Aferin kız sana!Hergun ben. Yapıyorum mısafır ozel dılma ıstemıs sarıyor ben yırttjm ne pısırcem dıye dusunmekten cıldırcam :)
Valla ben yürüyüşü kısa tutup soba yi Yakınca odada egzersiz yapıyorum ayaklarım buz tutuyorGeçmiş olsun canım
Öyle valla. Çok soğuk..
Valla bende sobanın yanında yapıyorum asya. Zaten hastalığı atlatamadim.Valla ben yürüyüşü kısa tutup soba yi Yakınca odada egzersiz yapıyorum ayaklarım buz tutuyor
.Aferin kız sana!
Ben bakarken makarna pişirmeyi bile bilmiyordum.
Evlenince k.v.öğretti allah razı olsun ondan.
Oh keyif yapmışsın işte ne güzelKızlarrrrrr utanarak günaydın diyorum
Eşim gidince uyuyamazdım ben.
Bugün ne olduysa uyumuşum ev telefonu çalınca fırladım yerimden.
Saat 11.45'ti
Ben yapmayı sevmiyom ama yemeyi çok seviyorum..
Ben yemek yapmayı severım halımdende bellı
Ah şu kocalar yokmu benim eşimde diyette olduğumdan beri cipslerle geliyo zor tıtuyom kendimiKizlaaar bn dun bsey yaptimmmesim gecenin bi yarisi (saat 12de) kofte yaptrdi bana. Sonra daa afiyetle yedik. O saatte yemek mi olr yahu. Walla pisman olacagmi bile bile yedim
Boşver kız bigünde dinlen hep yemek hep yemek nereye kadarBen de sabahtan beri akşama kocişe ne pişireyim diye düşünüyorum.
Sonunda canımın bir şey pişirmek istemediğine karar verdim
Bir kıymalı yumurta yaparım akşama yer
yıkılmadık ayaktayızNasılsıniz kızlar
Allah razı olsun hayatımGeçmiş olsun canım
Öyle valla. Çok soğuk..
Hadi inşallah.Selam herkese napiyosunuz ben 1.5 saat yuruyus yaptım geldim kayınvalidemle kayinbabami hac kurasina yazdirdim inşallah çıkar da gider görürler oraları seneye de inşallah bizi umreye yollayacak kayinbabam
Amin abla Rabbim isteyen herkese gidip görmeyi nasip eylesinHadi inşallah.
Allah hepimize nasip etsin.
Oh keyif yapmışsın işte ne güzel
Boşver kız bigünde dinlen hep yemek hep yemek nereye kadar
Ben yapmayı sevmiyom ama yemeyi çok seviyorum.
Selam herkese napiyosunuz ben 1.5 saat yuruyus yaptım geldim kayınvalidemle kayinbabami hac kurasina yazdirdim inşallah çıkar da gider görürler oraları seneye de inşallah bizi umreye yollayacak kayinbabam
Canım yaaâ.Yakın olsak ben yapardım sana:)
Hayırlısı olsun ıns çıkar
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun.Bugün ki menüm
Sabah
10:00
1 bardak ılık limonlu su
Kahvaltı
10:30
1 yumurta haşlama
2 çeri domates
1 tane lor peynirli milfoy(190 kalori)
1 kupa yeşil çay
Ara
12:30
1 elma
Akşam
16:30
1 tabak yoğurtlu sarımsaklı brokoli
Çok acikirsam biraz boş ayirdim ondan yerim
Su
3 litre
Spor
1.5 saat yuruyus
1 saat bisiklet
Tesekkur ederim abla sabah ki milfoy de çok kararsizdim aslında akşam yapmıştım sabah yerim diye dokunmamistim dayanamadım yedim yemesem iyiydi aslında ama akşamı hafif geçirdim bi de yuruyus yapınca gitmiştir dedimÇok güzel olmuş canım afiyet olsun.
Hadi inşallah hayırlısıyla olurSelam herkese napiyosunuz ben 1.5 saat yuruyus yaptım geldim kayınvalidemle kayinbabami hac kurasina yazdirdim inşallah çıkar da gider görürler oraları seneye de inşallah bizi umreye yollayacak kayinbabam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?