi persembe baslamak istiyorum.

Benim ki de yarin evde ve hastaneye gideceğiz.
Oglumdan 30 gun borcum vardi hepsini bitirdim. Ramazandi dogum yaptigimda. Pazartesi persembe baslamak istiyorum.
Basla basla.. motiveni dusurme.. oluyor zman zaman oyle.. gecmis olsun.. kizlar midenizi arada dinlendirin.. diyet olarak degil. Mesela 1 gun normal kahvalti yapip diger ogun sirf su icin.. kendine gelsin motor gibi calistiriyoruz.. bunu mtlaka 1 2 gun yapin. Ben yapiorum nacizane rahat ediorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…