💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bugün güzel olmuş cnm

Ay bacilar yorgnlktan oluorumm gozlerm kapaniyo resmen. Gecmiste de dokturmussunz masallah:) birktkce birikio:))

Sabah
Bi cay bardagibtaze siklms meyve suyu
Ve posasi
Yarim dilim borek
Yarm ymrta
Peynr domates

Oglen
Binkase yogurt

Aksam
Iki tabak et haslama
Bu tabak pirasa
Bi yas hurma

Cayin yanina bi parca pestil ve ceviz

Ama su iyi gelir bakim icmeye zorla kdni. Bi de icine karbonat koyunca alkali su oluomus ve virus alkali ortamda yasayamiyormus. Bol su ic ki atlatasinn

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine muz yemeye çalış rahatlatır biraz

Sihirli elma g.olsun.canim bbolca su.icmeyi unutma

@umutfakiri allah tez zamanda kavustursun ve tum askerimizi pilsimizi korusun rabbim.

Hakilaten.reyhanim.neden?

Canım benım çok geçmiş olsun evet fena bır salgın var ben hafıf atlatıyorum korkudan sokaga cıkmadım dıkkat et kendıne dınlen guzelce

İnşallah hayırlısıyla sağ salim tezkerede alıp gelir canım..

Çok geçmiş olsun nurcum..
Bende fenayım ateşim hiç çıkmazdı ölüyorum resmen.

muska77
Sihirli elma

Geçmiş olsun canlar kendinize dikkat edin

Şimdi geldim Dr dan deposilin iğne yazdı vuruldum ama sağ popolobumu hissetmiyom.
Neyse geçiyor yavaş yavaş.
Bir kutuda antibiyotik.
Boğazımda enfeksiyon varmış.

Geçmiş olsun kızlar aman dikkat bu ara fena salgın var ilaçlarınozı ihmal etmeyin yoksa tekrarlıyor

Hepinize teşekkür ederim arkadaslar. Hastaneden gelince ilk buraya baktım. 2 gün günde 3 öğün serum verdiler. Kesin kilo aldım dedim ama şukürler olsun almamısım. Bugün 3 öğün 1 er tane haşlanmıs patates yedim. Yarına inşallah hrpimiz eksi oluruz. Aman herkes kendine dikkat etsin hastaneler tıklım yıklım dolu.

Gcms olsn cnm. Dikkat et bol su ic

En azından börek Sabah ve az olmuş
Diğerleri güzel cnm

Tatlım sen önce sağlığına bak keşke sağlıklı bişeyler yeseydin

Bugün güzel olmuş

Çok geçmiş olsun tatlım. Ben hem takıma buraya bu aralar çok yetişemediğim için kaçırmışım hastalığını. Yeni gördüm. Dilkat et ve bol sıvı al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…